Gasca de Constanta *122*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Strada este aproape de bdul bratianu..deci cu transportul in comun poti ajunge f bine .De la pod Butelii spre iesire din Cta..nu stiu exact a cata strada si mai ales unde este nr. 17..dar sigur stiu cei din zona, daca intrebi.

Gresesc? Stie cineva mai bine?

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Unde fac poze, tip pasaport, in alta parte decat in centru. Mai pe langa Far-Gara -Icil gasesc?

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Unde fac poze, tip pasaport, in alta parte decat in centru. Mai pe langa Far-Gara -Icil gasesc?

Da...,chiar pe colt vis-a-vie de buletine(unde se elibireaza) ...e un centru care face foto pt Ci,pasaport pe loc contra ...a ceva banuti in plus

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

PREZENT!!!!

Azi am fost la nenorocitul ala de examen la matematica. Am fost CATASTROFA, desi aranjeasem sa primim cevarezultate ne-au onorat doar cu doua exercitii, deci 10 pct din 100. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce nota o sa iau. Nici nu stiu daca o sa fac act de prezenta poimaine la biologie. Stie cineva de unde pot cumpara fituici ptr T2?
Nici nu-mi pot imagina cata prostie a fost in capul meu acum 22 de ani. Intrasem la liceu la Mircea cu 9.15. Nu am mai asteptat sa termin clasa a 11-a ca eu m-am angajat, vroiam bani. La bac in vara chiar am fost surprinsa sa-mi aduc aminte teorema lui Pitagora, teorema inaltimii etc. Azi nu mi-a cazut subiect favorabil. Sa vedem ce-o decide cine-mi corecteaza. POate poate un 5.Mi-ar prinde bine. Iuby zice sa merg si poimaine ca daca imi dau 5 la mate poate o sa iau 7-8 la biologie. Cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Dodo,nu stiu daca ajungi pana foarte aproape,gen capatul strazii verde. Dar cu 48 de la spitalul CFR mergi pana la 2 cocosi,acolo cobori,si intrebi pe cineva ca trb sa mergi pe o straduta care da perpendicular pe bratianu,apoi pe alta in stanga ce da in strada verde :D,nu e departe de statie,dar intortocheat. Zic eu ca de acolo pleaca,pentru ca e o singura parcare mare,unde acum 6 ani parcau tiruri si cred ca si microbuzele atlasib de atunci .Mooama ce explicatii am dat . Statia doi cocosi este prima sau a doua dupa cea de la scoala 8.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Dodo,nu stiu daca ajungi pana foarte aproape,gen capatul strazii verde. Dar cu 48 de la spitalul CFR mergi pana la 2 cocosi,acolo cobori,si intrebi pe cineva ca trb sa mergi pe o straduta care da perpendicular pe bratianu,apoi pe alta in stanga ce da in strada verde :D,nu e departe de statie,dar intortocheat. Zic eu ca de acolo pleaca,pentru ca e o singura parcare mare,unde acum 6 ani parcau tiruri si cred ca si microbuzele atlasib de atunci .Mooama ce explicatii am dat . Statia doi cocosi este prima sau a doua dupa cea de la scoala 8.

o sa fie cum mi-am imaginat cu hunii tarati dupa mine...sa gasesc...posta...dar bine ca nu au dus-o in camp

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dodo,zi la mandea...cand ai treaba asta de facut?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

dodo,zi la mandea...cand ai treaba asta de facut?

maine sau vineri dimineata ca ci coletul e de luni dar nu a avut cine sa ma anunte

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dodo,maine nu pot,dar hai ca te duc eu vineri,e bine?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

dodo,maine nu pot,dar hai ca te duc eu vineri,e bine?
mai mult decat perfect....

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput