Miracol

Miracol | Autor: Deus

Link direct la acest mesaj

asa de mult mi-a placut ce am citit aici

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1306283/Miracle-premature-baby-declared-dead-doctors-revived-mothers-touch.html

ma bucur sa aflu si astfel de stiri, prea multa tristete la stiri in zilele astea

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

un miracol ori poate dr s-a cam grabit sa-l declare mort.altii au inteles cit de importante sunt prezenta parintilor, iubirii de mama, vocilor auzite inca din burtica. asta apropos de subiectul deschis de accept. pe mine mesajele scrise de ayla la acel subiect m-au intors pe dos, amintesc de ea pt ca la ea m-am gindit dupa ce am citit articolul, oare ce o fi in sufletul ei cind va citi stirea asta?...prin cite trebuie sa treaca o mama si mai ales atitia si atitia nou nascuti mititei, neputiinciosi si singurei, despartiti in asa momente unii de altii.am crezut ca incercarile biancai brad de a schimba lucrurile au avut si succes...Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cel mai groaznic mi se pare faptul ca la noi (si probabil si prin alte parti, nu zic) copilul declarat decedat nici nu ar fi fost dat mamei pentru ramas-bun(am citit lucruri cutremuratoare si pe topicul lui accept), ar fi fost direct aruncat la morga, considerat "avorton", nimeni n-ar fi stiut vreodata ca i s-a distrus sansa de a trai

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

nu am vrut sa intristez pe nimeni...mai bine sa inchidem subiectul decat sa supar o mamica
of..din nou sistemul din Romania! stiu niste chestii din sistem de fac parul maciuca la tot forumul...dar nu merita, merita sa apreciem ca exista si povesti frumoase cu final fericit

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

A, Deus, pai asta e clar ca articolul e grozav de miscator, dar in sens bun!! Face bine la moral sa citim si asemenea lucruri...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

nu am vrut sa intristez pe nimeni...mai bine sa inchidem subiectul decat sa supar o mamica
of..din nou sistemul din Romania! stiu niste chestii din sistem de fac parul maciuca la tot forumul...dar nu merita, merita sa apreciem ca exista si povesti frumoase cu final fericit

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Aveam nevoie de asa ceva dupa cate s-au intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Superb!!! Fara cuvinte!!! Ma bucur ca mai exista si cazuri fericite!

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

impresionant , cata putere la mamica

bine ca la noi li se lipeste la bebelusi suzeta cu scoci , si la gradinita chiar gura cu scoci, pt ca au vorbit in timpul mesei, sau amenintati ca li se taie limba cu foarfeca....

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput