buna fetelor
tocmai am terminat zacusca si am inteles ca trebuie fiarta in borcane la bain-marie vreo 20 min,numai ca nu mai am chef se poate oare sa le fierb maine sau se strica
va multumesc muuult
Pune-o in borcane fierbinte si acopera-le cu o patura si lasa-le sa se raceasca in ritmul lor!
Cred ca miine ai putea s ale pui in cuptor!
Eu n-am fiert niuciodata zacusca la bain marie!Si a tzinut!La cuptor am mai bagat insa!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Eu ma incumet anul acesta pentru prima oara. Nu aveti o reteta care sa foloseasca mai putin ulei?
Nu e neaparat necesar s-o ineci in ulei; eu coc vinetele, ardeii capia (le curat apoi de coaja), iar din rosii fac suc de rosii. La final, toc ceapa, pe care o calesc in ulei (nu mult, ca la orice mancare), si adaug vinetele, ardeii taiati si mai la sfarsit, sucul de rosii. Astfel, nu iese grasa, si e mai fina, toate fiind coapte/curatate de coji. In plus, foi de dafin, sare, piper. De obicei sterilizez pe bain marie (au rezistat si 3 ani niste borcane ratacite).