Sfaturi pentru zugravit, va rog!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Sa nu uit ca vad ca si alintaroma a scris!

natasa,alintaroma a punctat foarte bine cu trafaleletel!Aceste se cumpara in functzie de perete!Deci daca pe perete ai tapet,itzi trebuie un anumit tip de trafalete(cu "parul "mai lung daca imi amintesc bine)daca peretele este din beton/ciment itzi trebuie un alt tip!

Si sfatul meu este sa-l alegi pe cel corespunzator ca sa decurga totul li...fara probleme!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

N-am diluat lavabila pt ca pe cutiile lor scria ca daca vrei poti dilua primul strat cu maxim 10% apa... am avut 2 sau 3 natii de vopsea, pe toate scria acelasi lucru... trebuia sa diluez 2 litri sa zicem cu 200 ml de apa... alta galeata in care sa amestec... complicat... mai ales ca nu era obligatoriu...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sgeorge spune:

Citat:
citat din mesajul lui terry

tocmai ce am terminat de lacuit (nu zugravit) o casa din lemn cu un pistol de vopsit. a iesit excelent. pana sa ne prindem noi cum se da sa nu curga lacul, a durat ceva. cu siguranta voi incerca si cu lavabila pe pereti, acasa. peste cateva saptamani iti voi spune cum a iesit si zugraveala. noi am folosit un pistol bosch fps 65

Am si eu un fps 65 spune-mi te rog daca a mers la varuit!! si daca da cum a-ti diluat varul lavabil ... ca vreau sa incerc si eu...

Mergi la inceput