incalzitor biberoane

incalzitor biberoane | Autor: carmickey

Link direct la acest mesaj

foloseste cineva incalzitor biberoane? cum si cand??? pentru lapte?

se tine apa calda in incalzitor si se prepara laptele cu acea apa?
am unul si nu il folosesc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Da, eu am si mi se pare f util, mai ales noaptea. Eu am unul de la tefal care incalzeste si pastreaza apa calda - iarna cam 45min, vara tine cald si cate o ora jum. Se pune biberonul cu apa in el si apoi cand e vremea de masa doar pui lapticul. De asemenea pot dezgheta/incalzi in el si borcanele cu supa. Eu una sunt tare multumita de el

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

apa este buna daca sta la incalzit acolo cateva ore...s-au mai bn il folosim doar noaptea?

mersi mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu folosesc Dorna, aia cu capac alb. Bebitu meu are aproape 5 luni si a papat biberon de la inceput..Nu am avut probleme cu apa pusa asa la incalzit. Eu il folosesc si ziua si noaptea.

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

am inteles mersi mult

il voi folosi si eu....:)))

multa sanatate tie si bebelusului tau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Noi il folosim la incalzit apa pentru lapte, la incalzit apa pentru ceai ( cand folosim ceai instant); punem apa in biberon si apoi biberonul in incalzitor cateva minute. Il folosim si ziua si noaptea, il avem in camera si nu mai trebuie sa ma mai duc pana la bucatarie .
Acum cu diversificarea il folosim si la incalzit piureul sau supa. Punem portia intr-un borcan Avent si borcanul in incalzitor , apoi transferam portia din borcanul Avent intr-un castronel.

Mergi la inceput