"Abdomen extra-plat (41)"
Raspunsuri - Pagina 19

SabinaY. spune:
Bai nu va jucati acolo cu umarul ala!
Stai cuminte si mergi la doctor daca nu te lasa!
Te astept pe skype cand termini cu Lumi.Io am Buff Lift si Zumba.P90x n-am inca,dar si eu il vreau,asa ca ma apuc sa il caut.Ca il vroia si Iulix
Raport masa:
d:croissant mare,cafea
p:fresh,budinca tofu,o para.
c:pui la gratar,salata(varza,rosii,castraveti)
Sport:banda(20 minute),8 minute abdomene,Buff Lift-Bumbum(30 minute) si Tummy Tick(15 minute)(daca n-am gresit cum le spune)
Ma duc sa-mi fac manichiura...n-am mai facut-o de-o suta de ani...
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

hannen spune:
Butt lift are si Lumi,P90x n`are nici ea of,of.
sper sa terminam anul asta (la cite are Lumi,hehe)Dar vreau negresit P90X-ul ala si daca esti draguta sa`l imparti si cu noi.
Ma duc sa pun o pernita inghetata in prosop(din alea de febra pt. copii) ca nu suport rece direct pe piele.
Whatever happens don`t let go of my hand!

XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Marina,allure ![]() Fetelor,am pus un plasture(cum ii zice oare) de ala mare exact pt dureri de muschi sau oase(aici se gasesc si sub forma asta si am foarte multe pt. ca sotul meu foloseste).Al meu zice sa`l feresc de frig/rece(umarul adica).Iar aspirina cred ca am ,nu stiu trebuie sa caut ca mi-a adus mama ceva "bulini" romanesti cind a fost la mine(prima data ma gindeam la algocalmin,nu mai pun gura pe el in veci dupa ce era sa`mi omor consortul cu el) ![]() Acum astept pe domnul din dotare sa`l pun sa mi`l "traga" ,intinda putin...sa`i faca ceva ca nu mai pot. ![]() ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hanen, din experienta iti spun ca nua i de unde sa stii daca e sau nu luxatie. Nu trebuie sa atarne si nici sa te doara de mori. Du-te la spital, rogu-te, se poate sa fi facut si o ruptura musculara.
Neaparat trebuie un consult. Nu te prostii!
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

chiquitita spune:
Fetele, plec la cumparaturi si cand ma intorc deschid capitol cu noul user, ok? Cum ma intorc cum trec la treaba!
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

hannen spune:
Auziti concluzie a la sotzu` "you are not useful anymore"
zic ia trage olecuta de mina ,cica nu ,ca nu vrea sa mi`o rupa de tot.cu chiu cu vai ma apuca si incepe sa scuture usor de parca dadeam noroc
of,batrinetile mele,cred ca tot la dr. ajung.
chiquitita,spor la cumparaturi!Ce cumperi bun?
eu am mincat putin curry pakistanez,iuteeeee de dai cu caciula in caini da` buuuun
Whatever happens don`t let go of my hand!

iulix spune:
Hello!! Ma inscriu si eu pe lista celor ce vor programe, dar sa imi deschide-ti si mie ochii despre cum sa le transfer de la voi. Azi la sala nu am stat mai deloc, dar prostia e ca ma omoara si pe mine o aiurita de durere de genunchi.
Nu ma doare cand stau sau cand il intind, ci numai cand ma ridic si pasesc de zici ca am 100 de ani... Ce o fi oare??
Mancatul azi a fost rezonabil; M.D: 2 felii de paine cu branza de regim si masline feliate deasupra;
Gustare: 1 covrig ;
Pranz: salata de rosii cu branza si cativa cartofi prajiti.
Gustare: 1 inghetata Nestea.
Sabina pt. ce sunt Butt Lift si Zumba?
Ema multumesc frumos de reteta. Cred ca maine ma bag sa incerc.
Hannen subscriu la ce a zis Xio. Du-te degraba la spital ca sa stai linistita.
...........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Elena_R spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Auziti concluzie a la sotzu` "you are not useful anymore" ![]() |
Ce romantic! Exact asta ar fi zis si al meu

Du-te la doctor si fa-te bine repede, ca uite ce de treaba ti-ai programat cu atatea antrenamente!
Chiquitita, am MP activat, am primit mesaje pana acuma.. nu stiu de ce nu a mers la tine..
Eu am avut zi de smotru sambata si am bagat vreo 3 ore de frecat, curatat, strans, aspirat si alte activitati distractive.. Si ca sa ma "premiez" pt atata efort am facut clatite

Ieri am pedalat vreo 17 km cu bicla mea pe afara.. asa un sentiment de libertate am cand merg cu bicicleta si simt vantul prin plete

Azi cred ca merg la sala dupa lucru..
O zi frumoasa

iulix spune:
Chiquitita saru'mana de PM. Acum am vazut ca mi-ai trimis.
Elena cred si eu ca e o senzatie super. Sa nu radeti de mine, dar eu nu stiu sa merg pe bicicleta ; decat cu aia de camera.
Ce inapoiata ma simt...
...........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

emaaimee spune:
Baby, pe mine ma cautai?
am auzit ca ma strigati
eram dupa canapea, ce nu m-ati vazut? cautam pisica, de cand am matza e tare fun sa stam dupa fundul ei. o sa va pun poze cu cei 2 cupii ai mei: umano-felin& felin.
si io vroiam sa zic ca imi place funda mea iaca-asa cu
imperfectiiunile ei. sotul imi zice fund ascutzit si nu se poate abtine sa nu ma apuce de el pe scari. si mi-l tine in palme si ma impinge cand urc pe scari. mai nasol e ca uneori uita si face si in public
in afara de haine care avantajeaza, io zic ca JB sta si cu fundul un pic inapoi, ia incercati sa vedeti ce fund sexy aveti. io mai fac asta voit de cand ma stiu. si mie mi s-a zis ca am un fund frumo de cand ma stiu. chiar si mai grasuna.
eram o data(tanara& subtirica) cu verisoara mea si cu prietenul ei la plimbare si io eram in fata lor. el i-a zis: mama ce fund are A. si cum il misca
tre' sa fac testul cu creionul.
la sani io-s picatura dar nu ma complexez deloc. iar mie imi plac mar. sotul meu merge la cuparat cadoo
pt mine- sutien. vanzatoarea il intreaba ce marime, el arata palmele desfacute gen cupa si zice- marimea asta
el cam se uita la bucatile ei si ii zice: cam ca ai tai atunci
imi plac gemenii lui allure
Lumi, arati f bine. e ok sa vrei mai mult de la tine si sa faci ceva in sensul asta, dar nu are rost sa te superi rau. si daa, nu uita de adidasi adecvati sport.
Iulix, cu placere.
hannen, ai grija de tine. ce daca te-ai stricat aku'
Deus, fff frumos si adevarat.
Carina, ai grija cu greutatile la picioare. allure zicea ca suprasolicita spatele, parca. allure?
azi merg cu matzi & cupilu la dr. vet. sper sa fac si sport.
ALAPTATUL HELPLINE

m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII

Elena_R spune:
Iulix, nu e niciodata prea tarziu sa inveti. Inchiriaza o bicicleta si du-te prin parc, ai sa vezi ce fain e. In 10 min garantez ca te obisnuiesti sa mergi cu ea. Nu e nimic de ras, mai am o prietena care tot la varsta asta a invatat prima data. Acelasi lucru ca si innotul, sunt atatea persoane care nu au invatat inca sa inoate la 20 si de ani.. dar daca vrei, inveti!
Emaaimee, cred ca e distractie mare la voi cu pisicuta Ador pisicile cand sunt asa micute si jucause, si atat de dragute! iti vine sa le mananci.. iar la caini, iubesc puii de Rotwailer
sunt niste ghemotoace rotunde scumpe foc!
ahhhh vreau si eu catelus acuma !!!
La multi ani Alexandrilor sau Alexandrelor daca avem pe aici sau in familiile voastre!