Aspirante optimiste > 20 ani (560)
Raspunsuri - Pagina 11
dana_r spune:
am luat o pauza deja sa vad ce ati mai scris! mersi de incurajari, dar eu nu-mi fac sperante pana in weekend, sa vad daca intarzie macar. 

sunteti niste scumpe!

nu fac smotru mare, dau numai cu aspiratorul, ca sa se mai improspateze un pic atmosfera, eu sunt alergica la praf si tre sa tot sterg la el, ca altfel ma apuca stranutul si imi curg ochii..pana aspir si sterg praful asa sunt, dupa aia imi trece. am ghinion ca la noi strada nu e asfaltata si se pune mult praf de afara, ca doar nu pot sa stau cu geamurile inchise...dar nu fac efort ca nu prea am la ce, cu matura si de praf dau in fiecare zi aproape.

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
cos_minutza spune:
Roxi frumoasa burtica
,de buburuza nici nu mai zic 

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
draguta spune:
dana si eu stau la curte si toata vara am avut de-a face cu praful, geamurile exterioare mi-au dat de lucru, acum ca ploua e altceva
Katy82 spune:
Fetele eu anul trecut am ramas in septambrie, poate se repeta povestea![]()
Liaasa , sotul e gelos pe termometru
.
Didi apropo de apa, se spune ca fem care consuma multe lichide au sanse mai mari sa ramana 
Felicity felcitari pt nepotel!

toata lumea
sa devin
!
Katy82 spune:
Da Cora, de maine o luam de coada. Eu am profitat de ultimele zile libere sa-mi umplu camara pt iarna si inca nu am terminat. Ma duc sa mai bucataresc. Intre timp fac si curatenia de toamna si tb sa ma apuc de calcat perdele, vb mai traziu fetele.

sa devin
!
dana_r spune:
draguta, si pe mine ma termina geamurile. ieri chiar aveam de gand sa le spal iar, bine ca nu le-am spalat ca o tras o ploaie azi-noapte .... in schimb e bine ca avem aer curat, mai mult pe afara stau cand e vreme buna
acuma din pacate tre sa stau in casa ca e un frig afara, d parca vine iarna.
ovulation ticker
dana_r spune:
katy, si eu am tot pus muraturi peste muraturi, am facut si sirop de fructe la inceputul verii, asa bun a iesit, numai ca a fiert de la caldura
s-a facut tzuica! am lucrat degeaba cu el
dar macar pot sa ma imbat

ovulation ticker
draguta spune:
Katy ce pregatesti pentru iarna?
eu am facut niste compot si dulceata deocamdata, de muraturi ma apuc sapt. viitoare

14+