Gasca de Constanta *122*
Raspunsuri - Pagina 3
Ontica Camelia spune:
Salutare!
La multi ani Ionut! Sa cresti mare si frumos!
La multi ani Alexandrii si Alexandre!
Multumim pentru urari!

Lali umbli sub acoperire?![]()
Dana drum bun, concediu placut!
Crix multa sanatate si sa ne "auzim cu bine"!
Eu mi-am vaccinat fetele cu ROR-ul, nu am avut probleme, ca reactie pot aparea pete ca la pojar, dar nu febra.
Va doresc o seara buna!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Teodora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Lali_mete spune:
Strigarea la catalog,aveti grija ca va scriu pe biletel si va asculta la urmatoarea ora domnisoara profa,da?
Adinutza,Andata,Bettyk,Cornelia,Crixia,dadi_t,Emaaimee,Happymumy,
jone,Leditia,LeeAnn,Lizuca, Lulu77 , Madamsadamy , mery_anna ,mihaela770 ,Ontica Camelia, vladis ?
Pe Dana nu o strig,ea va da sanctiunile
...
Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Lali_mete spune:
Nimeni
?
o sa aveti pedeepsee ! ![]()
Lali mami de
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
DanaAlex spune:
eu sunt aici....calc
, de ieri dimi spal, intind rufe si calc
iau o tzuica in nas, ca ma lasa nervii capului![]()
Andata, am fost in Tom si magazinul de camashi Braincof nu mai era unde stiu eu...
si m-am ofticat rau, rau...am intrat la Mark&specncer si am vazut o pereche da papuci(i-am avut la intalneli, aia negri cu 2 barete cu shtrasuri), pe care mi i-am achizitzionat in iunie cu un mega, supra scor si acum erau redushi la 80 lei
...cred ca de nervi o sa calc toata noaptea, eu am dat pe ei de 4 ori mai mult!!!
in rest, am luat nimicuri de prin alimentara, am gasit o bluza pt Tibi cu micky, pluto &donald la 25 le, shosete la 20 lei/4 bucatzi...
am mai vazut dresuri frumoase pt. fete la 7 lei, hainutze de blugi convenabile la pretz 9sarafane, fustitze, pantaloni)
la Kiabi oferta mare la 1 produs cumparat, gratis 3...n-am intrat din lipsa de timp, chef, bani & aglomeratzie
gata pauza !!!
DanaAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali_mete Strigarea la catalog,aveti grija ca va scriu pe biletel si va asculta la urmatoarea ora domnisoara profa,da? Adinutza,Andata,Bettyk,Cornelia,Crixia,dadi_t,Emaaimee,Happymumy, jone,Leditia,LeeAnn,Lizuca, Lulu77 , Madamsadamy , mery_anna ,mihaela770 ,Ontica Camelia, vladis ? Pe Dana nu o strig,ea va da sanctiunile ... |
Lali...maine dimi strigi catalogul....la ora asta doarme lumea

da' tu ce faci? maseleshti....
DanaAlex spune:
aaa, deja eram la a doua pauza
, calc 15-20 min fac pauza
, mai bine ma duc la 
cine face cafeaua dimineatza??? 
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaAlex aaa, deja eram la a doua pauza , mai bine ma duc la ![]() cine face cafeaua dimineatza??? ![]() |
Io fac cafeaua ,nush cat de rea sau buna e,dar daca nu se plange nimeni eu o fac
Uitasem pe cineva sa strig,si anume pe Cryss_Cryss. O sa o trec maine si pe ea la catastif.Acu nu am chef de nimic,imi e ca modific prost
.Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Lali_mete spune:
Buna dimi!
www.informal.ro/wp-content/uploads/2009/02/images-in-coffee-11.jpg" target="_blank">Cafea ,, ceai (nu mai stiu cine voia
,nu sunt buna de ospatar ca am nintea scurta
,www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/24562/Cozonac-impletit/" target="_blank">neste cozonac daca vrea cineva ,si neste croissant.
Va puup.
Lali mami de
DanaAlex spune:
Buna dimineatza!!!! Vodca sparge gheatza![]()
o cafea, o maslina, o atentzie....trezireaaaa!!!!

O zi minunata!!!!
elypetrov spune:
Buna dimineata , in primul rand vreau sa le urez celor care si-au sarbatorit ziua de nastere sau onomastica , " LA MULTI ANI " , sanatate ,fericire si noroc
DANA concediu placut
Despre imunizare ce sa va spun cred ca tot homeopatele si naturistele sunt mai bune , eu acum ii dau catina cu miere de salcam , catina adunata de tatal meu iar siropul l-am facut eu , i-am dat anul trecut BROCHOVAXOM dar nu cred sa fi avut rezultat, ce ia facut ei bine sau asa mi s-a parut mie a fost SINGULAIR chiar daca este pt asmatici
Eu la aceasta ora m-am apucat de gatit, in loc sa dorm si eu ca omul, gata ma duc la bucatarie ca am facut si cafea ,cine mai doreste sa spuna ca imediat il servesc