urticaria cronica la copii!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Anca, eu am fost cu Vlad la Theramed, la dr. Ioana Aghache. Lumea o lauda, multi spun ca e cea mai buna din Brasov, ce pot eu sa spun este ca pe noi nu ne-a ajutat prea tare.
Lui Vlad nu i-a gasit cauza alergiei, desi i-a facut toate testele posibile.

Totusi, merita incercat, poate la tine, fiind ceva alimentar, ai mai mult succes.

O zi faina,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Si Alexia mea - 4 anisori - a facut vara asta tot la doua saptamani urticare de m-am saturat . Ei i-au iesit si transaminazele mari, duble chiar si ceva paraziti, asa ca dr. pediatra a presupus ca si urticarea si analizele marite sunt de la viermisori. Asa ca incercam sa tratam parazitii si apoi om mai vedea...Noi luam aerius sau claritin si dam pe bubite cu mixtura mentolata si tinctura de galbenele.Am vrut sa merg cu ea la alergolog, insa pediatra mi-a zis ca e prea mica si nu i se va face testul si sa mai asteptam...
Interesant testul Phadiatop Infant...eu nu am auzit de el si nici pediatra nu mi-a spus nimic...dar cu prima ocazie am sa intreb la Bioclinica .
anca-28 mi se pare ca gemoderivatul de coacaze negre este si pentru alergie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

mutumesc anka1 pt infomatii dar si eu am auzit lucruri mai putin placute despre dr Agache si sincer nu dispun de bani exagerat de multi sa ii fac toate analizele posibile(adica nu mi se pare normal sa imi dau salariul de pe o luna pe consultatii si analize)
medicul meu de fam este o d-na f de treaba si mi-a recomandat extract gemoterapic de trei frati patrati si mi-a promis cain cateva zile imi da si ceva homeopat dupa ce se gandeste mai mult la problema mea

Mergi la inceput

si inca ceva:nu stiu sigur ca este o cauza alimentara.De ex acum doua zile a mancat doar supa de legume,pireu de cartofi si iaurt simplu care mananca in fiecare zi si a doua zi era plin de bube mari si rosii pe burtica si pe spate, si era la o zi dupa ce am terminat trat cu claritine, acum mi-a recom medicu de fam aerius si mi-a zis ca ii pot da pe termen lung,chiar si o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriana spune:

aceeasi problema o am si eu cu baietelul meu de 1 an si 10 luni. dupa ce ne-am plimbat la zeci de dr., am gasit in sfarsit una care sa ne ajute. eu i-am facut testul Phadiatop infant, a iesit pozitiv ( deci este alergic ) !!!, iar acum trebuie sa-i fac testul Panel 4, care este f. bun, mi-a zis dr. ca la acest test iese exact produsul la care este alergic. Probl. e ca nu i l-am facut pana acum pt ca costa ceva , e vb. de 2 mil. iar in perioada asta am stat cam prost cu banii. cam asta e. ca si medicamente, mi-a recomandt sirop Ketof ( care se gaseste f. greu), iar cand i l-am gasit i-am cumparat cateva sticlute ca sa ma aprovizionez ca lumea, ii dau 2.5 ml. in fiecare seara. De cand ii dau, am observat ca face mai greu bubitele, ii ies mai rar. Cam asta e. daca te mai pot ajuta cu ceva, intreaba-ma, iti stau la dispozitie. Sanatate multa

Mergi la inceput

multumesc mult mariana
acum dupa 2 sapt de tratament cu aerius sirop nu au mai aparut
dr de familie mi-a recom si EXTRACT ALCOOLIC DE TREI FRATI PATRATI de 3 ori pe zi 20 de pic dizolvat in apa;mi s-a recom sa fac trat cu acest extact 2 luni
ii voi face si testele de alergie sa vedem ce iese

Mergi la inceput