Gasca de Constanta *122*
Raspunsuri - Pagina 15
jone spune:
coffeeeee!
o intrebare rapida ca bia e medalion la gatul meu si nu pot cauta in tihna pe net...e posibil ca la 3 luni de la alaptat sa mai am lapte?
pupici
happymumy spune:
[/quote]
Happy, da' ce-ai soro de te vezi saptamanal cu soacra 
eu am vazut-o prin iulie, urmeaza de Craciun, apoi de Pashte...
[/quote]
Nu as vedea-o asa des , si de obicei, nu fac de astea, dar saptamina asta a trebuit sa o vad ca a venit cumnatul meu din Franta, iar saptamina viitoare trebuie sa o vad ca e sarbatoare la noi. Asa ca... nu am incotro
.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
happymumy spune:
Neata si de la mine! E vineri, in sfirsit ! Cu toate ca s-ar putea sa fie un weekend plin, ar cam trebui sa ne mutam inapoi acasa. Mi-e groaza de impachetat, si pe urma de despachetat
.
lulu77 spune:
mneatza...
e vineri, ultima zi de munca...plekam in concediu azi..ura 
aseara am facut/desfacut bagaje de vreo 2 ori..tot nu imi venea sa pun atatea haine groase( cica a nins in fagaras
)
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
cryss_cryss spune:
'neata!
Apropo de soacre....eu ma vad cu soacra saptamanal
).dana multumim ptr cafea!lulu concediu placut!happy spor la treaba!

happymumy spune:
Merci, cryss! Cum sa te huiduim? Eu una te invidiez, si eu mi-as fi dorit o asemena relatie cu soacra mea, dar nu se poate, asta alta treaba, nu inseamna ca am ceva cu toate soacrele din principiu.
emaaimee spune:
Morning,
io-s morning coffee person all the way.
am baut coffee. ness decaff cu lapte skimmed& 2 zaha. cu o prajitura foetaj dementiala cu crema de vanilie si cioco
imoral de buuuna.
Jo, prolactina( responsabila cu secretia lactica) este inca in organism la 3 luni dupa intarcat. dureaza 12 luni( parca asa imi aduc io aminte de la breastfeading groups) pana cand scade la nivelul normal ca inainte de sarcina.
dra mea e cam mucoasa, dim infundata si cu stare subfebrila. sper sa nu avem un weekend naspa.
aveti ceva planuri pt weekend: noi gratar cu prietenii/Dublin Zoo. cu conditia sa fie ok cupilu'
pupi
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
lulu77 spune:
Si eu ma inteleg super cu soacra, nu glumesc. Mai sare ea calul cateodata, dar isi revine rapid
o aduc pe linia de plutire rapid.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
emaaimee spune:
si io ma inteleg acum mult mai bine cu soacra. tot asa cu sarit calu& back, lulu ![]()
uneori ma inteleg mai bine cu ea decat cu mama
ca mama tot cupil ma crede
copil casatorit de 11 ani da zile care are la randu-i copil

ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
Dodo-pui spune:
La multi ani Mariuca!sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!Crig tot bine din lume ti-l doresc 

Ana
am gasit si "regzolvat" problema...asa motorizata pana-n casa Mihaela 
Alina concediu placut...si o vinere cat mai scurta![]()
Capitolul soacra pana acum doi ani(~7ani) ne-am iubit ca sarea-n ochi...acum deja vorbim cu drag .
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!