Casatoria si saraca femeie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

"Cand o venii vremea"

Gura lumii nu o poti astupa niciodata! Eu una nu am facut nunta cu invitati ca mie nu-mi place, petrecere, muzica bautura, etc si se numeste distractie. Pt. mine perso distractie inseamna altceva. Bon, am avut noroc si de sot pe aceeasi lungime de unda, prin urmare noi nu suntem casatoriti de cat la primarie cu 2 martori, in rest singuri singurei. Seara am fost la resto cu martorii, am avut tort in schimb , si gata. Si sincer cred ca ne-am casatorit ca sa pot avea eu un statut in aceasta tara, pe vremea aceea. Pt. hartie! Noi nu am avut nevoie de aprobarea nimanui, am facut exact ce am vrut. Am locuit impreuna din clipa in care ne-am cunoscut, a fost ceva atat de normal si de spontan, parca ne asteptam de o viata.
Insa m-a cerut oficial de nevasta la Venetia .

Lumea...nimeni nu indrazneste sa ne intrebe cand facem nunta sau daca suntem casatoriti. doar familia apropiata stie ca am fost la primarie si ai mei mai intreaba cand mergem la biserica, dar dupa atata timp aproape au inteles ca nu sunt mari sanse acum, la batranete, cine stie?

De al treilea copil insa si pe mine ma intreaba multa lume si mai ales vazand ca am 2 baieti, imediat intreaba "si fetita pe cand". De parca trebuie neaparat sa am o fetita!
Raspunsul e in functie de persoane...prieteni cunostinte spun ca sa fie la ei, la mine nu mai merge iar altora le raspund scurt "no, merci"

Voila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Mey,acum daca stam si analizam situatzia lui Xio,or fi ei de 10 ani impreuna,dar Xio nu are mai mult de 24-25 de ani!

Deci facetzi si voi socoteala de la ce virsta sunt ei impreuna,asa ca sincer,in cazul lor nu prea cred eu ca e valabila treaba asta cu "boala lunga,moarte sigura"!

Caz concret: fratele meu a fost prieten cu prima sotie din clasa a 9-a timp de 10 ani, s-au casatorit si a durat 6 luni casatoria si 1.5 ani divortul. Nu fac nicio paralela ca e totusi o situatie diferita, ea vroia sa se casatoreasca, fratele meu vroia sa mai astepte, dar la insistentele familiei si "de gura lumii" au oficializat relatia. Poate ca doar nu a fost momentul potrivit atunci, poate se desparteau oricum..nu stiu si nu mai conteaza acum.
Stiu cazuri de cupluri fericite dupa decenii de "concubinaj" dar si casnicii fericite incheiate la foc automat. Important e sa-ti gasesti perechea, vei fi fericit in orice caz.

PS:
Si eu sunt satula de intrebarile "Cand vine fetita?" si cand eram insarcinata "ce vrei sa fie/ce iti doresti?" si ma enervam cand vedeam mirarea ca imi e suficient sa fie sanatos. De parca nu era normal asa ceva..

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Caz concret: fratele meu a fost prieten cu prima sotie din clasa a 9-a timp de 10 ani, s-au casatorit si a durat 6 luni casatoria si 1.5 ani divortul. Nu fac nicio paralela ca e totusi o situatie diferita, ea vroia sa se casatoreasca, fratele meu vroia sa mai astepte, dar la insistentele familiei si "de gura lumii" au oficializat relatia. Poate ca doar nu a fost momentul potrivit atunci, poate se desparteau oricum..nu stiu si nu mai conteaza acum.
Stiu cazuri de cupluri fericite dupa decenii de "concubinaj" dar si casnicii fericite incheiate la foc automat. Important e sa-ti gasesti perechea, vei fi fericit in orice caz.

PS:
Si eu sunt satula de intrebarile "Cand vine fetita?" si cand eram insarcinata "ce vrei sa fie/ce iti doresti?" si ma enervam cand vedeam mirarea ca imi e suficient sa fie sanatos. De parca nu era normal asa ceva..

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Imi pare rau pentru fratele tau,dar ce s-a intimplat corespunde "teoriei"mele!

Ei n-au avut timp sa-si largeasca orizontul ,s-au limitat l-a persoanele in "care au deschis ochii",ei au fost "idolii",au reprezentat "tot ce e ideal"in materie de parteneri!Daca nu au locuit impreuna-pentru ca da,trebuie s arecunoastem ca in societatea romaneasca a locui impreuna inainte de casatorie este o notziune noua-ehee,pe vremea mea,nici macar nu puteai visa la asa ceva,era...imoral,de pe alta planeta,nu ai cum compara,nu ai cum alege ce-i mai bun!

Una e sa te intilnesti cu el,si una e sa locuiesti!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Una e sa te intilnesti cu el,si una e sa locuiesti!

Pai in general cuplurile la care ma refer eu nu locuiesc impreuna. Sunt genul acela de cupluri formate in perioada adolescentei emotionale, la vremea cand omul e idealist, "the one and only", etc. Aceste cupluri se despart foarte greu dar nu ajung la casatorie. Ar fi mult de dezvoltat, dar e off topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Referitor la aia cu "boala grea" , majoritatea cuplurilor care se despart imediat dupa ce se casatoresc o fac pt. ca nu au avut curajul sa o faca inainte. Sau sunt aceia care au ramas impreuna atatia ani fara sa aiba prea multe in comun , iar in momentul in care au capitulat si au hotarat ca trebe sa se casatoreasca unul a avut inspiratia sa ia taurul de coarne si sa puna punct.
Am si eu un caz concret , el si ea , impreuna de multi ani , el nemultumit de relatie de minimum 2 ani dar se casatoresc la anu. El si cand e intrebat zica ca nu stie sigur dar ca "a venit momentul", ca dupa atatia ani se asteapta si ea la ceva si hai sa o facem si pe asta ca asa trebe si asa ne indeamna societatea.
Sau cuplurile care stau impreuna "din inertie" , acelasi lucru ca si la cuplurile casatorite in care fiecare e cu treaba lui.
Nu conteaza daca esti sau nu casatorit, conteaza ce e intre parteneri.

Si eu am auzit indemnuri "du-te si tu cu altii sa ezi cum e si daca va iubiti va impacati".

Noi cand nu ne-am mai intele ne-am despartit , nu am lalait-o cu nimic si n-am stat impreuna fortati de imprejurari. Dar tot impreuna am ajuns.
Accept , am 26 in curand. Si daca o fi sa ne despartim , asta e viata , avem aceleasi sanse ca oricare de pe acest forum si din aceasta lume : 50% .

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu sunt de acord cu accept, logodna lunga, moarte curata!

eu cred ca in maxim 1,5-3 ani, te ultra lamuresti dc ai vreo treaba cu partenerul tau, ce urmeaza dupa, nu este decat multitudinea de compromisuri pe care le faci pt ca relatia sa mearga, in virtutea ideii ca poate intr=o zi va veti casatorii si deci, hai sa facem lucrurile sa mearga bine. uneori, dupa casatorie, adica scopul final, cineva clacheaza, de obicei cel care a facut cele mai multe compromisuri, se decompenseaza si pleaca.

si aici vorbesc de majoritatea cazurilor cunoscute, nu de xio!

nu este o regula in nimic, dar ca si experienta de viata si proprie parere personala, pot spune ca la mine nu au functionat relatiile in care s-a amanat casatoria si am lalait-o asa. au fost niste relatii defecte din start si a fost f bine ca nu ne-am casatorit.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

A, ce ziceti de Vanessa Paradis si Johnny Depp?

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Xio

Era un banc morbid pe care ai putea sa-l spui cunoscutilor. Vei starni zambete amare dar lumea va intelege ca nu e cazul sa se bage in viata ta: La fiecare nunta din familie se gaseau cateva batrane sa imi sopteasca: "tu urmezi".
S-au oprit cand, la fiecare inmormantare am inceput sa le soptesc: "tu urmezi".

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Si eu sunt impreuna cu prietenul meu de 9 ani si ceva, fara sa fim casatoriti si fara ca macar sa locuim impreuna. Ne simtim foarte bine asa, si - cum spune americanul - "de ce sa repari ceva ce nu e stricat"?

El m-a cerut acum multi ani, la cateva luni dupa ce ne-am cunoscut, insa atunci chiar eram copii. Cand l-am refuzat mi-a zis ca ok, el a intrebat si intrebarea ramane in stand-by pana voi fi gata. Cand voi vrea, sa il cer eu

In mediul meu nu prea m-am lovit de intrebarile astea indiscrete, dar cand se apuca vreo ruda mai nepoliticoasa sa intrebe le spun ca 'imi traiesc tineretea'. Iar ei zambesc si par ca inteleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

eu sunt de acord cu accept, logodna lunga, moarte curata!

eu cred ca in maxim 1,5-3 ani, te ultra lamuresti dc ai vreo treaba cu partenerul tau, ce urmeaza dupa, nu este decat multitudinea de compromisuri pe care le faci pt ca relatia sa mearga, in virtutea ideii ca poate intr=o zi va veti casatorii si deci, hai sa facem lucrurile sa mearga bine. uneori, dupa casatorie, adica scopul final, cineva clacheaza, de obicei cel care a facut cele mai multe compromisuri, se decompenseaza si pleaca.

si aici vorbesc de majoritatea cazurilor cunoscute, nu de xio!

nu este o regula in nimic, dar ca si experienta de viata si proprie parere personala, pot spune ca la mine nu au functionat relatiile in care s-a amanat casatoria si am lalait-o asa. au fost niste relatii defecte din start si a fost f bine ca nu ne-am casatorit.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Care este diferenta intre 'logodna lunga, moarte curata' si 'casatorie lunga, moarte curata'?
De ce trebuie neaprat sa se finalizeze o relatie prin casatorie?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput