Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetele
raportam si noi o desumflare vizibila...dupa ochiul meu format mai am de dat cca 4 kg...hai 5 si incap in hainele vechi, dei m dat in jur de 2...ieri am calcat pe bec ca de...a fost duminica....dar de azi incep iar,dar nu asa de drastic
va doresc o saptamana cu kg pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

bravo ema! tine-o tot asa...
ieri md: doar cafea. eram full de atatea gratare de sambata si dumin.
pranz: 2 felii mici parizer, 2 feliute mici branza vaca, 1 coada mica de peste alb prajit.
cina: 2 iaurtele mici simple + 1 cana lapte
astazi am inceput vegetalele. md: cafea + cateva boabe struguri
pranz: struguri + salata de castraveti si rosii
cina: salata de castraveti sau de telina + morcov, sa vad ce gasesc acasa

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

feteleeeeeeeeee!!!! ce faceti?!? unde ati disparut?????? sper ca nu m-ati parasit ca plaaaaaaang...
eu am inceput caminul cu piticii, beki este prima data in colectivitate si nu ii place deloc-deloc (desi tot anul trecut suspina ca "vau' i eu a gadi cu lalesh"), acum insa plange nonstop, de cum o trezesc ca sa o imbrac, pe tot drumul pana acolo si pana plec de la camin spre serv tot plangand o las, nu mananca nimic acolo si se vaita si se tot uita la usa sa vin sa o iau!!! in schimb rarutu este deja vechi in meseria de "caminar" si nu comenteaza decat dimin cand il trezesc sa il imbrac ca ii este somn inca, ca "nu mi-am terminat somnul de facut" si ca vrea la tara cu lucica (soacra-mea). i-am pacalit ca e plecata la tara si ca ei nu au cu cine ramane acasa si trebuie sa mearga la camin ca mami si tati su serv. asa ca am tot plecat de la serv sa ma duc la ei la camin sa ii iau, am intarziat in fiecare zi saptamana asta si nu am mai avut timp sa trec pe la forum sa scriu. scuza voastra care este?
oricum in linii mari am tinut regimul, am mai scapat un pic cate 5-6 cuburi mici de napolitane sau cate o cescuta de lapte, desi erau zile de vegetale. doar de oboseala si de ingrijorare, pe fond nervos nu m-am putut abtine, dar imi revin eu dupa ce se mai adapteaza beki la camin.

Mergi la inceput

astazi am inceput proteinele.
dm: cafea, 1 iaurtel mic simplu si 1 ciorchine mic strugure ca il aveam la birou de zilele trecute si am zis sa nu il mai duc astazi acasa sau sa il las pana luni ca se va strica sigur...
pranz: am luat niste parizer de pui cu 2 felii branza vaca
cina: supa de pui si mai vedem ce punem langa
va astept sa povestiti ce ati facut zilele astea de nu ati mai scris nimic niciuna!!!1

Mergi la inceput

neata
scuze mirela, cu piticotul terorist, de cate ori vreau sa scriu, ma invadeazaaaa....eu am cam lalait-o sapt asta...nu mi-am facut de cap dar nici dieta nu am tinut...adica na am papat fara paine, am calcat pe bec cu dulce dar ft putin si am papat ft putin, cam atat. maine ajung in piata, sa vad ce gasesc, ca din market toate au gust de carton, alea din piata is de carton amestecat cu leguma sau fructul resp si m-oi apuca iar, sperrrrrr

Mergi la inceput

ema nu te lasa! chiar daca nu e regim ca la carte orice incercare merita continuata. picatura cu picatura se umple paharul. gr cu gr se face kg!!! eu te astept aici cu forte proaspete!

Mergi la inceput

a, nu ma descurajez eu asa usor.....sa vedem cum trec de weekend. fetele eu va las, ca azi e zi de shoppinguit. va doresc weekend placut si sa ne reauzim cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Ma mai primti si pe mine?
Dupa 2 saptamani in care am mancat toate prostiile, nu mai enumar dar fiecare masa era o adevarata bomba calorica, de maine incep iar disociatul. Nu m-am ingrasat, din fericire, asa ca am de dat jos 2.5-3kg. Maine zi de proteine.

Mergi la inceput

buna fetelor!
lillo bine ai revenit! ma bucur pt tine ca, desi te-ai rasfatat fara restrictii, totusi nu ai pus nimic inapoi. inseamna ca ai organism receptiv si ascultator. cinste tie!
eu oscilez intre 59-60kg de la o saptamana la alta. e drept ca am fost si pe stop. poate saptamana asta sa se vada o schimbare ceva. ce-i drept nici nu prea il tin eu strict strict. in weeekend am mai mancat si mere si prune, desi erau zile de proteine, plus tot felul de bazaconii de la cei mici: covrigei si popcorn, o magura, coliva, cateva cuburi mici de napolitane. nu am vointa deloc sa ma abtin cand le vad...
ema ce ti-ai cumparat? sau nu ai mai fost la shoping? ai schimbat marimile? sau ai avut vre-o zi onomastica?

Mergi la inceput

neata slabutlor
lillo lasa draga, daca iti insir cata cioco am bagat eu sambata .....
mirela am cautat geaca pt pitic....si vineri si sambata...am gasit noi cam scumputa dar faina, stam in tatonari acu. am luat bocancei pt pitic si eu mi-am luat o rochita tricotata ca sa pot sa port cu geaca si cizme, ma fac gagica. cert e ca am slabit, cu marimile astia ma zapacesc ca au o gramada....ba port 38 ba 40 ba 42 ba 2 ....inainte de bebe purtam 36, acu is intre 40 si 38...40 mare, 38 mic, daca ma iau dupa acelasi standard....deci mai am putintel, zic eu ca sa ma incurajez

Mergi la inceput