si a sotului meu se apropie face 35 de ani(31.08) si-i voi lua un ceas(cel de acum 2 ani am dat 800 ron cu garantie de 2 ani si atat a tinut
cred ca-i voi lua ceva mai ieftin dar voi adauga un autograf de la un sportiv pe care-l apreciaza foarte mulkt(l-am cumparat la licitatie)
depinde foarte mult de pasiuni,de buget,de cadourile anterioare
mizez totusi pe un weekend doar pt voi
elaga, ia-i un mouse in forma de masina, vazusem la Avon, poate se gaseste si in RO. ii poti lua si o cana cu poza ta si un mesaj dragut
Karis, aceleasi intrebari.
ALAPTATUL HELPLINE
io i-am luat sotului printre altele: o masinuta de decor, beetle, vintage crem de vreo 25 cm, de fier, o corabie alba de lemn cu panze (35x5o) dar fiecare semnifica cate ceva.
poti sa ii iei pusculita in forma de masina, etc.
ALAPTATUL HELPLINE
un portofel de piele cu ceva bani in el din care sa-si cumpere el ce isi doreste si o felicitare scrisa din suflet. ambalate frumos...
desi poate parea neinspirata la prima vedere, eu zic ca e cea mai potrivita. sotul meu este innebunit dupa electronice, insa eu sunt atat de nepriceputa in acest domeniu incat nu as sti ce sa iau, asa ca mai bine i-as darui lui posibilitatea de a-si alege singur ce ii place decat sa gresesc. spre exemplu deja l-am vazut ca se uita dupa un notebook...
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)