Palatoschizis si formele sale (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Ziua buna, fetelor! Si noi, ca si Nadiruta ne pregatim de intens de gradi. Mihaela mie nu mi-e teama de ce vor zice copiii despre Radu, ci de cum va reactiona el cand va fi intrebat.Sper sa reusesc sa-l invat ce sa spuna copiiilor sau persoanelor care il vor intreba. Copiii cunoscutilor, care stiu ce are, il trateaza pur si simplu ca pe orice copil. Si eu, ca si Cecilia nu cred in rautate la copii, pur si simplu sunt curioase, isi dau coate si probabil se intreaba ce a patit. Eu cred ca as fi mers la ele si le-as fi spus...Chiar de curand sotul meu a fost intrebat, culmea, de o persoana cunoscuta, profa de franceza, de cum a reusit sa se loveasca la gurita... Abia astept sa ne povestesti de ce face Nadiruta la gradi!
Maria, bine ai venit! Orice ai nevoie, suntem aici!
Nicoleta, eu am 01 pozitiv si sotul meu are A 2 negativ. Ni s-a spus ca sunt grupe incompatibile.
Cecilia, cum mai este Adelina?
Flori, vin sa te ajut la mutat? Sunt buna la sters geamuri!!!

Mergi la inceput

Daaaaa, doarme nazdra al meu!!! Ete, noi doua ne loviram!!! Dar nu mai doarme mult, maxim doua ore si seara se culca dupa zece. Voi ce mai aveti in meniu, cum mai mananca Adelina ?
La multe lunite si voua!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Corina pupa-ti-as talpile! Cand crezi ca poti ajunge?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Flori, FOARTE TARE FRATE!!!! Zic de reactia ta la oferta Corinei...
Da si la mine fo' doua bucati de geam! Si curat la bai, ca sunt ok cu smotrul baii, mai ales la suparare!
Puteai si matale sa te fi mutat la capitala......

Corina, azi in meniu Frosa are peste; pastrav la cuptor, cu legume - morcov, telina, cartof, dovlecel si nitel usturoi.
Maine.....pauza.....vad eu......
Voi? Ce mai haleste Praslea?

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Juke spune:

buna fetelor.
spre bucuria imensa a mamei am inplinit si noi 4 lunite ieri si am inceput sa papam fara smiorcaiala. putin merisor putina para si o sa incepem si supica cat de curand. si in plus am inceput sa scoatem niste sunete... ii vine lu' mami sa isi astupe urechile.
in schimb bubitele de pe obraz au speriat-o si pe dna dr cand am fost la bilant.
o seara buna si multi

Mihaela, mami de Razvan-Andrei (9.05.2010)

Mergi la inceput

Cecilia pupa-ti-as si tie manusitile ...hai ca platesc io drumul pana la tgv...numai sa rezolvi o baie...pe a doua o fac eu.

Sunteti tari, fetelor! Va pup dulce!

Juke sa-ti traiasca nazdravanul!

Mihaela si mie mi-e frica de gradi...ma gandesc de pe acum la moment, chiar daca mai e 1 an. Edi e si o fire f sensibila si destul de dependent de mine...ii place f mult in compania copiilor, dar daca se apropie vreunul de el, da inapoi si incepe sa ma caute. Copiii vin spre el sa se joace cu el, rad cu el...nu am avut nicio reactie urata la adresa lui, nu i-am vazut uitandu-se intr-un fel anume la el...numai ca el sta ca moaca langa mami lui. Om vedea.

Mergi la inceput

Peste ii fac si eu copilutului in seara asta...dar la grill. Maine am in meniu: ciorba de pui cu galusti, mancarica de fasole verde cu pui, ostropel de pui...maine o sa spunem pui-pui...
Cecilia astept sugestii de meniu pentru saptamana viitoare ...

Mergi la inceput

Eu am facut ciorba cu periosoare din piept de pui si o mancarica cu ardei gras si pui. Duminica fac supa de pui cu galuste si ma mai gandesc pentru felul doi. Am avut supa de curcan cu taitei, super buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

buna seara la toata lumea si multi
ceci,corina aveti dreptate.sa vedem ce o sa faca tare curioasa sunt daca va plange ea zice ca nu plange ca se duce la gradi si mami la servici abia astept si eu ziua de luni.eu am inceput de pe acum sai spun ca a avut buba la gurita si ca acum a trecut ca ma intreaba cand vede poze cu ea de cand era mica dar nu stiu cat de bine intelege ea.
corina gata cu cumparaturile de gradinita?
pe mine nu ma mai intereseaza ce spun alti copii sau parinti dar nadira incepe imediat sa planga cum aude se pune pe plans de plange cu lacrimi de crocodil la fel de rau plange si daaca o faci rea dar sper sa fie mai"infipta"la gradi sa nu mai fie asa sensibila si emotiva cu atli straini ca asa nu am treaba cu ea .
acum a inceput sa intrebe de ce la orice ii raspunzi ea intreaba dar de ce,cine,unde ma duci de cwe nu vad casa mea si unde mergem,ce facem,ce de si iar de ce.la toata lumeasi somnic usor.

Mihaela,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Andreea, sa va traiasca micuta! Este o scumpete. Ma bucur ca v-ati inzdravenit.
Maria, orice intrebare ai avea, te ajutam cu drag. Si eu am nascut in saptamana 37 prin cezariana si a fost totul in regula. Deci, mult succes, sa poti sa te apropii cat mai mult de termen.
Cecilia, promit ca nu mai incerc sa gasesc cauzele si nu ma mai intreb. Dar ce sa fac? Ma mai loveste si pe mine. Cand am operat-o pe cea mica mi s-a completat un formular pentru statistica. Cred ca se fac ceva statistici legate de cauze probabile. Dar, probabil, ca toate acestea sunt incluse la "Cauze posibile", care in final se termina cu afirmatia "malformatie de etiologie necunoscuta". Si eu am fost disciplinata cu sarcina. Dar, pana la urma, am ajuns sa cred ca poate totul vine cu un scop. Si voi afla in viitor care este acesta. Pana una alta, ma bucur de fiecare zi ce trece si de fiecare lucru pe care il face. Astazi ne-am prins de degetele lui mami sa ne ridicam si am facut o balta mare pe langa cadita de cat ne-am jucat la baita. Nu imi vine sa cred ca au trecut deja 4 luni de cand ne umple viata. Parca ieri a venit pe lume.
Deja incep sa ma gandesc si eu cum va fi cand va veni vremea gradinitei. Asta cred si eu, Corina, ca trebuie sa ii invatam ce sa raspunda. Si... si eu cred, Cecilia, ca multe din afirmatiile copiilor vin din educatie si mediu. La un moment dat am surprins o bunica cu o nepotica de mana zgaindu-se la micuta mea. Daca bunica ar fi stiut ce sa ii spuna copilei, nu ar mai fi insistat atat fata sa vada ce este acolo in carucior. Dar asta este, noi trebuie sa ii facem sa se simta ca si cum nu ar avea nici o problema.
Va asteptam cu impresii dupa primele zile de gradi. Pe mine va vor ajuta, stiu sigur.

Mergi la inceput