gabik ...asa este, mama e sanatoasa sotul ma iubeste am svc...si totusi dehhhhh ma mai enervez si eu cateodata
Pana la ora asta nu m-a enervat inca nimic. dar nu e timpul trecut. mai vorbim la sfarsitul zilei.
m-au enervat cei doi idioti (sau o fi fost unul si acelasi, pesemne, care a facut o cursa dus-intors), care au trecut cu motorul turat la maxim, pe la ora 7:30 azi-dimineata, pe soseaua de langa blocul meu; asa de puternic a fost zgomotul motoarelor incat s-au declansat alarmele de la cateva masini, iar haitele de caini din zona au inceput si ele sa latre...normal ca mi-au trezit copilul din somn, si i-am "blestemat" in gand, pe rand - si pe caini, si pe aia cu motoarele, si p-aia de la primarie ca nu pun relantisoare pe sosea si ca nu sunt in stare sa rezolve o data pentru totdeauna problema asta cu cainii comunitari...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
colega de birou, o d-na de 52 ani, care vb continuu despre nici ea nu stie ce
, se panicheaza ca poate ne dau astia afara, dar totusi SA MUNCIM SA VADA ASTIA CA SE MUNCESTE IN ACEST BIROU!!!
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)