Prietene la bine si la greu - 47
Raspunsuri - Pagina 11
monis5 spune:
Dozz astept cartea ta despre bebelusi
Simina sa-ti traiasca nepotelul
Floricik inafara de cremele sugerate de fete si baile de aer care sunt f bune + uscatul cu 'foenul', as sugera sa schimbi, macar pt moment si marca de scutece. Poate e ceva in cele pe care le folosesti care nu-i prieste la iritatie si o tot duce mai departe...
Lumi imi pare rau de busitura printesei . Cum a reusit? Chiar ne uitam uimiti la Iulian ca de cateva saptamani, a inceput sa vada 3D , adica ajunge la marginea patului si se opreste, nu se mai duce ca bolovanul inainte.
vorbesc singura de nebuna?
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
DORIS_71 spune:
Tina complimenti, ce gospodina, da ai chef nu gluma.
Lavi imi pare rau ca te supara soacra asa tare. Zii ca venim toate cu si o sa aiba de-a face cu noi . Sper ca-i de ajuns.
Simina sa-ti traiasca nepotelul.
Trimit ca trebuie sa-l adorm pe Matteo si revin cu recuperarile, sper.
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
23/08/2010-----75-----73,5
target-----65
DORIS_71 spune:
Cand am inceput mesajul era la pag. 9 acum e deja la 11. va dati seama in cat timp trimit eu un mesaj. Si inca nu-s la zi cu recuperatul.
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
23/08/2010-----75-----73,5
target-----65
laviniablaga spune:
Fetelor va doresc o noapte usoara si bebei dormiciosi...iar celor care se vad maine...intalnire placuta...parca sunt in transa, trec toate pe langa mine ca un film in care imaginile se deruleaza...nu mai sunt in stare sa gandesc...e un gol in mintea mea.
grigore_tina spune:
Doris, cum zice si Monis sunt tanara si cu mult chef.In plus,urasc prostiile din comert.Vreau sa fac si niste pate in casa.Nu conserva ci de papa zilnic.Are cineva o reteta sau bag un google.
Vreau si eu o reteta de gem de prune pentru copii(din ala fara zahar)
Monis ii faceam si eu lui Geo pana acum o luna iaurt in casa,dar sursa mea de lapte a inceput sa il aduca vechi asa ca lapte iau din comert pentru branza.Ma gandesc ca tot aia e daca fac iaurt din laptele asta sau iau gata facut.
de George-Stefan (15.11.09)
monis5 spune:
postez eu maine reteta de gem de prune fara zahar
si daca adorm azi copilul , revin
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
grigore_tina spune:
Culcati pruncii?al meu doarme de la 19.00 si deja are la activ 4 treziri.
de George-Stefan (15.11.09)
laurairina13 spune:
A mea doarme de la 9, si deja tuseste, si tuseste si tuseste, se trezeste, iar tuseste, ufff mama ei de raceala. Prevad iar noapte alba, a 7-a de cand e racita.
Va pup, si urez noapte luunga si dormita pt toata fulgusorimea!
G.N.F.W.Y.A.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
na_bo spune:
intru si eu sa va zic somn usor si bebei dormiciosi
Amalia a adormit si mami o va urma in scurt timp. Azi a fost cam mofturoasa, vremea dintisorii- si printre cateva plansete a zis Ma-ma, a fost asa frumos, chiar daca la suparare
Gabitza- te inteleg cu condusul -eu am permis insa nu prea conduc ca mi-e frica
Tina- si eu am observat ca daca o schimb pe pat tre sa ma lupt cu ea, pe masa de infasat , ii dau ceva in mana si e mult mai cuminte
Lavi- nu stiu ce sa-ti mai zic, multa putere, incearca sa mergi pana la biserica sa zici o rugaciune, poate te mai linistesti sufleteste macar
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Buna ziua,dragelor Geo papa un biscuite si eu un iaurt.Mi-era o foame si nu stiam cum sa reusesc si eu sa pap ceva azi. Daca ma lasa flacaul(azi lucreaza tati si suntem singuri) incarc poze mai tarziu. Lavi am vazut ce probleme aveti iar.Nu stiu cum rezisti sincer.Eu cred ca pana acum as fi luat-o razna.Daca te ajuta descarca-te aici.Incearca sa te gandesti la copil si uita-te la el cand simti ca nu mai poti.EL are nevoie de tine. Cum a zis si Ionela,daca te putem ajuta cu ceva o facem.Nici noi nu stam foarte roz cu banii dar ne ajungem si putem macar sa te ajutam cu pampersi sau ce mai ai nevoie. Andre sa fii fericita si sa ai parte de multe bucurii. Raluci te-am admirat si eu in pozele de la nunta.Ai fost superba. Many ma bucur ca Vlad a scapat de mucisori. Lili_a Monis pentru reteta de iaurt. Simina felicitari matusica. Gabitza esti o eroina.Nu stiu cum te descurci cu 2. Sper ca nu am sarit pe nimeni. Ce face Geo cand eu fac conserve?Se joaca in carutz sau doarme.El nu mai are decat un somn de 2 ore pe timp de zi de la 12-13 la 14-15.Il tin langa mine,se uita cum muncim eu cu tati lui,degusta fructele.Ebaiat de gasca ca anul trecut a facut conserve in burtica la mami.Am noroc ca ma ajuta sotul mult.Noi facem totul impreuna de cand am ramas gravida. Inainte nu facea nimi.Acum curatenia in casa o face mai mult el.Eu gatesc,calc, spal vase si rufe si am grija de copil.El face restul si se mai joaca cu Geo sau il culca cand sunt eu ocupata. la capitolul cra-cra:ieri Geo a zis pa si bau.Azi mi-a luat mana si mi-a pupat-o. INTREBARE: 1)cum schimbati voi bebeii de pampersi si hainute? la noi Dan il tine ,eu il schimb.Geo alearga prin tot patul.Azi mi-a luat cate 15 min sa ii schimb singura un pampers. 2)mai faceti masaj la prunci? eu nu mai reusesc decat sa il dau bine cu ulei si atat.motivul:in fundul gol fuge prin tot patul.O ia in 4 labe apoi se ridica pe tablie si face pasi . pentru toata lumea. de George-Stefan (15.11.09) |
Ce sot model! Bravo lui ca te ajuta asa mult.
La intrebari:
1. cu greu . Ii dau ceva interesant in mana si nou (nu jucarie) de ex tub crema, pompa de nas, telecomanda, token, telefon. Asta garanteaza max 8-10 secunde de interes in care pac!, sar cu pampersul nou.
2. Eu nu am mai facu masaj ca pe timpul verii mi s-a parut tare neplacut sa o dau cu ulei. Poate cand vine frigul.