Aspirante optimiste > 20 ani (559)
Raspunsuri - Pagina 22
cora79 spune:
Hai fetelor,curaj,optimism,buna dispozitie si credinta in Dumnezeu
vom reusi sa fim mamici,dar pe rand
,pentru fiecare dintre noi are Dzeu un bebe

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
mihahegarty spune:
Kitty dar tu de cat timp incerci sa ai bebel?? Aceeasi intrebar esi pentru Draguta....
Cora pe cat esti nascuta?
MHegarty
draguta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cora79
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
sigur ca da cora

astazi nu cedam niciuna si suntem optimiste
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitty-27 am o ruda care a ramas cu a treia sarcina din fereala...deci probabil ca n-a scapat decat unul... dar destul de vanjos...asa ca eu sustin ca se poate.. |
cora79 spune:
| citat din mesajul lui mihahegarty Kitty dar tu de cat timp incerci sa ai bebel?? Aceeasi intrebar esi pentru Draguta.... Cora pe cat esti nascuta? MHegarty |
,sunt capricorn,mai mult capra decat corn"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
kitty-27 spune:
eu...cam de un an de zile.pana sa vreau bebe ma feream de mama-mama..
ce-mi mai certam sotul cand ii mai scapa cateodata...si acum imi dau seama ca eu nici nu ramaneam...
draguta spune:
miha sunt casatorita de 10 ani dat Doamne Doamne imi pune rabdarea la incercare, pana acum am putut sa duc ,nu stiu daca si mai incolo
dana_r spune:
DRAGUTA, pana la pctul unde am citit eu, era de bine
fa-ne sa vedem dulu!
Miha, anda, bine ati venit si sedere cat mai scurta!
Si eu stau cu perna sub fund si picioarele pe pereti, la indicatiile sotziorului![]()
ne gandeam sa punem un tv pe tavan , ca sa nu ma plictisesc cum stau asa 

ang_21_costi, si eu intrebam pe aici de teste duble, pe unde se gasesc de cumparat, dar inca nu am gasit sursa :( cand o gasesc, daca o gasesc, va iau pentru fiecare cate o duzina!

ma bucur ca Nico si bebe merg acasa, sper sa fie bine totul de acum incolo

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
cora79 spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 eu...cam de un an de zile.pana sa vreau bebe ma feream de mama-mama.. ce-mi mai certam sotul cand ii mai scapa cateodata...si acum imi dau seama ca eu nici nu ramaneam... |

,poate atunci fiind mai tineri era altceva
kitty-27 spune:
dar eu am ramas o data cu bebe acum 6 ani...dar n-a fost sa fie si l-am pierdut la 6 sapt...si nici nu am facut nici un fel de analiza pt ca nu-mi doream atunci...

dar destul de vanjos...asa ca eu sustin ca se poate..