Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (308)
Raspunsuri - Pagina 10
gaia.nevia spune:
Noi am fost azi toti trei la doctor. Am ales sa ne vada doctorita care ma vedea pe mine inainte sa nasc, si care e si medic de familie deci vede de toate varstele.
Am zis asa, pentru ca am mai vrut o parere inainte sa ajungem la cine stie ce radiografii, si pentru ca ma putea vedea si pe mine, care am o tuse oribila si nu ajung niciodata la doctor...
Asa ca ne-am dus in gashca la CMU. Se pare ca suntem destul de bine. Ne-a recomandat aerosoli, niste investigatii pentru Dorel cand o fi bine sanatos ca sa vedem de ce raceste asa des... si mi-a zis ca nu e cazul de radiografie, chiar nu se aude absolut nimic la plamani si la toti trei problema e in gat(vreun virus sau chiar vreun fel de bacterie sau streptococ - se pare ca e foarte greu de depistat...daca nu e unul din cei trei bine-cunoscuti).
Dorel n-a mai facut febra de sambata de cand i-am facut prima tura de dexametazona... deci ce sa zic, am scapat si de data asta de spital, Doamne multumescu-ti Tie.
Am trecut aproape de tot...
Va pup (virtual ca nu vreti sa ma auziti cum tusesc...) si la multi ani de SfAlexandru!
(cat pe ce sa uit... noi suntem plini de noroc. Radu a scapat comoara din pampers de dimineata nu stiu cum, si au calcat amandoi in ea si au intins prin toata casa. Asa ca da-i repede, dezbraca-te de hainele de serviciu - ca tocmai ieseam pe usa- spala mocheta, baga-l pe Shopi la spalat... si pe copii in cada...)
anamona spune:
Muuh, multa sanatate lui Dimitri
cum de aparut astmul asta tocmai acum? simptomele pot aparea la orice varsta sau a fost vreun factor declansator?
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Muuh, multa sanatate lui Dimitri cum de aparut astmul asta tocmai acum? simptomele pot aparea la orice varsta sau a fost vreun factor declansator? |
Nu stim de ce tocmai acum. A avut doua episoade de bronsiolita care s-au dovedit de fapt a fi de astm. Poate aparea la orice varsta cel care apare acum in copilarie se numeste astm infantil si are mari sanse sa dispara in jurul varstei de sapte ani. Un diagnostic 100 % nu se poate pune momentan pentru ca e nevoie de niste teste de respiratie la care Dimitri e prea mic sa colaboreze. Asa mi s-a explicat cel putin nu am avut inca timp sa ma documentez si personal.
gaia.nevia spune:
Miruna, multa sanatate si sa treceti usor prin toata treaba asta.
Pe Teo il suspecteaza de ceva fond alergic pentru laringita asta cronica cu tot felul de agravari pe care o face atat de des. Din pacate nu prea au ce analize sa-i faca inainte de 4-5 ani.
De fapt, el din martie sau asa ceva cred, a ramas cu o tuse seaca - uneori e doar un "ehe-ehe-ehe" de 2-3 ori pe noapte, alteori se agraveaza si se complica cu gat rosu, puroi, muci samd...
Aici imi pun speranta in homeopat, ca o s-o scoatem cumva la capat, chiar daca avem episoade la care ajungem si la antibiotic cum a fost cel de acum.
andy.p spune:
[b]Babytza condoleante.D-zeu sa o odihneasca in pace
Miruna multa sanatate si putere sa treceti cu bine de acest episod
Ada[/b]bine ca nu ai radiat copilu degeaba..multa sanatate si voua
Eu ma pregatesc intens de job...miercuri va fi prima zi.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Monyca.C spune:
Condoleante Babytza, sunt cu gandul alaturi de tine..fii tare.
Te imbratisez, off ce greu trebuie sa-ti fie...
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
si
mic mic Nicolas Timotei (20.04.2010)
poze cu printesa mea si nu numai
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...
baby_boy spune:
Babytza imi pare tare rau!! Condoleante!! Multa putere sa treci peste acest moment teribil de greu!!
Suntem alaturi de tine!!
mamidestefan spune:

Salutare tuturor..we are back in Romania!
Imi pare rau de vestile triste. Condoleante si din partea noastra Babytza Cred ca treci prin momente tare grele pentru voi toti. D-zeu s-o odihneasca in pace, iar pe voi sa va intaresca! 
dyanira spune:
Condoleante Babytza!!!Suntem alaturi de voi in aceste clipe grele!!

D-zeu s-o odihneasca in pace si s-o primeasca in imparatia lui iar voua sa va dea multa putere sa puteti trece peste aceasta incercare grea!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ada multa sanatate!!Ceva sigur e zic eu pt ca episoadele sunt prea dese.Ar fi bine sa investigati in amanunt sa aflati cauza.Mie mi s-a spus ca dupa 3 ani se pot face analizele pt alergii.Multa sanatate!
Laura multa bafta la scoala!!!Din 1 mergi in fiecare zi??
Feli bine ati revenit cum a fost la mare??
Muuh imi pare tare rau pt diagnostic tin pumnii sa fie o forma usoara si sa dispara de tot la 6-7 ani.Nu e boala tocmai placuta mai ales daca tragi toata viata cu ea.Mie mereu mi-e frica la Deiu sa nu se declanseze asa ceva desi dr ma linisteste ca nu a facut nici o bronsiolita pana acum insa avand ceva antecendente in fam frica e si mai mare mai ales si stiind ce inseamna boala.
Si acum sa va zic si de bona.Am cunoscut-o ieri mi-a facut o impresie buna spre ff buna sunt incantata ne-am inteles si financiar e totul ok de miercuri vine zilnic cate 2-3 ore sau cat e nevoie daca mai merg si eu la scoala.Sper sa se acomodeze si Deiu cu ea si totul sa fie ok.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR