Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nu mai am nicio noutate fetelor, sper sa nu fie semn rau.

Diana, eu merg de vreo 7-8 ani la doctorita Drijman sau la sotul ei. Ce a fost mai elaborat (operatie la masea) mi-a facut e, restul toate mi le-a facut ea. Am schimbat toate plombele vechi su unele noi prin 2003-2004 si apoi am mers pentru intretinere si ce a mai aparut pe parcurs. Acum nu stiu cat mi-a luat pt Bogdi, am platit 70 lei pentru mine si el, la mine curatat de dinti. Eu tind sa cred ca nu mi-a luat nimic pt el sau daca mi-a luat mi-a luat putin.

Moni, acum i-a facut o carie mai mica, tocmai sa nu il doara ca sa nu ii fie frica de la inceput. Mai are cateva mici, dar are si mari, o sa vedem pe parcurs ce vom face. Eu l-am si recompensat cu o masinuta (nu procedez asa de obicei, dar acum am zis ca trebuie).

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA sper ca ne da macar maine un semn ca e totul ok.Cu cadourile stai calma ca la fiecare mers la dentist ii promiteam + luam si eu ceva Dianei.Deja abia astepta sa mearga ca sa capete ceva
ADA am licitat din hainele puse de tine pardesiul,doua fuste,o rochita si un sarafan de blugi si acum ... ma uit ca vitelu' la poarta noua pe-acolo si nu stiu ce urmeaza De unde stiu daca a licitat altul mai mult sa pot urca eventual oferta? Si cum aflu daca am castigat? Poate ma mai dumiresc io maine dupa ce ii bag o cafea,ca la ora asta am ametit benoclandu-ma pe la hainute
Pacat ca-s prea mari de Diana ca mai licitam cate ceva de pe-acolo.Si pacat ca nu am bani sa le iau asa mai "pe stoc" pentru la anul sau pentru peste doi ani ... Iti pica si tie bine ca scapi de facut colete

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, vezi ca Bazarul asta da dependenta. A fost o perioada cand nu ma puteam opri si licitam pana castigam produsul. Mie imi placea mai mult vechiul format, se vedeau si licitatiile toate, cine licita, supralicita...de cand cu noul format n-am cumparat nimic. Acum nici n-am bani...

Fetele zic ca la ING si BCR sunt mari comisioanele si sa deschidem cont la alta banca care nu percepe comision la depunere, de ex. BRD, Raiffesein, Transilvania...
Eu i-am trimis mail la Adi sa deschida inca un cont la una din aceste banci.
La bazar e nasol ca daca cumperi ceva cu 5 lei platesti 7 lei comision daca platesti de acasa prin internet banking. La sume mari nu se "simt", dar la bazar nu sunt sume foarte mari.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA dar nu pot sa platesc direct cash ... adica tie sau celei care strange bani pentru Cristina? Cine face confirmarile la plati in bazar la cazul Cristinei? Ca la ora asta oricum si cardul meu e gol golut pana imi intra banii de CIC .Si daca daca trebuie musai prin banca as prefera sa deschida la Transilvania poate asa nu m-ar mai pisca si cu comisioanele lor.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Subiect nou, aici.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput