ne intoarcem in Romania sau nu?(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

NM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Citat:
citat din mesajul lui hannen

mey,io nu ma dau cu dosu de pamint nici daca ma rogi.tin prea mult la el
din mesajul tau exact asta s-a inteles,ca lumea`i cam prostanaca si tre` sa le iesplici tu ce`i nick-ul tau si cu orasul in care locuiesti.
In loc sa te legi de lipsa mea de informatii,mai bine admiti ca te`ai exprimat gresit.

Pey, Hannen, eu am explicat deja, de doua ori, ce am intentionat sa spun in mesaj; plus cu dedicatie, tie si lui xio, ce nu am intentionat. Din perspectiva mea nu am gresit, deci n-am ce admite. Si nu "s-a inteles", ci tu "ai inteles". Si Xio, of course.

...eu de fapt eram curioasa de definitia lui "lady behavior" in varianta romano-nipona

Iulia_A, miere s-a referit la netul lunar (aia 6k, suma mare e cea anuala bruta).

"Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble."

Te referi la explicatiile tardive oferite altor membri,nu?Mie personal nu mi-ai explicat nimic,deci m-ai luat in balon cu ironie fina precum ...stii tu aia cu elefantul ptrintre portelanuri(aka,sa te dai cu fundul de pamint daca vrei sa te bag eu in seama).Eu am reactionat exact la mesajul initial,uite ca nu m-am prins ca ar trebui sa mai citesc citeva sute de mesaje in speranta ca poate,poate te-ai explicat tu pe undeva.

Cit despre lady behavior , pt ca chiar sunt o lady,aleg sa las lucrurile asa cum au "cazut" ,ba chiar accept si explicatii tardive,ba chiar admit ca am gresit(cind e cazul) dar ai noroc ca ai dat peste mine ,ai grija ca nu toata lumea de pe meleaguri nipone are aceasi atitudine.
Hai s`o lasam asa,chiar nu are rost sa deviem aiurea,fetele discuta altceva acum (si sincer,ceea ce am scris in primul mesaj,aia am inteles eu din mesajul tau.Cind l-am vazut am si am simtit sa zic ceva ,nu aveam de unde sa stiu ca tu te ironizai cu alti membri,iar faptul ca nu ai specificat nicaieri in mesaj "de ex:..."l-a facut sa iasa asa de s-a inflamat lumea)
Hai ia o

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Bine, Hannen. Vorba rabinului, si tu ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ce era atat de greu de inteles? Iulianm a explicat destul de clar ca ceea ce unii (nu spui cine) considera cultura o spoiala de cunostinte, ie: capitale si alte date isotrico-geografice, se poate asocia cu nedescifrarea nickurilor ca lipsa de cultura!
Nu a avut nici o pretentie ca sa i se ghiceasca orasul de rezidenta, ci era un contraexemplu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

ce era atat de greu de inteles? Iulianm a explicat destul de clar ca ceea ce unii (nu spui cine) considera cultura o spoiala de cunostinte, ie: capitale si alte date isotrico-geografice, se poate asocia cu nedescifrarea nickurilor ca lipsa de cultura!
Nu a avut nici o pretentie ca sa i se ghiceasca orasul de rezidenta, ci era un contraexemplu!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Bey ,tu cu cine tii aici?Hai zii drept!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

crezi ca mai stiu? is confuza rau zilele astea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:
citat din mesajul lui maru

Bey ,tu cu cine tii aici?Hai zii drept!

Cu vecinii, Strul, cu vecinii

edit: merci, Maru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

care e treaba? cine cu cine tine, sau cine are si cine nu are dreptate?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Cele care ati scris la subiectul acesta, voua v-a trimis Xio PM? Tocmai am primit unul cu titlul De la o inculta.....
Eu nu prea scriu pe la generale. Imi explicati si mie, se merge cu intimidarea si cu mesajele PM pe aici?
Mesajul nu-l citesc, l-am sters, dar zau ca m-a surprins ca am devenit asa de importanta.
Mihaela

Mergi la inceput

Mikiion- n-am primit. Ai fi avind tu ceva special (vreun steag ).

A-alinta, pai nu ti-e clar din povestioara cine are dreptate? Ntz, ntz, ntz...

Mergi la inceput