inselata si eu ??(2)
Raspunsuri - Pagina 16
sieulafel spune:
iertati-ma... poate ar trebui sa nu mai ma vait, poate ar trebui sa nu mai vin si sa va "asasinez" cu starile mele... dar in momentul acesta nu am cu cine sa vorbesc si mi-este tare rau...
mi-au amortit din nou mainile, picioarele, ceafa...
de ce am cautat ????
abia ma linistisem....
acceptasem ca ar merita sa-i dau o sensa. aveam in vedere faptul ca am gresit sio eu cu atitudinea mea mai rece si... ma gandeam ca n-o fi fost dracu atat de negru... ca am descoperit la timp ....
de duminica incoace el s-a purtat asa cum mi-am dorit. perioada in care am fost acasa impreuna ca in rest... nu aveam cum sa caut...
nelinistile si gelozia mea am ascuns-o perfect.
acum 2 zile seara l-am intrebat daca a vorbit cu ea si i-a spus ce trebuia sa-i spuna... mi-a recunoscut sec cu o fata serioasa si trista mi s-a parut, ca da.
duminica, atunci canbd a condus-o pe maica-sa la aeroport a stat plecat 3 ore si jumatate. a motivat ca a mai stat cu ea in aeroport. nu a stat! in masina si in portofel nu avea chitanta de plata a parcarii...nu exista posibilitatea sa o fi aruncat-o ! am gasit in masina chitante vechi si recente de la McDonalt, cambalaje, peturi etc.... el nu arunca nimic pe geam, ma cearta si pe mine daca arunc restul de tigara sau chiar daca scrumez pe geam...
ok. deci, timpul "lipsa" l-a petrecut cu ea. la telefon sau poate a venit ea langa bucuresti ca el nu ar fi avut timp sa mearga pana in judetul ei... nu am facut un capat de tara cata vreme m-am gandit ca atunci au lamurit lucrurile...
de duminica incoace nu-l mai suna nimeni... iar el este foarte relaxat. telefonul sta pe hol, nu mai este lipit de persoana lui precum timbru de scrisoare,el este dragastos si am petrecut impreuna vorbind - recunosc ca a fost tare bine!!! - vrute si nevrute!
pentru ca banii pe care i-a luat saptamana asta de la un cabinet s-au "evaporat" cam repede... ieri m-am gandit ca poate si-a luat un alt telefon cu cartela.
i-am controlat aseara masina si nu avea nimic in ea.
iar dimineata m-am gandit la servieta lui...
am gasit in ea 2 facturi de telefon vechi
ahhh ce rau imi este. de abia mai tastez....
perioada de factyurare 16.04 - 15.05. - 208 apeluri+sms-uri !!!! - dupa 12 05. domn' docxtor si-a cumparat telefonul cu cartela si se vede si in factura...
convorbiri de 20-45 de minute iar orele... de la 5.30 dimineata pana la 1 noaptea....
"foarte frumoasa" si urmatoarea factura
perioada de facturare 16.06- 15.07. - doar 42 de apeluri si sms-uri
"frumusetetea" consta in faptul ca in zilele cand eram in romania nu apar telefoane catre "Duoamna"... pentru ca avea telefonul cu cartela....
am plecat in vacanta in grecia. acum inteleg disperarea lui de atunci ca nu poate face roaming la telefonul cu cartela...
cxele 42 de apeluri/sms-uri au fost date din grecia catre romania
nu le mai pun la socoteala pe cele primite in roaming ... caci apar evidentiate si alea in factura ( ca doar le-am platit si p'alea!!!) dar nu-mi apare numarul de la care s-au primit...
domn' doctor o suna din grecia sa-i spuna noapte buna...
convorbiri de 11, 13, 16 minute...
deci,... povestea-i veche!
am fost proasta de mult...
ma veti intreba, probabil, cu ce schimba "noutatile" aflate datele problemei....
am stabilit cu mine insami ca nu-i cred explicatiile, ca nu-l cred nevinovat. noutatile aflate imi confirma inca odata ca nu aberam...
problema este ca... probabil, in subconstientul meu, ma "incurajam" ca e fierbinte "treaba" si ca poate sa se raceasca vbrusc si irevocabil...
acum,... imi dau seama ca nu-i asa...
si ma intreb.... daca legatura a fost/ este asa de stransa.... cum vor putea ei sa renunte asa de usor... de ce si pentru ce??? de frica mea? din iubire, de frica a ceea ce este evident ca poate pierde???
ieri nu am fost in stare sa scriu aici.... toata ziua la birou ma gandeam ca ea a inceput serviciu si sunt impreuna.
ma terorizez singura cu intrebarea la care raspuns au doar ei doi si Dumnezeu... Ce au stabilit??? sa se ascunda mai bine sau sa o rupa????
nu i-am spus nimic si nu stiu ce sa fac...
nu stiu daca pot sa ma comport ca pana acum.
incerc sa ma linistesc.
astazi plec la copii...
domnul nu va veni!
duminica dimineata intra de garda si este impreuna cu "duoamna curva"
sa ma duc duminca surprinzator la spital si sa am o convorbire cu ea????
offfffff!!!! si de abia a inceput ziua...
va rog, spuneti-mi ceva! orice!!!
spuneti-mi ca sunt nebuna, spuneti-mi ca gresesc... spuneti-mi ce ati face in locul meu...
si de abia ma linistise...
ieri am fost asa de fericita... le-am comandat copiilor o mobilier pentru camera lor. superb, cu paturi supraetajate cu dulap[uri si birou, lila si verde lamaie... am plutit aseara de fericire stiind ce camera frumoasa vor avea si imaginadndu-mi bucuria lor cand vor vedea camera lor cu mobiler nou si frumos...
ErikaM spune:
Doamne! nu-mi vine sa cred! Cum m-am trezit am avut o presimtire si am deschis repede laptop-ul sa vad ce ai mai facut, in speranta unor vesti bune!E de neinteles ce doreste pana la urma.
Stii ce as face eu? Nu as lasa lucrurile asa!As face tot posibilul sa vin cu el la servici (mai ales ca este cu ea de garda).Merita sa lupti pt. familia ta! Ia-ti liber, lasa copiii la mama ta si stai cu el.Sau mai bine cumpara ceva bun si du-te dupa ce ajunge el la servici.In asa fel incat sa nu apuce sa-i spuna ei ca tu vei fi acolo. Cea mai buna arma este gelozia. Fa-o geloasa! Adu-o in stadiul de a-l uri! Arata-i ce mult te iubeste si cat de atent este el cu tine si copiii vostri.
ErikaM spune:
Tot in incercarea mea de a gasi un raspuns si de a intelege barbatii, am gasit un articol http://www.link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Lifestyle/5700/Amanta-de-pe-Str-Fericirii-sotia-de-la-Pentru-Totdeauna.html
dar e atat de greu de inteles....
Aseara m-am pomenit verificand telefonul sotului si am descoperit ca inchide telefonul de servici de cum intra pe usa. Cica nu vrea sa fie deranjat acasa daca apar probleme la servici. Am devenit obsedata de cand ai patit-o tu..
XIO spune:
Da, mai, si eu cred ca ar trebui sa devii nitel al naibii.
Gandeste-te putin asa : daca te duci sa ii faci ei scandal nu rezolvi nimic. Va creste inima in ea stiind ca uite, tu ai aflat si el totui risca si se intalneste cu tine. Ii gadili orgoliul cand te vede innebunita de situatie, tresata si plansa.
Ai spus ca prin natura muncii tale trebuie tot timpul sa apari aranjata si imbracata frumos.
Du-te la spital dragastoasa pana pste masura, du-i ceva de mancare (croissant, nu pilaf ) si spune-i cat de scump a fost azi noapte si cat de fantastic e totul, in asa fel incat sa afle si respectiva.
Sa stii ca am si eu un caz, el medic, ea asistenta, impreuna de muuult timp. E casatorit de cand era in facultate. otia sti de amanta, merg impreuna la chefuri, sotia aranjata, se poarta ca o doamna, fara canda, fara a nimic. Toata lumea tie de povestea dintre ei dar toti spun ca uite, nevasta-a e o doamna, cum se imbraca, cum se poarta.
Fii sigura ca lumea stie de ei 2 la spital. Alege si tu sa fii o doamna si vei avea de castigat.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
accept92 spune:
Cand sotia ia pozitia de lupta iar amanta devine o femeie vulnerabila cea din urma e o femeie numai buna de iubit. Indiferent daca barbatul isi va parasi familia sau nu. sieulafel pleaca de la ipoteza gresita ca oamenii apartin celor care au acte pe ei, poate este un defect profesional.
CorinaDani spune:
eu o sa fiu mai dura si o sa-ti spun ca este momentul sa o zbori pe respectiva cucoana din jobul pe care il are.ai spus ca ai relatiile necesare, actioneaza acum ! nici nu mai conteaza ce-ti spune sotul, ca au rupt orice relatie, inclin sa cred ca lucrurile nu s-au oprit aici, cei doi doar se ascund mai bine si se prefac o perioada, pana te vei mai linisti si vei lasa "garda jos".
fa in asa fel incat sa nu stie nimeni ca tu i-ai pus o "vorba buna".
socul ramanerii fara job o va lovi destul de tare, suficient poate incat sa nu-i mai arda calcaiele dupa sotul tau, va fi nevoita sa stea acasa o perioada, pana isi va gasi alt job; in felul acesta, nu va mai avea timp sau justificari pentru intalniri sau convorbiri, va fi nevoita sa stea mai mult acasa, cu sotul si copilul.
chiar daca sotul tau aparent nu si-a luat alt telefon, e posibil sa-si fi luat cartela cu numar, pe care o pune/scoate in/din telefonul pe care il foloseste acum. o cartela e mult mai usor de ascuns (portofel, buzunar) decat un nou telefon mobil...in felul acesta nici nu raman in memoria telefonului apelurile si sms-urile de pe cartela fantoma...
daca te tin puterile si crezi ca poti face fata acestei "provocari", o poti confrunta direct pe madam X, argumentul forte pe care ai putea sa-l folosesti - amenintarea ca-i vei spune totul sotului ei, pentru ca tu oricum nu mai ai nimic de pierdut...
insa e foarte important acum sa te linistesti, sa nu ti se agraveze problemele cu inima; calmeaza-te, gandeste la rece, cinic, fa-ti planul de actiune si gandeste-te cum il vei pune in aplicare; daca nu fortezi putin nota acum, relatia lor nu va inceta, doar iti va fi mai bine ascunsa...
nu te mai gandi ca-i faci rau sotului si copilului ei, nu e vina ta ca ei exista, e vina ei ca s-a bagat in viata si familia voastra, deci ea trebuie sa plateasca cu varf si indesat, alaturi de sotul tau (vinovat si el in aceeasi masura, desigur).
iar pe soacra si cumnata nu le mai pune la curent cu ce se intampla acum, e clar ca soacra ta tot de partea fiului ei va fi, a avut el grija sa-i prezinte lucrurile de asa maniera incat sa para el cel persecutat, neinteles, iar tu esti aia geloasa, obsedata, faci din tantar armasar, ca nu s-a intamplat nimic intre el si madam X, etc.
sincer imi pare tare rau, ti-am spus de la inceput ca treaba e veche si ca nu e doar un simplu flirt...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
CorinaDani spune:
tot eu: n-am vrut sa-ti stric bucuria de zilele trecute, cand ai povestit ca te-ai intalnit cu alina, iar el a avut o "urgenta" si te-a sunat pe numarul ei de telefon, crezand ca deja v-ati intalnit si sunteti impreuna.
el nu intrase in panica la gandul ca te poti intalni cu alt barbat, lui ii era teama ca te-ai dus s-o iei pe madam X de ciuf, precis ca in ziua aceea ea era deja in tara, se intorsese din concediu...si nu avea cum s-o previna, din moment ce nu mai avea telefonul cu cartela, iar de pe celalalt nu s-a riscat sa sune, sa nu vezi tu "urmele" pe factura...
doamne, cat de imprudent poate fi acest om, a pastrat facturile care il "incrimineaza"...
ziceau fetele ca ai mai mult de castigat daca ramai o doamna, si te afisezi la spital drept cea mai fericita si dragastoasa sotie, ca s-o faci geloasa pe madam X; eh, eu as fi si mai parsiva, as face in asa fel incat sa afle respectiva ca domnul doctor este foarte fericit, tocmai a aflat recent ca va fi tata din nou...iti dai seama cum o va lovi vestea ? iti dai seama cum o va roade viermele indoielii ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
szivarvany spune:
Imi pare foarte, foarte rau pt noua dezamagire.
Eu nu stiu daca as mai face ceva. Teoretic si practic, el ar trebui sa demonstreze , totusi , ce vrea. Din pacate.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alina023 spune:
Scumpa mea, din pacate nu am prea mult timp acum...te-as fi sunat...dar nu pot pana dupa pranz.
In primul rand trebuie sa te linistesti! Nu faci absolut nici un bine daca te panichezi iar. Incearca sa te calmezi, respira adanc si foloseste-ti atuurile (pe care le ai din plin, slava Domnului!).
Ma gandesc ca nu este o idee buna sa pleci azi la copii. Ii lasi lui timp la dispozitie exact cand nu trebuie. Eu ti-am spus...ia ceva timp pana o va rupe definitiv cu ea. Nu te astepta sa fie de pe o zi pe alta! Chiar daca doare rau sa stii asta, cred ca e mai rau sa descoperi iar cine stie ce "minune" de-a lui si sa fii si mai dezamagita.
Ce as face eu... As merge la spital si as vorbi cu ea! Azi daca este! Acum! Cu zambetul pe buze ii spui clar ca daca mai vorbeste numai cu sotul tau, nu doar ca ii vei spune totul sotului ei, dar ii si vei demonstra. Fii calma, sigura pe tine si baga spaima in ea! Si asigur-o ca ai suficiente metode prin care afli tot ce se intampla intre ei. Ca pana acum ai fost naiva din cauza increderii oarbe pe care ai avut-o in el, dar ca acum s-a terminat! Si da-i de ales, se intoarce in banca ei si are o viata linistita, sau ramane sa te infrunte!
Accept92, e corect si ce spui tu, dar nu uita ca sieulafel trebuie sa lupte pentru familia ei. Isi doreste sotul inapoi si mi se pare normal sa faca ceva in directia asta. Daca el nu o mai vrea poate sa-i spuna direct, nu crezi? Ai impresia ca sieulafel l-a legat cu lantul de calorifer?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
Laura25 spune:
Din pacate, ultimele dovezi gasite de tine ma fac sa cred ca nu e doar sex si atat. Un barbat nu sta cu orele la discutii la telefon cu o femeie daca vrea de la ea doar sex si atat. Mi se pare destul de clar ca nutreste pt ea sentimente mult mai profunde decat o atractie sexuala. Daca faptul ca nu isi tine chilotii pe el ii poate fi reprosat, faptul ca i-a fugit inima si chiar s-a indragostit, e cam greu de combatut. Eu cred ca i-as cere sa plece de acasa. Sa se duca la aia sa se iubeasca pana le ies ochii din cap, sa faca ce vor ... Imi pare tare rau de suferinta ta.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me