Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi
Raspunsuri - Pagina 18
flavia ramona spune:
Din cate stiu eu Cristina s-a interesat la casa de sanatate, dar cand se intoarce ne spune ea mai bine.
Ada, ai nr lui Adi sa vorbesti pentru confirmarile de incasare in cont?
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
alinamoro spune:
Moni, m-am gandit si eu la forumularul 112, dar nu stiu daca se incadreaza. Cel mai bine ar fi sa mearga sa se intereseze direct la Casa cu dosarul.
Fetelor, eu nu trimit banii in cont ca ne putem intalni cu Adi sa-i dam lui banii direct. Eventual strangem mai multi bani si apoi una dintre noi se intalneste cu Adi (poate Flavia ca ii si aproape cu serviciul). Asta-i parerea mea...
Am primit si eu de la o prietena 100 lei si de alta prietena 50 lei.
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
N-aveti inca vesti? La ce ora a intrat in operatie,asta stiti?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
flavia ramona spune:
M-am uitat acum la mesaj si e trimis la 7:40. Inca nicio noutate cum ca ar fi iesit din operatie. Si eu m-am gandit ca is deja cam multe ore. Poate ca e cu ea soacra si nu a apucat sa ne trimita mesaj.
Alina, sunt de acord sa adunam si noi asa banuti, eu il pot suna pe Adi cand avem banutii, pun si eu niste bani acolo.
adablackcat spune:
Am primit PM de la Admin ca e acceptat cazul la bazar. Eu am pozat deja ce mai aveam pe aici de la pruncii mei si ce am mai primit de la cumnata. Asa ca poftiti de puneti produse la bazar. Moni, daca ai haine pe vcare vrei sa le donezi mi le poti da mie si ma ocup eu de ele mai departe.
N-am numarul lui Adi...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
monica70 spune:
ADA mersi de oferta,asa mi-ar fi mult mai usor, numai sa vad cand am timp sa ma ocup si de asa ceva ,ca nici la hainele purtabile nu mai stie nimeni ce-i prin dulapuri, cum am fost sau tot plecata,sau cu mana mai indisponibila dupa operatie ...
Atat ca nici nu prea am cine stie ce,hainele mele cam sunt donate nepoatelor (am pe aceeasi "masura" doua din Oltenia si una din Bihor pe care le intolesc periodic),din cele ramase de la Diana sau am pus deoparte pentru Tudor ,iar cele ce erau roz bombon si rochitele / fustitele le-am cam evacuat la o nepotica din Oradea deja,sau pe la tara cele mai uzate.Doar de la Tudor sa vad ce as mai gasi,numai ca pe cum au ramas mici asa le-am spalat si aruncat in sacose si exmatriculate la socru-meu in Gradiste.Si ... daca ma credeti eu nici nu mai tin minte de cand n-am mai calcat pe-acolo ,sotul se preumbla sa ii duca de cateva ori pe saptamana mancare si sa faca smotru. Si pentru vanzare cred ca trebuie sa si arate cat de cat,iar eu am multe si second de second ,adica d-alea care-s bune de dat mai departe mai mult la tara,sa le poarte pe-acasa prin curte.Ca si Diana a primit multe de la alte nepotele mai mari.Sau eventual sa fie bagate in bazar la pret de dumping,1-2-3 lei ?
Eu m-am tot benoclat zilele astea pe la bazar sa ii caut Dianei niscaiva haine mai de toamna iarna,dar nu am gasit nimic care sa ii fie bune si sa imi si placa.
In schimb am facut afacerea cu Ioana si acum am si scaun de masina pentru Tudor .
Nicio veste inca de la soacra Cristinei ?
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
flavia ramona spune:
"A iesit din operatie, e constienta, se misca si a vorbit cu noi, doctorul a zis ca e foarte bine si maine aflam mai multe amanunte. Operatia a durat 10 ore."
Acesta este mesajul ce l-am primit acum 5 minute. Eram deja ingrijorata ca nu am nicio veste. Doamne ajuta sa fie bine si peste noapte. Ma bucur ca operatia a decurs bine.
adablackcat spune:
Am scris si dincolo, ma bucur ca avem vesti despre ea, si speram sa fie din ce in ce mai bine! Noi mergem la culcare deja, ca am intrat in program de gradi.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
monica70 spune:
Suuper vestea !
Dar sa dureze operatia 10 ore?
alinamoro spune:
Flavia, ai fost rapida cu mesajul. Acum am intrat si eu sa-l postez. Stiam de la Miha ca il primise ea si dupa ce am terminat de vorbit cu ea la telefon l-am primit si eu.
Ma bucur ca operatia s-a terminat cu bine, s-a trezit si e ok, sper sa aflam vesti bune si de maine incolo.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze