Ajutor pentru Rep. Moldova
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
nu stiu daca conteaza. Sunt bugete separate. Si BNR-ul nostru are rezervele valutare separate de care nu se atinge nimeni.
Atitudinea beneficiarului fata de platitor s-a datorat atitudinii generale de respingere. Cel putin asa imi place mie sa cred.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mediajust spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana nu stiu daca conteaza. Sunt bugete separate. Si BNR-ul nostru are rezervele valutare separate de care nu se atinge nimeni. Atitudinea beneficiarului fata de platitor s-a datorat atitudinii generale de respingere. Cel putin asa imi place mie sa cred. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Bugetul asta nu ni-l da Dumnezeu din cer, ci se construieste, se aproba si se executa.
andata spune:
De ce e subiect urat? Pt ca romanul spune ce il doare? Pt ca majoritatii ni se pare absurd sa se taie din salarii, sa se ia medicamentele batranilor, sa se moara in spitale din lipsa fondurilor pt aparatura, personal, imbunatatiri si medicamente, sa fie disponibilizati atatea sute de mii de oameni PENTRU CA NU SUNT BANI si apoi sa devenim brusc darnici ca are Moldova nevoie?
Nu ar fi comentat nimeni daca in tara se putea trai omeneste...
Dar NU SE TRAIESTE. Viata majoritatii romanilor, va place sau nu sa o credeti, e o lupta disperata pt supravietuire. Stii cum traieste din 1000 ron o familie cu 3 copii, pt ca la nasterea celui de al treilea sotul a indraznit sa ceara cele 5 zile legale de concediu si a fost concediat?
E usor sa fii darnic atunci cand ai de toate si nu stai mereu cu grija zilei de maine si la ce pui pe masa.
E usor sa hulesti si sa arati cu degetul pe cei care indraznesc sa spuna ca nu e momentul sa ajutam Moldova.
Si poti sa le spui ce bine e ca suntem asa de plini de darnicie si oamenilor ramasi fara munca, si copiilor acestor oameni, si celor care risca sa ramana fara case pentru ca nu isi mai pot plati ratele la banci, si sinistratilor nostri care doar i-au vazut pe base si boc ca ajutoare nu au vazut, si batranilor si copiilor bolnavi cronici carora nu le mai sunt suportate medicamentele pentru ca NU SUNT BANI la buget!
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
andata spune:
off topic - Am ajuns sa cred ca cei mai mari dusmani ai romanilor sunt chiar romanii
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Blogul lui Mihaita
viviana spune:
Andata: E un subiect urat pentru ca va erijati in majoritate.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
andata spune:
Pai suntem majoritate. Ia numara si tu pe topic: X- pro si Y- contra
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Blogul lui Mihaita
viviana spune:
Nu am ce numara.
vivi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madyrizi/madyrizi.jpg)
madyrizi spune:
tocmai asta era ideea principala: ajutorul oferit ar fi scos mii de romani din mizerie. daca punem in balanta ajutorul oferit de statul roman romanilor si cel oferit rep. moldova, reiese ca statul roman este bogat pentru unii si sarac lipit pentru altii.
cate locuinte se puteau face cu 50 de milioane de euro (nu zic 100) si cate familii de tineri aveau locuinta lor? cate familii de sinistrati ar fi putut sa-si reconstruiasca (virgula) casele?
dar nuuu, statul ii asteapta pe romani sa stranga din dinti, sa doneze pentru aproapele sau pentru ca sa nu uitam, presedintele ne-a facut tampiti nu altcineva.
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
andata spune:
Pai si asa ne incurajeaza presedintele sa plecam din tara daca nu ne convine. Ne-or primi fratii nostri moldoveni cu bratele deschise?
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Blogul lui Mihaita