inselata si eu ??(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Hai ca se poate, se poate...incet, incet cu pasi marunti se poate.
Un sfat pot sa ti-l dau: nu mai dormiti separat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sieulafel spune:

ankalaura asa de frumos mi-ai scris....
la fel gandesc si eu... nu conteaza daca efectiv m-a inselat ( ma refer la partea "tehnica") sau doar a "deraiat" cum spui tu... pentru mine conteaza si doare faptul ca m-a mintit/ a ascuns atatea lucruri/fapte de mine... si asta este tot o forma de inselat...
indiferent ce sustine el mie mi-e clar ca relatia lui cu acea femeie a fost/ este necuvincioasa sa-i spun...
nicio femeie serioasa nu l-ar fi asaltat cu telefoane la acele ore... nu ar fi raspuns la telefoanele lui... daca relatia lor ar fi fost doar profesionala/prieteneasca...
cum i-am spus si aseara... pai eu daca as avea o problema... nici macar o prietena/ mama/sora nu le-as fi tinut de vorba in miezul noptii... asta am si facut... plangea singura pe balcon notpi intregi fara sa ma gandesc sa deranjez pe cineva...
tata bun? hmmm. stiu sigur ca-si iubeste copiii...
aseara i-am spus ca am facut o greseala eu cand nu l-am implicat in cresterea copiilor... am fost o proasta/ o nebuna....
am avut-o pe mama langa mine si doar ei i-am cerut ajutorul...
cand cel mare a implinit 5 ani... a inceput sa se ocpue de el in sensul ca iesea cu el afara, mergea cu el la gradinita de limba paterna... asta se intampla de doua ori pe saptamana....
in rest... nu l-am vazut niciodata sa se joace copilareste cu ei. ii intreba ce fac, le ciufuleste parul si... cam atat.
parca o relatie mai apropiata un pic o are cu cea mica care are 2 ani si jumatate. poate este vorba de o altfel de relatie unde este si fetita, seamana mult cu el si-l iubeste mult. baietelul este mai degraba atasat de mine. doar cand il cert eu se mai duce pe la el sa ma "parasca"
facturi... plateste doar p'alea de telefon...
cumparaturi - da!
robinete/ revizie/ becuri/ etc - eu!

balanta, apreciez mult si mesajul tau. ai dreptate si trebuie sa-mi pastrez calmul si sa-mi stapanesc impulsurile... sper sa reusesc! cred ca voi reusi!
el are in acest moment justificari pentru toate actiunile recunoscute ca si pentru cele imputate de mine dar nerecunoscute de el.
unele justificari sunt indreptatie si sunt consecinta greselilor facute de mine...
asta cu sexul vs. familie... desi situ ca pentru unii reprezinta un adevar... eu una nu o sa o intelg niciodata!!! cred ca am facut sex doar de vreo 2 ori in viata, atunci cand eram studenta si... s-a intamplat!
in rest... am facut doar dragoste cu barbatul iubit!
escu, asta vreau eu de la viata. o viata frumoasa, linistita cu iubire. nu vreau dualitate, nu vreau minciuni. si vreau din suflet si o sa incerc sa-l inteleg, sa-i fiu alaturi...
agnes, asa este... baietelul a simtit deja despre ce este vorba...
si desi nu prea are mare lucru cu taica-sau... mi-a spus ca ar muri daca nu am mai fi toti 4 in aceeasi casa...
ruxi,
alina023, "experienta" ta este un motiv in plus ca sa incerc sa reparam ce este stricat!
emilia, asta doare in continuare. nu exista "iarta-ma"! singurul fir de care ma agat este explicatie dotoritei psihiatru si a unor fete de aici... cum ca negarea vinovatiei ar reprezenta - culmea !!!- o dovada de dragoste... ar stii ca m-ar durea enorm si nu ar vrea sa-mi provoace acea durere...
habar n-am!!!
babyblue, nu am spus niciodata ca i-am reprosat ca l-am sustinut finaciar! nici nu as fi avut cum sa o fac ca nu este tocmai adevarul.
ai lui ne-au ajutat enorm. el m-a sustinut finaciar pot sa spun pana m-am angajat pentru ca banii pe care mi dadeau ai mei cand eram srtudenta erau apa de ploaie pentru stilul nostru de viata de atunci...
greul finaciar a fost doar vreo 2 ani, inainte sa ia si el postul asta nenorocit... atunci parintii lui au iesit la pensie si nu ne-au mai trimis acea suma de bani lunara pe care obisnuiau sa ne-i trimita, atunci am ramas gravida/ am nascut cel de-al doilea copil..
ne-a fost greu dar nu i-am reprosat niciodata nimic.
din contra, el era deprimat ca are varsta pe care o avea si nu aduce bani acasa iar eu ii spuneam sa nu fie suparat, sa nu se simta prost pentru ca tot ce avem avem de la ai lui si va trece perioada asta grea si va castiga si el bani.
si a trecut . si castiga si el bani . si perioada aceea cu greutati finaciare mi se pare acum de'a dreptul roza fata de iadul in care am trait de 3 saptamani incoace...
cu asa de multi bani ca m-am dus de doua ori pe saptamana la coafor si de 2 saptamani in fiecare zi am o rochita/costumas noi pe mine zi de zi
si ce daca... fericire inmi trebuie. sifonierul plin cu haine noi este doar o extrem de slaba consolare...
ayleen, situatia a fost de asa natura ca el nu a putut castiga bani... incercase la un moment dat sa mearga la o firma dar... nu s-ar mai fi putut duce la spital. care spital - rezidentiat - asa cum am spus mai sus , pentru ca el este cetatean strain... nu a l-a platit.in legatura cu prietena ta si sotul ei... offf! tot ce-mi doresc este sa nu ajung ca el. asa cat ma cunosc eu pe mine insami... nu o sa se intample.
stiu sigur ca daca greseala se va repeta... nu vor nmai exista niciun fel de discutii/explicatii etc... divortul va fi imediat!
gabriela,
absoluta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Draga mea,abia am asteptat sa citesc noutati.Ma bucur ca ai luat o decizie intr-un fel,una care sa te mai linisteasca,iar daca tu simti ca e decizia potrivita si ca inca iubesti e cea mai buna hotarare.Trebuie sa-i dai omului o sansa,asta daca el apreciaza asta,trebuie sa considere ca l-a prins pe D-zeu de picior!

Oricum,consider ca l-ai ieratat cam repede,adica,nu in sufletul tau,stiu asta,acolo va trece mult mai greu,ca i-ai acordat foarte multa incredere dupa minciunile lui,pe care am vazut ca le cam intinde,sub diverse forme si acum,nu are taria sa recunoasca,""Da,m-ai prins,am gresit,sunt un magar!""(scuza-mi expresia).Insa nu conteaza acum asta,stiu cum te-ai simiti...am trait si eu asa ceva,(fostul meu sot,cand avea Andrei al meu 5 luni,a simitit ca nu mai poate,ca-s prea multe responsabilitati pe capul lui si m-a lasat singura cateva luni, si l-am iertat,i-am dat sansa de a se schimba,dar in cazul nostru n-a tinut foarte mult,adica nu si-a putut schimba caracterul,n-a fost vorba de inselat-in fapt,dar tot dezamagire s-a numit)

Trebuie sa iti vindeci sufletul si asta va dura,dar ai inceput deja procesul de refacere,si cu ajutorul lui,nu are voie sa te mai supere sau dezamageasca vreodata,vei reusi!Felicitari,draga mea,penru taria ta!!!

Te imbratisez cu drag

Andreea,mami de Andrei nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

sieulafel mult succes!

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Sieulafel, sper ca tot zbuciumul tau sa se sfarseasca si voi sa va reuniti sufleteste, sa va reimprieteniti si sa treceti peste aceasta poveste.
Esti o persoana deosebita si sunt convinsa ca si sotul tau este un om cu calitati. Daca ai decis sa-ti salvezi casnicia, fa-o pana la capat, fara regrete si poarta-te de acum inainte astfel incat sa nu-ti poti reprosa nimic. La urma urmei, o faci pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Noapte linistita si vise placute!Sa ai doar zile frumoase,pline de dragoste pentru ca meriti din plin,esti o persoana minunata,cu un suflet de inger!Doar ingerii iubesc neconditionat,iarta si pot zambi si au nevoie de atat de putin sa fie fericiti!

sicu drag!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sieulafel spune:

multumesc mult dragele mele!
nu merit toate laudele voastre! sunt si eu om, am si eu defectele mele, am gresit si eu in viata si de cateva ori( vreo 2 cazuri imi vin in minte acum) am gresit rau.
insa, ceea ce-mi doresc eu de la mine este sa fiu buna si sa nu fac rau nimanui.
linistita inca nu-s. alaltaieri seara m-am framanta in pat toata noaptea la gandul acelui mesaj primit si raspuns dat.
aseara pe la 9.30 a sunat telefonul. nu a mai ajuns sa raspunda dar mi-a spus ca fusese mama lui. inima mi-a batut nebuneste si simteam din nou mii de furnicaturi in maini si picioare. dupa 10 minute m-am uitat in telefon si fusese mama lui.
tresar efectiv la fiecare telefon / sms.
dar stiti ce este ciudat ? inainte primea si 10 telefoane pe seara...
de duminica incoace... doar un sms de la frate-sau si apelul de la mama-sa...
mai nou, nu mai doarme nici cu telefonul langa el...
chiar duminica imi spunea ca statea cu telefonul langa el in caz ca-l suna de la spital pentru vreo urgenta... ce urgenta? nu este chirurg/ ginecolog,... urgentele din spital sunt rezolvate de medicul de garda...
daca duminica a parut cumva "agitat" in legatura cu "predatul" telefonului cu cartela, cu "supravegheatul" telefonului ramas...ieri era tare degajat.
cred ca a vorbit cu - as vrea sa-i spun un cuvant urat rau de tot care-o defineste, dar nu o sa o fac! - AIA. ramane sa ma framant in continuare ce au stabilit...
a, si tot "intamplator" ii este din nou somn de la 9 seara...
ea incepe serviciu joi si, din cate am verificat garzile lui cu programul ei,s-ar parea ca nu vor pica de noapte niciodata...
iertat prea repede... mda, m-am gandit si eu la asta. dar, asa este, nu e vorba de iertat. nu o sa-l pot ierta niciodata pentru ce a facut.insa, eu nu pot trai cu tensiune in jurul meu. nu-mi plac certurile, nu-mi plac fetele incruntate.
am vrut aceasta aparenta liniste ca sa pot sa-mi vad de copiii mei si de serviciul meu.
furtunile din sufletul meu continua. aseara, dupa ce am vorbit in pat, pe intuneric, despre vrute si nevrute - despre pacientii lui, am aflat cati are, care sunt cele mai frecvente afectiuni, despre niste cazuri de la serviciul meu, despre cazul copilasuilor morti la giulesti etc - el a adormit iar eu stateam pe intuneric in pat, ii auzeam respiratia si ma intrebam cum se poate sa te sti vinovat, sa sti ca ai produs atata durere femeii pe care pretinzi ca o iubesti si sa mai si adormilinistit si usor precum un prunc nevinovat...

chiar, xio, babyblue, mai era o fata pe aici asistenta ( iarta-ma ca nu stiu ID-ul)... vreau sa va intreb ceva...

stiu sigur ca lucreaza de la 7 dimineata la 7 seara ori de la 7 seara la 7 dimineata. dar apoi cat sta acasa si cand intra din nou?

pana astazi eram hotarata sa gasesc momentul sa merg in vizita la el la spital atunci cand voi sti ca este si ea acolo...
as vrea sa o privesc in ochi si nu vreau niciun raspuns/justificare/alte explicatii de la ea....
vreau sa-i spun doar ca daca nu inceteaza... xerocopie de pe factura va merge si la sotu' violent dar si la directorul aprins de pasiune.
nu stiu daca se merita. nu stiu daca este bun acest demers al meu...
voi ce ati face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu nu m-as mai strofoca sa o amenint. Dar as merge pe acolo sa ma vada. Si as privi-o cu destule subintelesuri.
Plus ca e clar ca deja a incetat. Si in afara de asta faptul ca sotul tau o suna de multe multe ori ea il poate intoarce impotriva lui. Poate spune ca el o hartuia cu telefoane. Si poate povestea cu sotul violent nu-i adevarata si ce rezolvi daca ea n-are de ce sa se teama. Mai bine las-o in pace si urmareste atent ce se intampla in continuare.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Am citit tot subiectul( de cind s-a deschis) si vreau sa`ti zic ca imi pare rau ca treci prin aceasta durere.
Sfaturi nu ma bag sa`ti dau,eu sunt mai dintr`o bucata si reactionez urit si la banalitati(intai trag,apoi intreb,ceva de genul)...insa am ajuns cu amaraciune la o concluzie(n-ar fi prima oara,dar e atit de evidenta ca imi vine sa daca n`o zic)
Te-a intrebat prin primele pagini cineva despre religia sotului tau.Am simtit cum s-a tras aer in piept ...in fine,intelegi ,sot de alta nationalitate,student la medicina...
Lucrurile au decurs normal si raspunsurile au fost "soft" aflind ca`i crestin si ma gindesc cu groaza ce raspunsuri ai fi primit daca ziceai ca`i de alta religie(aka ,musulman)
Sa fi vazut atunci ce iesea aici,cum aparea care mai de care mai sfatoasa si cu mai multe grozavii-cum tocau Islamul si cum toate "expertele" isi dadeau cu parerea despre cum este un sot ,un tata si un barbat musulman.Cum ti-ar fi zis ca asa le e cultura,ca asa`i invata religia ...cu multe femei/neveste...

Ei,dar cum nu e cazul...ia uite domne cum nu zice nimeni nimic,e ceva normal sa fii adulterin (nu te invata asta religia crestina normal)insa e om si...greseste,pe cind invers pfua numai si numai religia ar fi fost de vina.

Iarta`ma ca mi-a varsat oful aici,desi pt. mine e ceva invatat demult nu am putut sa nu remarc ca oamenii sunt foarte influentabili si ca deciziile/raspunsurile/actiunile lor ...sunt schimbatoare.
Asa ca tu ia pt. tine doar ceea ce este mai bun si ce crezi ca iti va fi de folos ,citeste cu atentie dar fa asa cum simti tu!!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

sieulafel...pacat ca nu te poti detasa si nu poti accepta ca intr-o casnicie longeviva sunt derapaje sexuale...nu e un repros, dar cred ca ce se intampla acum e un fel de "dragoste cu forta"...
si da, ei dorm bine, de ce e atat de greu de acceptat ca ei nu amesteca familia cu aceste excapade...
da e drep, pot fi si situatii cand luati de val pot pleca de acasa...dar multi au doar derapaje...poti fi "stapana" pe timpul lui alaturi de tine, pe gesturile lui, poti sta cu ochii pe el dar nu ii poti impune ce sa simta si ce sa gandeasca...
nu stiu, sunt eu defecta...dar atat ne mai invartim in jurul cozii...stim clar ca nu se poate trai alaturi de o persoana o viata intreaga facand sex doar cu ea...e impotriva naturii...firii...de fapt se ajunge pur si simplu la un moment mort din care ce faci...renunti la familie sau te descurci cum poti?...toata lumea ta s-a intors cu fundul in sus de cand ai aflat...pana atuci, totul era ok...la ce iti foloseste aceasta "liniste fortata" de catre tine daca ea nu a venit volumtar din partea lui?

Mergi la inceput