Palatoschizis si formele sale (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna ziua!!!

Nicoleta, nu cred ca Flori s-a facut inteleasa, cred ca a fost la intamplarea respectiva uluiala de moment, fastaceala; stii de ce intru si spun asta? Pt ca eu spuneam cam acum un an ca ascund problema Adelinei si Flori mi-a oferit aceleasi argumente pe care acum le-ai oferit tu. Cred ca Flori a fost in impas; asta plus oboseala mutarii si curateniei in casa noua cred ca si-au spus cuvantul. Flori, e asa sau ba? Zic bine ce zic acilea? Pai normal sa fii obosita, mai ales ca ne refuzi ajutorul la smotru! Hai, ultima strigare! Dupa aia mergem peste Corina, asa, vizita de toamna.
Nicoleta, nu te superi ca m-am bagat? Sper ca nu! Pe mine ma puteai mustrului sa stii; eu eram aia care ascundea "problema" puiului; iaca, am invatat sa mi-o asum; la urma urmei, vorba ta, care e problema? Pai o sa vreau sa priceapa ca e la fel ca ceilalti copii dar tocmai eu gresesc!!!!! Asa ca.........am "facut lumina"; si,Doamne, ce senzatie de usurare si liniste sufleteasca am avut! Starea aia a durat pana cand am auzit reactiile la asa veste; dar asta e deja alta discutie; care nici nu merita deschisa.

Sim-sim aka Simona, spor la prajiturit! Scuze ca te-am ignorat, absolut din greseala!
Ia sa faci matalica prajitura aia cu visine, dar pune prune in loc de visine si neaparat un pachet de unt in compozitie; bestiala!!! Dc vrei detalii, ti le "servesc" cu placere!
De halit, pt maine dimi am in plan ciorba de vitel cu multe legume; apoi cus-cus cu legume, alaturi de snitele de pui; desert: galuste cu prune. Om vedea ce reusesc si cat reusesc sa execut.
Ma bucura vestile despre Claudia, mult de tot! Pun pariu ca nu as mai recunoaste-o deloc! Dea Domnul sa fie bine si sanatoasa!
Adelina.........merge numai tinuta de manute sau de o singura manuta sau singura doar dc impinge carutul ea singurica; dar are viteza mare la mersul in 4 labute; si ea vrea sa pape singura; eu o las; din motivul pe care ti l-a spus Corina; da, se face de mancare si in par, dar avem apa calda! Am avut cateva aventuri in care a aterizat Frusi in cada imbracata! Ca ce sa o dezbrac? Era din par pana in talpi! Asa ca am pus-o in cada, am dat cu dusul, apoi am dat jos hainutele; era super cat era canicula, nu era pericol de raceli; acum, mai greu. Nu stiu ce sa mai spun ca face/ zice; a, da! Cere mancare cand ne vede mancand; eu gatesc si pt noi ca si pt ea - fara porc, fara adaosuri si mixuri pline de chimicale, doar sare si multe legume; si-i dau; ii place mult sa mestece; tot nu vrea paine goala, sticksuri si alte de-astea; la ea "gustarica" inseamna: un iaurt Zdravan de la Napolact, amestecat cu o banana si cativa biscuiti; blenduite; la astea mai merge si o pruna, jumate de piersica; haleste tot! De multe ori ma sperii si de frica fac portia mai mica, papa tot si mai cere; E chestie de "mostenire" asta, ca din doi parinti mancaciosi ce era sa iasa?
Habar nu am sa spun ce mai pronunta; dc refuza ceva, da din cap "NU"; face asocieri; are o pianina cu niste animalute in partea de sus, iar fiecare animalut scoate cate un sunet specific; mai jos sunt clapele cu aceleasi animalute dar fara sunete; ei, iti arata ursul de sus e acelasi cu asta de jos si face "mooo" si rata de sus e asta de jos si face "ma,ma, ma". Apoi cauta in jucariile ei rata, magarusul, le aseaza langa ea si ti le arata pe rand: mac din manuta e mac de pe pianina si face "ma, ma, ma". Si tot asa.
Ii place sa se uite la meciuri cu tati si striga si ea cu manuta ridicata "oooo", asta fiind "goool". Ma rog, o las cateva minute, ca am niste reguli in cap, intre care fara TV.
Asa.......ii plac mult caii; ii place sa sara in pat si sa imite calutii; evident, tati i-a cumparat doi caluti de calarit - unul din lemn, unul din plastic ; e pupacioasa nevoie mare; dc ma vede suparata, ma pupa dublu ; dc stie ca face ceva ce nu ar trebui sa faca, de ex. sascrie pe perete, cu o mana isi vede de treaba, cu cealalta imi trimite pupici.
Ieri a facut circ din ala frumos de a topit lumea, la pasapoarte; ca facea fete-fete la aparat si a pozat natural in fel si chip mai putin cum trebuia; bine ca am nimerit o doamna cu rabdare si careia ii plac copiii!

Nu mai stiu!!!!!

Merg sa halesc nitel. Si sa-mi trag un frappe.

la toata lumea!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cellia78

Buna ziua!!!

Nicoleta, nu cred ca Flori s-a facut inteleasa, cred ca a fost la intamplarea respectiva uluiala de moment, fastaceala; stii de ce intru si spun asta? Pt ca eu spuneam cam acum un an ca ascund problema Adelinei si Flori mi-a oferit aceleasi argumente pe care acum le-ai oferit tu. Cred ca Flori a fost in impas; asta plus oboseala mutarii si curateniei in casa noua cred ca si-au spus cuvantul. Flori, e asa sau ba? Zic bine ce zic acilea? Pai normal sa fii obosita, mai ales ca ne refuzi ajutorul la smotru! Hai, ultima strigare! Dupa aia mergem peste Corina, asa, vizita de toamna.

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Ai inteles perfect ce am vrut sa spun. Imi amintesc postarea de care zici. Eu tocmai asta souneam....exact ca si Nicoleta gandesc si eu...tocmai de asta m-a socat reactia mea. Sunt ingrozitor de obosita...azi am avut zi intensiva de spalat covoare. Momentan nu mai avem bani sa punem parchet, asa ca tb sa pun covoare...si dai si spala...vreo 5 la numar. In max 2 sapt speram sa ne mutam.

Nicoleta

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Cecilia ia zi aici cum executi cus-cus-ul ala cu legume. Si zi si de frappe-ul ala 2 vorbe. Snitele de pui am facut si eu ieri, cu pilaf cu legume si ciorba de legume muuuuulte...delicioasa. Maine tb sa prestez iar. Eu o iau razna cu atata mancare. La 2 zile eu sunt la bucatarie.

Mergi la inceput

Cecilia stiu ca am zis ca mergem peste Corina dar am fost super ocupata....poate dupa ce reusesc sa ma linistesc cu mutatul asta...

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

uau ce vorbarete sunteti!pupici!
mai ales celli,ii savurez mesajele cu mare drag...

fetele,a inceput si serbi al meu sa pape mai bine,si 100ml cnd e infometat,si repede,dar cu tetina din latex...sunt happy!astept sa vedem cat ia in greutate!
trebuie sa mergem si noi la spital,dar inca nu mi-am facut curaj s-o sun pe dna dr,insa sapt viit tb s-o fac...

gynie,cori,dar raman semnulete vizibile tare in urma operatiei?eu m gandeam ca la buzita nu se va vedea in ceva timp;mie mi-e teama de dintisori care are mititelul tare aiurea in dreptul dintisorului stang din fata...ce s-o putea face pana la varsta cand ii va schimba si va putea purta aparat dentar?

Mergi la inceput

Liliana la Edi e f putin vizibil, se vede doar daca stai f aproape de el. Au ramas 2 punctulete...banuiesc ca acolo au fost facute nodurile dupa ce au cusut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

buna ziua la toata lumea ..........MIHAELA TE PUP asa era si cristina dornica sa mearga la gradi si sa sti ca si acum e tot la fel si imi faceam si eu probleme cu trezitul de dimineata ca si a mea se culca la 12 -1 noaptea si dimineata la noi era la 10- 11dar cum i-am zis ca trebuie sa se trezeasca la gradi ,atunci iar acum la scoala sa sti ca totul reintra in normal ,doar o srig si o intreb daca vrea sa mearga la scoala si nici nu apuc si e in baie la spalat pe ochisori si dinti .........e un copil foarte bun ma uimeste pe zii ce trece acum fiind in clasa a IIa au lectii la limba romana si intrebari si trebuie sa raspunda la ele .....credeti-ma ca eram foarte stresata ,ca daca nu stie ,sau nu intelege,,,,,,,,aiurea ea stie foarte bine ma uimit nici nu a trebuit sa ma chinui sai explic ca mi-a explicat ea ca mai intii a citit lectia si apoi normal ca trebuie sa sti raspunsurile... si ca sa o citez pe ea (INTII CITESC LECTIA SI APOI E LOGIC CA STIU RASPUNSURILE ,CE NU INTELEGI?)deci........credeti-ma ca am ramas muta nu am ce sa comentez ,e desteapta micuta de ea si nu ca o laud numai eu ...astazi a avut educatie plastica si a desenat curtea scolii ,si iar am avut aceeasi intrebare .....de unde stie oare sa deseneze asa frumos??? ca tin minte ca la cea mare trebuia sa-i arat eu cum trebuie sa combine culorile cum se face culoarea cerului.....etc...e super si la teme nu ne ia mai mult de o ora la scris si nu stau linga ea ,eu i-mi vad de treaba si numai citeodata ma mai sriga sa ma intrebe cite ceva .........................................................CECILIA , MULTUMESC PENTRU URARE ........e mai bine sotul meu si sper sa fie si mai bine ca de la atitea injectii si pastile mie frica sa nu-i afecteze ficatul si sa dau din una-n alta .........doamne fereste ,.........luni vine la BUCURESTI LA GREVA PLEACA 300 DE OAMENI DE LA CONSTANTA SI NU L-AS FII LASAT CA CINE STIE CE MAI FAC PE ACOLO CA DATA TRECUTA AU RUPT CORDONUL SI A IESIT CU VIOLENTA ,IAR ACUM E LUMEA SI MAI FURIOASA .........am sa stau cu grije ........................pina atunci eu am programat pentru miine placinta cu dovleac si nuci iar de mincare ciorba de perisoare si salau cu cartof natur stropit cu zeama de lamiie ......cristina deabea asteapta pestele si lamiia .........gata acum plec ma duc sa vad daca reusesc sa o conving pe CRIS sa doarma un pic

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

MIHAELA SA STI CA MA ROG PENTRU VOI SI NU NUMAI ...PENTRU TOATE SI TOTI CEI CARE AU NEVOIE MACAR DE UN GIND BUN ..........VA TIN PUMNII SI SPER SA AVETI RASPUNSUL PE CARE V-IL DORITI .........PUPICI SI SPOR MULT LA GRADII SI SA REUSITI SA VA INDEPLINITI DORINTA (sa manince NADIRUTA tort)

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu e un film in reluare .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

buna la toata lumea si siesti o dulce iuliana mersi mult.din pacate nu am putut sa ajungem miercuri dar asta este poate ajungem miercurea viitoare.acum iar este cu tuse cu mucisori si la analizele pt gradi iau descoperit si un stafilococ auriu in gat si tot asa iar o am pe antibiotic.revin mai tarziula toata lumea

mihaela ,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Flori
Imi amintesc si eu discutia de acum un an pe tema asta, si eu, ca tine, sustineam ca nu e motiv de ascuns problema copilului, ca nu e rusine.
Intre timp, am decis asa, daca persoana imi este apropiata, am incredere in ea, o simt ok, ii spun, daca nu, nu. Acum la noi e mai simplu, ca nu e implicata si buzita si nu atrage priviri curioase in parc sau pe strada. Dar, iti spun sincer, ca si daca ar fi , eu la curioasii de pe strada care intreaba aiurea le-as raspunde exact ca tine. Mai lasa-i cu curiozitatile lor in pace.
Bonei i-am spus din ziua 1. Prietenii nostri stiu toti. Rudele la fel. Dar curiosii de pe strada nu vad de ce trebuie satisfacuti, dimpotriva, nu e treaba lor. Daca vad si pricep singuri foarte bine, daca nu, sa taca. Tu ai intreba in parc, daca ai vedea un copilas cu o cicatrice pe fata/mana etc, ce-a patit? Ca eu nu, m-as gandi ca oricum nu poate fi un subiect placut pentru parinte, oricum nu am eu ce sa fac, cum sa ajut, de ce sa sucesc cutitul in rana si sa intreb aiurea "D-na, dar ce s-a intamplat, si-a varsat apa fierbinte pe mana de are cicatricea asta sau cum?" Nu e aiurea?

Mergi la inceput