Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***243***
Raspunsuri - Pagina 9
pisigri spune:
Mai, da io nu pricep si pace cum puii mei se cocoata copiii astia ai vostri pe gratiile alea. Cu patutul pus la cel mai de jos nivel, bara de sus ii ajunge Ilincai cam in dreptul claviculei. Bine, a mea nu e foarte acrobata, si nici patutul nu l-am mai folosit de ceva vreme, dar tot nu reusesc sa imi imaginez ce manevre de circ fac piticii astia ca sa evadeze.
Bine, la patutul nostru se pot scoate trei gratii, ca sa aiba copilul pe unde sa coboare. Daaaaar cum ea nu sta in patut pentru nimic in lume, iar daca o pun seara dupa ce adoarme oricum se intoarce in toate partile si pina la urma tot ar reusi sa plece din pat, nu m-am obosit sa le folosesc. Cred ca as fi mai cistigata daca as scoate toata laterala aia...
Cind mi-am facut eu calculele pentru mobila din camera ei, am uitat sa iau in considerare temperamentul copilului :)). Acuma tare as schimba-o pe toata, as inlocui canapeaua noastra cu o saltea si as renunta de tot la patut. Sau invers. Dar din nou, ce folos, daca mai nou coslipuim in voia cea buna, noi pe muchia patului si ea de-a curmezisul..
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Urez si eu La Multi Ani sarbatoritilor de astazi! 

La fel ca si pisigri am patit si eu, ma miram ca sunt atatia care fac 18 luni si ma intrebam daca om fi in 23, ca atunci s-au nascut multi ghiocei.Pisigri, noi avem acelasi tip de patut, nici eva nu se poate catara pe gratiile alea. Eu insa am scos o laterala si am lipit patutul ei de al nostru, pentru ca ea se foieste ft mult noaptea si ar fi dat cu capul de margini non stop.E foarte bine asa, dar ma bate un gand sa renunt de tot la patut si sa iau si eu aparatoare din aia pe care sa o pun la patul nostru mare.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anca_nicolae spune:
Maii, ziserati voi de Ilinca ce rea o fi la corectat lucrari, dar uite ca e util ochiul ei critic: sa inteleg ca anamaria nu e din bucuresti? eu asa o aveam trecuta, de fapt, eu nu ma uit deloc la profilul userilor, imi e de ajuns ce scriu ei, si la mine pe calcu am fisierele cu poze cu nume asa: gaza_buc.jpeg, ilincam_bm.jpeg, asta in folderul "in lucru:, apoi, cand le termin si le si expediex, le mut in folderul ok, cu numele: gaza_buc-ok.jpeg sau ilincam_bm-ok.jpeg. Si astfel, in folderul de lucru mi-au ramas doar alea 14 fisiere. Apropae toata lumea [peste 90%] mi-au trimis posele cu nume asa: 12345.jpeg, si eu le-am redenumit pe fiecare ca sa stiu cui trimit, si unde. Am trimis mai intai cat mai departe, in afara bucurestiului, chiar in afara tarii, ca sa las la urma pe cei din bucuresti cu care ma pot intalni mai usor. Deci, anamaria, de unde de esti beib? Oricum, dc tot e intalneala de la sovata, poate reusesc sa mai imi micsorez din datorie.. :))))
Aaa, si ca sa vedeti cum e viata, tot vorbeam noi de testul Portage? Hmm, pai v+t tocmai au venit din tabara cu 1 tel mobil stricat [a intrat tudor cu el in mare cica.. nuuu mult, doar juma de ora] si cu cheile casei pierdute... cica le-au furat borseta pe plaja. Cand erau mai mici, veneau cu totul inapoi din tabere, pe an ce trece insa, tot vin cu bagajele mai usoare, ba 1 data uita un incarcator, ba alta data prosoape prin baie, acum cheile.. o fi cazul sa le fac si lor un Portage din asta? Daca da, lasa ca le face Ilinca la Sovata, ca ea are si rabdare, si sigur nu le pune puncte din burta :)), si oricum, pe mine o sa ma menajeze, ca sa imi lase timp sa imi alimentez sufletul creativ de analize literare, si nu numai:))) 
dodo-pui, sa stii ca citind ce scriai tu despre test si bodo, eu il aveam in minte cat de multe prindea din zbor si cat de inteligent este el inside-ul lui. Practic, doar la exteriorizare mai trebuie sa recupereze. Cand ne mai vedem si noi, nu veniti prin buc? Parca trebuiau ochelarii aceia, ati strans banutii? Ca de restul, aici, stii ca nu e nevoie sa cheltuiti nimic, doar pe dl dan o sa-l mai rugam sa ne rasfete :) 
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
cativ13 spune:
Am revenit...1. cu greutatea lui Piti, m-am mai linistit. adica, eu am 40 de kg, B nu e nici el mai breaz, asa ca s-ar putea sa fie cauza genetica. si mi-a urcat 14 trepte de 40 de ori pe numarate

cu mine dupa ea...sa mai zic ceva? oricum, miercuri mergem la analize.2. testul Portage nu-l fac din doua motive: ori iese copilul retardat ca prima data, ori imi iese geniu, caz in care n-am completat bine. ma inciudez in ambele cazuri si mai bine renunt
3. cu aparatorile de pat...fi-mea doarme cu noi cam cum povesteste si Pisigri...ea de-a latul si noi pe jos
revin sa va povestesc cevaFiica Ploii
cativ13 spune:
Sambata am fost la niste cunostinte, ca nu pot sa le mai zic prieteni
, care au un copil de 11 luni. in casa erau 3 copile: nepoata-mea, fi-mea si fetita lor. desface mamica-gazda o banana, ii da nepoatei o bucata, fetei o bucata si Piti intinde mana...ce face doamna? baga restul bananei in gura proprie

si se uita la mine. fetelor, s-a invartit casa cu mine...mi-au dat lacrimile si n-am avut putere sa reactionez in niciun fel. m-am folosit de nepoata-mea care vroia sa mearga acasa si mi-am luat copilul si am plecat. nici buna seara n-am mai dat. am plans toata seara de m-am umflat

chiar daca noi doua nu suntem prea bune prietene, chiar trebuia sa se razbune pe copil? a mea e si foarte pofticioasa-curioasa si mereu cand mananca cineva ceva vine si ea si se uita ca Motanul din Shrek
mi-a fost tare mila de ea
Fiica Ploii
anamariame spune:
Anca, nu-s din Bucuresti, eu is din nord, asta e un alt motiv pt care credeam ca ai terminat cu surprizele, pentru ca ai spus candva ca ai expediat fetelor din nord surpriza, urmau cele din zona Galati-ului sau invers.Anyway, te rog nu o lua ca pe o datorie, nici in gluma, nici in serios, pentru ca nu imi esti datoare cu nimic si nici nu ma deranjeaza deloc daca nu primesc surpriza. Am inteles dorinta ta de al o face din suflet, si am apreciat-o, iar daca tu simti ca dupa discutia noastra nu ai mai face surpriza cu aceeasi placere, nu-i bai si nici suparare daca nu o mai primesc deloc!
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Gianina34 spune:
buna dimineata (pe la amiaza asa
)
in primul rand spun si eu La multi ani! alexandrelor si alexandrilor nostri

in al doilea va anunt ca am inceput operatiunea gradinita
dimineata am trezit-o pe la 7.45 (adica m-am fosnit pe la ea prin camera si s-a trezit
) am facut tas la olita, am imbracat-o, i-am dat pastila de losec si... am plecat la gradi
aici ne-a preluat asistenta, cat am aseza-o un pic pe un scaunel sa o schimb de hainute si papucei au tot aparut copii si deja era interesata de ei; a luat-o o miss in brate si a dus-o la copii in camera de primire. Nu a plans, cred ca nici nu a realizat prea bine ce se intampla. Cat am mai stat eu pe acolo s-a facut 9 cand au venit toti copii la masa (ea tot in brate evident - cred ca o tineau asa de frica sa nu inceapa sa planga). Dimineata aveau pasta de ou cu nu-stiu-ce si branza frecata pe paine+ceai; am inteles ca a luat o gura si o gura si gata. La 11 a mancat paine si s-a intins la mere, ca mancau ceilalti copii insa cand a gustat a scuipat cat colo. La pranz a mancat cam jumatate din ciorba de pui cu taitei de casa iar felul doi nimic - aveau ardei/rosii umplute cu carne de pui, desert am uitat. Toate au fost bune si frumoase pana la pranz cand spre sfarsit a inceput sa se foiasca, sa nu mai aiba stare si sa planga. Si a tot plans pana a adormit
. Acum doarme de vre-o jumatate de ora.
In agitatia mea de dimineata am uitat sa-mi iau codul de acces sa o pot vedea live (sau poate spre norocul meu...).
Din ce am vorbit cu doamnele, se pare ca ziua de maine va fi cea dramatica
(nu mai spun ca maine nici nu voi fi in bucuresti
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
Gianina34 spune:
dyana - ma bucur mult ca ai reaparut (ca stateam cu inima stransa ca esti suparata pe noi
)
acum esti bucuroasa ca si-a dat mutzu drumul la mers fara manuta
stai sa vezi cum te vei ruga sa mai mergeti de mana, sa ai baza ca nu se smunceste si ajunge in strada sau alt loc nepermis
legat de leagan, de mult vroiam sa te intreb: mai prezinta asa interes? ca a mea care ar fi vrut non-stop in leagan pana acum vre-o 3 saptamani, acum cand mergem in parc protesteaza violent daca dau sa o pun in leagan. Acum suntem in etapa topogan; sa se catere, sa parcurga tot circuitul si apoi sa-si dea drumul sa alunece.
pupacim mutzu drag si mamica 

PS: ce mai face surioara?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
Floric spune:
Stiu ca is in urma rau dar.... e vorba pe aici de vreo surpriza...sau am citi eu din 2 in 3 si asta am inteles?? Scuze daca nu e si pentru mine surpriza.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel