inselata si eu ??(2)
Raspunsuri - Pagina 18
enachescug spune:
dar sotul (ca acum are ceva experienta + un CV mai ofertant) nu poate sa plece de la spitalul unde e "duoamna" in alt spital/clinica privata?
Nu urgent. asa incetisor. putin impins de la spate de sotie.
DarkBendis spune:
Uuufff... am tot oscilat, sa scriu, sa nu scriu... e tare tare greu sa dai sfaturi mai ales cand e vorba de casnicia/relatia altuia.
Sieulafel, sa stii ca imi pare tare tare rau pentru intreaga situatie in care esti, pentru durerea pe care o simti (am fost si eu candva " pe acolo" si stiu ca doare al naibii de rau )
Eu una nu m-as duce sa-i fac scandal "ei". Din mai multe motive, cel mai important fiind acela ca nu ar rezolva mai nimic. Din punctul meu de vedere, problema sta la sot. Degeaba ma duc eu si o iau de ciuf pe "madam" sa imi lase sotul in pace - asta functioneaza daca bietul de el ar fi asaltat si atacat, biet suflet nevinovat. Nu e cazul aici, iar toti trei stiti asta. Daca ea vrea sa-l insele pe barbatul ei, o va face oricum, si e treaba ei. Problema "mea" e cu al meu sot... el mie mi-a promis mie fidelitate, eu in el am avut incredere si depinde de el sa si-o tina in nadragi (scuzati expresia cam vulgara). Cu el trebuie lamurita treaba, nu cu "ea"... sau "alta". Ca azi o iei de ciuf pe una, maine incepi sa te uiti crucis la alta, saptamana viitoare nu mai accepti picior de persoana feminina in anturaj ... asta nu e viata si toata lumea stie ca din pacate cine vrea sa te insele, o face cu tine de mana.
Atata timp cat el sustine ca de fapt "nu e nimic", "e tot in capul tau", "iti imaginezi prostii" ... nu ai rezolvat nimic. In primul rand "iti insulta inteligenta" (cum se spune pe aici) si in al doilea rand, minte in continuare. Ce ar trebui facut, dupa parerea mea, discutat foarte serios adica daca e ca familia sa ramana impreuna, el trebuie sa recunoasca exact ce s-a intamplat (nu neaparat cu detalii "picante", dar sa admita ce a facut), apoi va lamuriti ce doriti (ramaneti impreuna sau va despartiti) si in ce conditii si in final...stabiliti cum realizati asta. Lucrurile astea nu vor putea si lamurite intr-o singura discutie, va dura un pic si vor fi momente neplacute (orice ati alege) dar se poate trece cu bine peste toate. Dar e nevoie ca el sa admita adevarul, "to come clean" cum zic cei de aici... altfel nu cred ca va mai exista incredere intre voi, iar o relatie bazata pe neincredere si minciuni...nu va merge bine.
Iti urez mult noroc si putere sa fie cum iti doresti si cum e mai bine pentru voi toti
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Luna1 spune:
Parerea mea si ce as face eu:
Dovezile gasite iti spun ca da, a fost mai mult decat simplu sex. Dureros insa adevarat. Pe de alte parte el saptamana trecuta a ales: PE TINE. Inseamna ca relatia de indragosteala s-a consumat, el si-a dat seama ce risca, altfel isi facea bagajelul si pleca. Mai ales daca s-a consumat si sexual e posibil sa fi murit pasiunea si gata.
Eu as avea o discutie doar cu ea. SI atat. De la femeie la femeie. As merge acolo cand sotul nu lucreaza ci doar ea. As astepta-o afara si as invita-o la o cafea. Asta ca sa nu aiba timp sa ii spuna domnului ca vrei sa o vezi. Sau poti discuta si la telefon. Ii poti spune ei ca le dai de ales, ori pleaca amandoi si isi continua aventura, ori il lasa in pace. Asta pentru certitudinea ta la ce a fost si ce mai este. Discuta ca o doamna, fi o doamna. Arata-i dovezile tale, intreab-o sotul ei ce parere are.
Apoi pe el l-as lasa efectiv in pace. Ca si pana acum. Nu ii spune de noile dovezi gasite. Alea sunt in trecut iar voi ati hotarat sa priviti in viitor. Claditi ce s-a daramat, priviti in viitor. Poate el chiar a renuntat.
Parerea mea e oarecum aceeasi cu a lui accept. Impulsurile tale te pot ingropa mai adanc.
Doare ce ai gasit. Intrebarea importanta e: merita sa lupti pentru el? Pentru familia ta? Daca da go for it. Nu mai il macina. Recucereste-l. Daca nu atunci lasa-l, n-are rost sa fiti amandoi nefericiti.
Si acum am o curiozitate: accept tu ce ai face?
P.S. Faza cu copiii care i-au despartit e penibila. Pe bune.
AVoogt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ErikaM Draga mea, insist asupra faptului ca nu e bine sa te duci sa o ameninti pe X ca sotul ei va afla tot. Ar trebui sa iei in calcul si varianta in care ea e dispusa sa scape din casnicia nefericita in care se afla si tot ce mai are de facut este sa-l convinga si pe sotul tau sa renunte la familia lui. E clar ca el va iubeste si el este cel nehotarat. Incearca sa te pui in locul ei..incearca sa-i faci sa se certe definitiv. Repet: gelozia este cea mai puternica arma! Mai sunt 2 saptamani de vacanta. Lasa copiii la bunici (e f. important!!!ei v-au separat). Ofera-i sotului tau 2 saptamani de vis (atat cat timpul va permite) si fa in asa fel ca ea sa afle. Stai cu el cand e de garda. Incearca sa legi o discutie cu ea asa, ca "intre femei". Relateaza-i ceva "picant" despre voi..spune-i orice ar face-o sa sufere...ca el ti-a propus sa mai aveti un copil..ca ai tel. plin de mesaje de dragoste..ca va iubiti ca in prima zi..s.a.m.d. Daca nu faci nimic risti sa-l pierzi! Erika |
Eu cred ca nu traim in telenovele sa punem la cale astfel de scenarii..de cum s-o punem pe fuga pe amanta
Dar sa spui asa ceva despre copii...fara cuvinte , nici nu mai comentez
Luna1 spune:
citat din mesajul lui enachescug dar sotul (ca acum are ceva experienta + un CV mai ofertant) nu poate sa plece de la spitalul unde e "duoamna" in alt spital/clinica privata? Nu urgent. asa incetisor. putin impins de la spate de sotie. |
Si daca pleaca din spital nu o mai poate vedea pe "duamna"?
Acum pe bune, voi nu intelegeti, daca omul asta e indragostit de dumneaei asistenta, poate sa se mute sieulafel si in Australia ca iubirea nu stie distante.
Luna1 spune:
citat din mesajul lui DarkBendis Atata timp cat el sustine ca de fapt "nu e nimic", "e tot in capul tau", "iti imaginezi prostii" ... nu ai rezolvat nimic. In primul rand "iti insulta inteligenta" (cum se spune pe aici) si in al doilea rand, minte in continuare. Ce ar trebui facut, dupa parerea mea, discutat foarte serios adica daca e ca familia sa ramana impreuna, el trebuie sa recunoasca exact ce s-a intamplat (nu neaparat cu detalii "picante", dar sa admita ce a facut), apoi va lamuriti ce doriti (ramaneti impreuna sau va despartiti) si in ce conditii si in final...stabiliti cum realizati asta. Lucrurile astea nu vor putea si lamurite intr-o singura discutie, va dura un pic si vor fi momente neplacute (orice ati alege) dar se poate trece cu bine peste toate. Dar e nevoie ca el sa admita adevarul, "to come clean" cum zic cei de aici... altfel nu cred ca va mai exista incredere intre voi, iar o relatie bazata pe neincredere si minciuni...nu va merge bine. Iti urez mult noroc si putere sa fie cum iti doresti si cum e mai bine pentru voi toti Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) "I dream of wolves. With them I run." "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Si eu sunt de parere ca, pana nu aflati amandoi cat de departe a mers totul (sentimental vorbind ca sexual stiai deja) si pana nu aveti o discutie sincera despre ce simtiti unul pentru celalalt, nu rezolvati nimic. Restul sunt doar ambitii. Analizeaza-te, il mai iubesti? Crezi ca inca te iubeste?
accept92 spune:
citat din mesajul lui ErikaM Sieulafel a povestit ca de cand s-au nascut copiii dorm in camere separate. La asta m-am referit. |
In cazul femeilor care nu mai dorm in pat cu sotii lor este o alegere personala nu o alegere a copiilor. Si din punctul meu de vedere atunci se termina totul. Si dupa ce atatia ani femeia se instraineaza nu se mai poate baga brusc sub pielea barbatului sa fie doua saptamani cum era cand erau copii. Ca atunci cand rupem legatura cu un prieten (nu conteaza din ce motive) si cand ne reintalnim, in ciuda bucuriei de a ne revedea...nu prea mai avem ce vorbi.
ErikaM spune:
Multumesc ca ai inteles Accept. Chiar eram ingrijorata ca toate ma criticati fara sa cititi si explicatiile oferite dupa.
Ai pus punctul pe "i". Exact asa gandesc si eu. Odata racita relatia ..e f. greu sa reinvii ceea ce a fost..multe dintre noi gresim..
Eu am avut cateva exemple de familii tinere destramate dupa nasterea primului copil in jurul meu si am montat un monitor in camera copilului imediat dupa nastere, pentru a nu dormi separat...si cred ca a avut efect..
sieulafel spune:
stau de 10 minute si ma uit ca vitelu' la poarta noua la fereastra asta alba si nu stiu ce sa spun...
toate gandurile, toate ideile de pana acum s-au amestecat din nou si nu mai stiu decat ca ma simt efectiv amortita...
ma bucur cel mai mult ca in afar de fata neagra pe care nu am cum sa o ascund... cel putin nu mai plang sa ma vada colegii...
multumesc tuturor de raspunsuri.
erika, imi pare rau si ma simt vinovata ca te-am incarcat cu durerea mea.... iarta-ma
am o "lista" cu ce stiu sigur ca nu voi face!:
- nu o sa incerc - nici nu vreau sa ma mai gandesc ca mi-am dorit asta candva!- sa o dau pe EA afara!;
- nu o sa o sun;
- daca voi ajunge sa vorbesc cu ea nu o voi bate ( desi este tare incitanta imaginea ei batuta de mainile mele!);
- nu o sa-i spun barbatului ei nimic;
ce vreau acum
vreau LINISTE
intrebarea ce decurge din dorinta anterioara.... cum pot sa am aceasta liniste? - probabil doar despartita - cel putin in fapt - de el!!!!
cred ca alta era situatia - poate mai rea sau poate mai buna !- daca el ar fi recunoscut... nu pot sa uit cum inclusiv duminica trecuta imi demonstra cu factura in fata ca o singura data a vorbit noaptea cu ea si DOAR pentru ca ea a avut o urgenta atunci....
iar factura de telefon pentru perioada cand am fost in grecia - IN VACANTA CU FAMILIA - arata ca cele mai multe telefoane au fost la miezul noptii si la 5.30 - 6.00 dimineata
si-a dat seama ca am ceva...
probabil va "ataca" din nou ca il nenorocesc, ca il ppun in primejdie viata ( pentru ca conduce 260 km pe zi suparat)si cariera cu tulburarile mele...
mi-a dat mesaj la 6 dimineata ca ma iubeste. nu i-am raspuns. atunci eram distrusa "inrosind" cu pixul rosu factura cu 208 linii
m-a sunat pe la 8 dimineata si i-am raspuns spunandu-i trist ca ma grabesc catre birou si nu pot vorbi la telefon
am raspuns la apelul de ora 10 si i-am spus trista ca muncesc
ne-am dat niste sms-uri si i-am spus ca nu sunt suparata - "de ce as fi din nou ?" - sunt doar nelinistita, am o stare "ciudata" si mi-e frica de viitor...
a, nu v-am spus... i-am propus sa se transfere in bucuresti... situatia este prielnica avand in vedere ca urmare tragediei de la giulesti ( aia tragedie !!!! ) se fac din nou angajari in sistem...
ba vrea , mai mult... imi cer disperat sa-l transfer ... ba in cateva ore imi spune ca el va fi in cativa ani Dumnezeu in acel spital si nu vrea sa se transfere....
corina, pe soacra nu o pun "la curent" ; nici data trecuta nu am facut-o eu. ci el!
laura, de la inceput i-am spus ca este liber sa faca ce vrea... el a negat ca are pe cineva/ vrea sa fie cu mine!
chiar i-am spus ca daca eu nu am fost in stare sa-l fac fericit/ sa-i dau ce avea nevoie/ este dreptul lui sa-si caute fericirea in alta parte...
accept, multumesc si pentru opinia ta se pare ca tu - din fericire pentru tine si nefericire pentru mine!- gandesti in concordanta cu ID-ul ales... "accepti" multe, ai vederi mai largi, poate mai libverare, poate mai logice... din pacate eu nu pot simti asa...
donna, mi-ai dat un argument foarte bun!.
ma gandesc sa ma duc duminica la el/ ei ea iese la 7 seara. as ajunge
acolo pe la 6. as avea suficient timp si sa ne spunem ceva... si sa-l vad si pe barbata-sau cand vine sa o ia... nu i-as spune nimic. dar as vrea sa faca pe ea de frica la gandul ca i-as spune.... sunt prea rea?
fetelor, nu va luati de erika... eu am inteles ce a vrut sa spuna...
nu copiii sunt vinovati! Doamne fereste!!! ci atitudinea mea fata de el atunci cand copiii sunt in preajma....
exprimarea ei a lasat loc de interpretari pentru ca o simt furioasa si suparata pentru durerea mea ( si nici macar nu o cunosc!)
va rog mult,... fata incerca sa-mi dea ce sfaturi considera ea ca sunt bune!!
multumesc erika!
ellej, eu am vrut - si in sensul acesta m-am purtat toata saptamana - sa continuu!- de ieertat... habar n-am ! cred ca iertarea poate veni cu timpul care sa vindece ranile...
i-am spus-o si lui odata...
am cazut odata si mi-am rupt piciorul. dubla fractura. am stat cu el in gips 3 luni si jumatate si apoi o jumatate de an am schiopatat ...
chiar si acum dupa 5 ani de zile... acel picior ma doare cand vreamea este ploioasa...
sufletul meu a fost sfasiat cand am aflat / cand am realizat ca iubirea mea ma inseala...
au trecut 3 saptamni si 2 zile... evident inca mai "sangerez"... nici macar nu s-a cicatrizat rana daramite sa se vindece...
problema mea este daca pot avea incredere in el de acum incolo...
daca din relatia lor - mi-e clar ca s-au si "sexat" ( ce ma amuza cuvantul asta inventat da' nu mai stiu de cine) - dar cum spunea si laura... relatia este mai mult decat o simpla "sexare"... atatea ore la telefon... atatea luni....
sieulafel spune:
citat din mesajul lui enachescug dar sotul (ca acum are ceva experienta + un CV mai ofertant) nu poate sa plece de la spitalul unde e "duoamna" in alt spital/clinica privata? Nu urgent. asa incetisor. putin impins de la spate de sotie. |
poate!!! adica... pot sa-i obtin un post aici in bucuresti si poate alege si la ce spital vrea
dar se pare ca nu vrea...
si asta este unul din argumentele ce ma fac sa ma indoiesc in continuare de sinceritatea lui....