Jucariile de la McDonald's sunt din ce in ce mai s

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Mie jucariile mi se par SUPER! Si ca pret, si ca si calitate. De multe ori le luam pe la Mc Drive doar jucariile, sau daca ii iau Happy Meal oricum nu pre mananca, si fiul meu e fan jucarii Mc, acasa are cutie de jucarii speciala pt aceste jucarii. A vazut si filmul "Ultimul razboinic al aerului" in cinematograf 3D, avem toate jucariile din promotie, si tunurile cu apa, si se joaca la curte cu ele. Eu cred ca prin jucariile lor vin mereu cu ceva nou, ce se "poarta" acum (de ex e la moda Shrek, Aang, etc) si sunt foarte bine lucrate, nu pot fi desfacute, nu se rup, nu prezinta un pericol pt copil, si costa foarte putin. Ce daca se joaca cu ele putin timp, daca dau bani multi pe alte jucarii nu tot atata i-ar capta atentia? Sau unele mai pot fi si demontate, sau se rup. Noi si suntem la varsta la care toti prietenii lui isi tin acolo ziua de nastere, si noi i-am tinut-o de 2 ori pana acum, imi place cum se ocupa de ei, primesc jucarii, sarbatoritul primeste cadou, copiii sunt fericiti. Mergem uneori si la intalnirea cu Ronald, deci ne declaram fani Mc Donald`s si orice argument ar aduce altii, acum, la aceasta varsta, nu ne schimbam optiunile.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am achizitionat si noi tunul cu apa, chiar ieri. Aici e fain ca atunci cand cumperi meniul copilul e intrebat ce jucarie vrea, sunt cam 7-8 jucarii/colectie si ti-o da pe oricare o vrei, nu trebuie sa alegi doar din 2. Cum fii-mea e topita de tot ce e cu apa, asta a vrut. De mancat nu mananca mai nimic din meniu, dar de cele mai multe ori o incanta jucariile. Ea oricum se plictiseste repede de jucarii indiferent ca sunt ieftine sau nu. Cand ii plac jucariile de la Mc in mod deosebit, cumnparam cam toata colectia, cu tot cu meniu. Dar asta se intampla fff rar. Pt sfarsitul lunii septembrie au anuntat jucarii cu Tom si Jerry, e clar ca pe alea le vom cumpara pe toate.
Asa ca si noi ne declaram fani McDonalds.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

waawwwww cand eram gravida simteam miros de mec si in somn...dimineata cand ma ducea al meu la svc treceam pe la mec si luam asa: un hamburger un cheesburger un mc puisor{fara nici un fel de sos} un cartof mediu un lipton o placinta cirese ... le haleam aproape pe nerasuflate, dupa ce ma saturam imi faceam mustrari de constiinta ca daca i o face rau bebelisei ca e numai plastic in mancarea aia si alte prostii....uffff. nu stiu daca i a facut sau nu rau dar si acu as manca desi stiu ca nu e sanatos mananc mai rar, dar cand eram gravida nu ma puteam abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

da` de ce`i zice mec?probabil ca`i la fel cu heppy ,cum care heppy,heppy hour (ma mir ca nu pronunta hour

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cui nu ii plac sa nu le cumpere si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

puteti sa radeti dar eu le cumparam si pana sa-l am pe fi-miu (are un an si 10 luni) acum mai dihai le cumpar, ii fac colectii pentru mai tarziu, plus ca, zic eu, mancarea pentru copii nu ma ingrasa

jucariile surpriza din pufuleti mi se par periculoase: am gasit un soldatel cu pusca si o grenada, pana sa apuc sa ma dumiresc ca pusca si grenada se detaseaza de corpul soldatului, fi-miu era cu grenada in dinti
ultima surpriza a fost un drac verde pe skateboard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu ma duc rar la Mcd.. darsunt de acord cu voi ca unele jucarii sunt foarte frumoase si atractive, dar exista momente cand jucariile sunt niste tampenii si au niste explicatii de tot rahatul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

eu ma duc rar la Mcd.. darsunt de acord cu voi ca unele jucarii sunt foarte frumoase si atractive, dar exista momente cand jucariile sunt niste tampenii si au niste explicatii de tot rahatul...
_
Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France

Noroc de copiii nostrii inteligenti, care in jocul lor le dau roluri noi...

Mergi la inceput