"Abdomen extra-plat (41)"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Nu. Trebuie sa-l instalez?

........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". #8211; Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". #8211; Marin Preda

dap.trebuie instalat si configurat.
Apoi se downloadeaza torrent-ul!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Hanen, vezi ca se poate sa fie luxat daca nu il poti misca.
Du-te pana la spital , ca se vede la palpat, poate iti face o radiografie daca suspecteaza si ei asta.
Si eu imi iubesc fundul, colegii i-au inchinat o poezie (cei din liceu), prietenul meu e cu mine din cauza lui intr-un procent considerabil De fapt asta e lucrul pe care il observa lumea la mine.
Am vrut sa spun mai devreme , dar ma gandeam sa nu spuneti ca sunt nebuna. Acum daca le am pe Lumi , Sabina si hanen e ok

Dar haideti sa vorbim si despre sani :
-A, B , C , D , E?
-mere, pere, portocale, lubenite?

Ei aveam o poza cu niste sani perfecti dar nu o gasesc acum :(((((((((((

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Hanen, vezi ca se poate sa fie luxat daca nu il poti misca.
Du-te pana la spital , ca se vede la palpat, poate iti face o radiografie daca suspecteaza si ei asta.
Si eu imi iubesc fundul, colegii i-au inchinat o poezie (cei din liceu), prietenul meu e cu mine din cauza lui intr-un procent considerabil De fapt asta e lucrul pe care il observa lumea la mine.
Am vrut sa spun mai devreme , dar ma gandeam sa nu spuneti ca sunt nebuna. Acum daca le am pe Lumi , Sabina si hanen e ok

Dar haideti sa vorbim si despre sani :
-A, B , C , D , E?
-mere, pere, portocale, lubenite?

Ei aveam o poza cu niste sani perfecti dar nu o gasesc acum :(((((((((((

***Fur is for petting**

Haha mi-am amintit.Cand am terminat liceul,au recunoscut baietii si fetele,"Sabina are cel mai tare fund din liceu"
Ahhh,ce vremuri.Asa as vrea sa arat ca atunci.:)))

Io despre sani nu ma laud.Dupa doi copii,se cam intelege treaba ca nu mai sunt fermi si bine conturati.Macar nu s-au lasat,tot e ceva:D
Nush ce cupa am pentru Eruopa,cred ca B.Aici am C!
Stiu totusi ca imi comandasem sutien din Canada,era B!
Allure am 163 cm.Uitasem sa scriu

Mdaaa,sunt libera la munca,asa ca tai frunze la caini pe net:)
Ma duc sa-mi fac o cafea.

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Haha mi-am amintit.Cand am terminat liceul,au recunoscut baietii si fetele,"Sabina are cel mai tare fund din liceu"
Ahhh,ce vremuri.Asa as vrea sa arat ca atunci.:)))

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

[/quote]

Hahahahahaha, si la mine la fel! Bine , la mine de la inceputul liceului a fost , dar tot aia e . A inceput in clasa a 8-a, cand au remarcat baietii din zona si viitorul meu prieten meu implicit.
la facultate am fost cea mai mandra ca deh , au trecut vremurile de liceu unde ziceau si fetele cat e de fain dar ma gandeam ca o spun din complezenta. la ora de sport la facultate mergeam cate 2 in sir , eu si o colega care il are mai bombat dar e si mai mare pe laterale, in spatele meu 2 colege tot cu fund mai bombat decat normalul care nu prea impart complimente. Si mergem noi cand o aud pe una
"Doamne ce fund poti sa ai, nu pot sa cred cat de bine arata" . si cealalta care are cei mai faini sani zice "da , sie u tot la asta ma uit de cand s-a pus in fata".
Ala a fost unul dintre momentele de glorie of the butt

Si lasa ca arati f bine si acum ;) e bombat ;)

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Sabina am descarcat si bitcoment si torrent. Acum ce fac?
Dac tot venii vorba de sani am cupa C.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata
beyyy sunteti tari..e foarte tare faza cu felul cum te vede altcineva, ca eu ma vaz oricum in filmele alea numa' sexy nu:-)))))
cu adidasii cred ca incep sa inteleg ideea..de cateva zile ma dor gleznele si tind sa cred ca aia e problema..de azi o sa incerc cu adidasi, desi am mai incercat si simteam ca am picioarele de plumb si nu puteam sa ma misc cum trebuie

la sani io nu ma bag:-)))..nu stiu care e faza cu formele alea, la mine probabil o fi vreun mar necopt,verde asa:-)), iar la cupa naiba stie, am si B si C amandoua vin bine
ce stiu clar este ca acum 3 ani aveam 85C si acum port si 80B, partea buna, nu sunt lasati deloc(inca), dar de unde sa mai fie si lasati daca-s inexistenti:-))

hannen instaleaza-ti skype si sa-i dam bataie

eu de maine imi fac un program al meu cu tot ce am invatat de la copii astia,inclusiv ciara
vreau sa il fac de 1 ora si un pic, cu greutati, fitness ball,putin elastic pentru picioare si ceva streching..sa vad ce iese
dupa aia alternez, o zi programul meu, o zi Shaun, una Chalene, una Brett si tot asa

azi ma lupt cu Shaun si cu revabs ala(inca am febra serioasa la abdomen de la alea 15 min cu Brett de sambata)..ori abdomenul meu nu e obisnuit cu asa ceva, ori Brett e prea tare

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Sabina am descarcat si bitcoment si torrent. Acum ce fac?
Dac tot venii vorba de sani am cupa C.

"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Configurarea ai facut-o?

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Si aia cum se face? Scuze de intrebarile astea tampite, dar eu nu ma pricep la programe, instalari si alte chestii.

Mergi la inceput

Daca nu,uite aici:

Configurare Bitcomet

si apoi torretul dorit se cauta pe google: P90x torrent,o sa-ti apara pagina asta:

http://www.google.ro/search?hl=ja&source=hp&q=P90x+torrent&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Si alegi din lista,apoi trebuie nitel cautat.
Trebuie sa reti:
1.Site-urile sponsorizate,cer carte de credit
2.Cand vrei sa downloadezi,apasa pe download torrent
3.Atentie la seeds si peers,cu cat mai multe cu atat mai bine.
4.Atentie la format.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

In cazul de fata,P90X trebuie sa fie video.
Am gasit asa,de aici am mai downloadat si eu:

www.btmon.com/Video/Other/P90X_Complete_ISO_Ripped_tagged_Docs.torrent.html" target="_blank"> P90x torrent.
E doar un exemplu,sunt in birou si pe respectivele site-uri cu torrente gratis,apar o mie de ads cu femei dezbracate.Or sa zica colegii ca sunt pe invers.
tu mai cauta,ai grija la virusi(cu toate ca eu n-am "prins" inca)

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput