Prietene la bine si la greu - 47
Raspunsuri - Pagina 18
Ramonika spune:
cuscrelu - conform prognozei, azi si maine frigutz si sanse de ploaie, insa vineri cica e mai caldut si soare. incercam vineri?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
laviniablaga spune:
Am ajuns si noi la dintele nr.6...dupa urlete enorme am putut sa vad in gurita, al saselea coltisor incisiv lateral, sus, stanga!
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika cuscrelu - conform prognozei, azi si maine frigutz si sanse de ploaie, insa vineri cica e mai caldut si soare. incercam vineri? Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz |
Poate e vreme buna atunci...lasam pe vineri... poate ma sprancenesc si eu pana atunci sa vin ca o semidoamna ( sa sanse la manichiura nu cred ca am )
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
gabitza35 spune:
Gata plimbarea de dimineata,am papat si fructele printre maraieli ca ne cam batea vantul
Eu,din viteza am plecat doar in tricou si, mama-mama ce frig am luat, sper ca macar mucosii sa fi fost adecvat imbracati si sa nu racim niciunul
Am fost sa le iau caciulite cu snur, pentru ca ce aveau ei au aterizat azi pe jos, eu nu am vazut si am trecut cu rotile peste ele ( au mai trecut si altii )
Sper sa nu ploua deseara ca , daca trebuie sa stam iar in casa, clachez ,sunt atat de obositori cand se plictisesc....
Acum se doarme, eu imi termin cafeau si trebuie sa le fac pranzul....
O zi buna tuturor
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
dana n. spune:
Ionela, este muscatura si ma doare de imi vine sa ma urc pe pereti. unguent cu lanolina Medela folosesc. Am cautat acum pe net Tobradexul...sunt picaturi sau unguent ptr ochi. Fara reteta nu il pot cumpara.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
laviniablaga spune:
Pe site-ul dat de Raluci, mi s-a recomandat sa fac o sesizare la Ministerul Muncii si ca sa ii actionez in instanta sa fie ultima solutie. Ma chinui acum sa redactez o sesizare din aia!
laviniablaga spune:
Bucurestencele...inca va mai plimbareti...? La noi e oribil...ploua de dimineata incontinuu
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui dana n. Ionela, este muscatura si ma doare de imi vine sa ma urc pe pereti. unguent cu lanolina Medela folosesc. Am cautat acum pe net Tobradexul...sunt picaturi sau unguent ptr ochi. Fara reteta nu il pot cumpara. ------------------------ Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
sa cumpar eu si sa-ti trimit? unguent iti trebuie. Da-mi un pm si cand ma intorc de la plimbare vedem cum facem... ok?
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
DianaR spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Dana, e ragada sau muscatura pe mamelom? La muscatura ( care se infectase si durea ca naiba de imi venea sa plang cand il puneam la san) Diana mi-a spus asa: Tobradex de 3 ori/zi dupa alaptat; unguent cu lanolina ( Bioclin, Medela, ..) la fiecare alaptat ( dupa) Mie in 24 de ore deja imi era mult mai bine. in 3 zile era reparat tot... de parca nu avusesem niciodata... si ma chinuisem inainte cateva zile si se tot agrava. incearca... face minuni Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
Sunt aproape sigura ca am spus Tobrex, nu Tobradex...
Dana, naspa asa cu muscatura, daca nu-ti pare infectata atunci nu prea poti face mai mult decat lanolina dupa fiecare alaptat, trece in 1-2 zile durerea cea mare. Daca ti se pare ca e infectat, atunci trebuie pus ceva acolo, daca nu-ti da unguient Tobrex fara reteta poti incerca rivanol pe o compresa bine bine imbibata si tinuta cateva minute si aoi clatit bine si dat din belsug cu lanolina sau sa picuri o pic de betadina si lasi cateva minute sa stea, apoi clatit bine si iar lanolina.
Lavi,
Mariaandrei, la multi ani fericiti!
Multumesc de strigari, tot fara chef de scris. Am nasul infundat de 3 saptamani, m-a mananca si ochii de-mi vine sa-i scot din orbite sa-i pot scarpina mai bine, ochii sunt mai bine dupa ce am luat claritine dar nasul, tot rau... Urasc sa am nasul infundat, ma face uracioasa, n-am rabdare nici cu puii, nu ma odihnesc, simt cum imi scade IQ-ul cu fiecare secunda.... Va citesc cand pot, am vazut toate pozele (apropo, Krelia, mai incape albastrelul in scoica? Teo ii mai subtirica si parca o cam inghesuie scoica, pun zilele astea comanda ptr scaun nou la Timi si atunci are si Teo scaun mai mare, sper sa ajunga pana saptamana viitoare).
Lili, puii sunt cu noi, iar fara ajutor, doar 3 zile au stat la ai mei. Saptamana viitoare ii mai duc 3 zile si apoi imi vine ajutorul de nadejde ca incepe gradi. Nici nu speram eu sa vina asa repede dar i-a spus sotul ca ar fi bine si se conformeaza.
Teo mananca ceva ceva mai bine dupa 3 saptamani de greva, dar la maxim 2 mese (depinde de zi care masa o refuza). In rest umbla in 4 labute prin toata casa, se ridica in picioare de ce prinde, atenteaza la jucariile fratiorilor, mamanca la greu hartie si cartoane ca si Timi la varsta ei... Azi a doborat puzzle-urile lui Timi care stau mai jos si tremura de fericire nu stia care piesa s-o ia mai repede in mana si s-o bage in gura...
Pupilici. Acu daca am scis poate poate imi vine iara cheful... Stiti voi chestia cu cheful vine scriind
lylyana.ion spune:
poze de toamna
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!