Prietene la bine si la greu - 46
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
Inainte sa fug la un somn mic (asa de 10-15 min...), sa zic la multi ani si la multe lunite sarbatoritilor zilelor astea: Domi, Rares, Danut, Vlad, Chiara, Ari, Maya.
Pentru maine, sa ne traiasca Ruxi, Raluca si gemeneii Dragos si Eva.
Si, cu intarziere, mamicii Maria, la multi ani si tot ce isi doreste! (imi cer scuze de intarziere, dar am vazut ca e mamica intelegatoare, a cinstit si fetele care au felicitat-o in avans cu o luna, asa ca sunt convinsa ca va primi si felicitari intarziate, sa se compenseze!).
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
padi spune:
Salutare si de la noi,
Noi am fost mai mult plecate, asa ca nu prea am activat pe aici. Am fost pe la tara, ca nu puteam sa sta cu ea in apartament pe caldurile care au fost.
Am citit in mare cam ce s-a scris, de retinut...
Lavi, sper sa se termine necazurile pe la voi, ca au fost destule.
Lumi, eu te intelg perfect. Exact in aceeasi situatie suntem si noi cu mancarea. Pot sa-i ofer si "luna de pe cer", ca nu o intereseaza. Pot sa-ti spun cateva trucuri care am functionat la noi (de maxim 1, 2 ori, ca pe urma s-a prins): spatarul de la scaunul de masa lasat putin inclinat, de cateva ori a mancat stand in carucior, la mine in brate, etc.
Eu cand citesc la voi ce bine si ce diversificat mananca copiii vostri, ma apuca .
Despre noi: saptamana trecuta ne-au iesit 4 (patru) dinti - incisivii de sus. Azi dimineata s-a trezit cu febra (39.2). I-am pus un supozitor paracetamol.
Fug, ca s-a trezit
Am revenit: luat temperatura: 38.6. Am vorbit cu doctorita si mergem sa ne vada la ora 2. De mancat azi: NIMIC.
Adriana de
Laura (08.12.2009)
douradoudou spune:
aici sunt..de cand sunt in romania nu prea am stat atat d emult pe net/...iar cu voi nu prea pot sa tin pasul doar am luat 9kg
si miane intru in sapt.29..anyway vreau si eu herastrau dar sa stiu cu 1 zi inante plzz sa-mi dea si mie cineva un pm ca vreau sa vad si eu fulgusori si mamici de fulgusori
..noi suntem ok..bb cam micuta dar a zis ca probabil asa e conformatia ei si o sa aibe la nastere cam 3 kg ..placenta e ok..tot gradul 1..ir pe artere f bun ..nu se vede nimic rau la echo deci mi-a zis ca nu e retard de crestere..ma mai duc la 31 de sapt . la morfologie ..cam atat .ah si inca ceva :la multi ani pt fulgusorii care au azi luniversare
va pe toate fara exceptie
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
broscuta_80 spune:
Sarbatoritilor
Rares Cristian
Vladut de mami Many_bani
mami MariaAndreai
Italianca Chiara
Rog mult scuzati absenta, da' s-a aglomerat curtea si nu am mai avut timp de nimic.
Mii de multumiri pentru fetele care ne-au urat toate cele bune!!!
Am vazut foarte multe fete care nu au mai intrat de ceva timp.
Le salut si le
Subscriu la faza cu "jucariile" copiilor nostri - jucariile adevarate sunt pe ultimul loc.
Am citit foarte curioasa conversatia de "artiste" ( Flavours-Licurix aka Picturix ) Dozz ce inspiratie ai!!!
Am descarcat schema Medlife - monis numai ca partea I nu mai exista in document - ori nu imi dau eu seama ce si cum
Mi-au placut la nebunie pozele de la intalneala cealalta si da, iarba verde in toata regula... am vazut discutii tete-a-tete, niste lebede delicate
Si mai vroiam sa va spun ca linku-ul Evolutia inaltimii si a greutatii in primul an de viata de pe prima pagina are ban de reclama
Fug, e ora pranzului
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Auziti, dar nu ar fi mai bine sa treceti linkul cu un spatiu, cum l-am trecut eu in postul anterior? Nu o fi prea concludent, dar, na, e clar ca e ceva important daca e pe prima pagina. Imi pare rau ca e restrictionat.
Dana, mama lu' Pinky
padi spune:
Am fost la doctorita. Rosu in gat si temperatura 39.2. Tratament: zinnat, nurofen.
Adriana de
Laura (08.12.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
am facut experiment aseara:
intamplarea a facut ca Iulian sa nu adorma pana la 10 ca in fiecare seara, asa ca i-am mai dat o pauza de joaca, pana sa-l pun la somn. Si cum supsese tot ce se putea pana la ora aia, i-am dat la 10.15 3 cupe de cereale facute cu apa si apoi pe la 11 a mai supt ceva (putin ce de unde?! ) si a adormit. Ce credeti? ca a dormit mai mult? aiurea! la 12 si ceva s-a trezit cat sa traga de 3 ori din san si s-a culcat multumit, apoi la 3 s-a trezit pt supt serios si apoi dimineata. Deci asta cu trezitul de foame la noi nu zboara clar.
asta de la noi, sa vaz ce faceti voi.Vladut sa cresti mare! Mami de Vladut pe unde esti?
Dankutza nu cred ca putem pune pe prima pagina link de la cei pe care DC ii restrictioneaza , pentru ca asta se intampla cu un motiv. Cred ca poate fi copiat textul intr-un document si atasat intre documentele de pe contul nostru comun
Broscutza sunt ambele pagini acolo, look closer
Alexa ma bucur ca burtica e bine. Ia zi, pana cand stai in RO? Oricum la prima intalnire in Herastrau, dam de veste, stabilisem pe maine, doar ca cica ploua, asa ca amanam..
Padi poate e si la voi ceva problema in gatut de nu vrea sa pape micutza nimic. Bine ca au iesti dintisorii, macar astia n-or s-o mai chinuie de acuma. Sper sa veniti cu vesti bune de la dr
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Vreau sa spun ca lui Pinky nu-i place sa stea in fundulet. De cate ori, o pun in fundulet, plange. Cred ca e o lene amestecata cu incapatanare. Astazi m-a surprins placut ca parca vrea sa-si ridice curuletul in sus. Cred ca asta e un semn, ca o sa inceapa busileala in curand. In schimb, ii place sa stea in picioare. Sat cu piciorusele tepene. Nu vrea sa le indoaie, deloc.
Mai avem 2 zile si vine bona. Vreau sa o eliberez pe mama. E foarte obosita, plus ca a intrat in fibrilatii din cauza operatiei.
Maine incepe o noua saptamana de munca. Sa stiti ca e grea combinatia servici+copil+treaba in casa. Si ma enerveaza, ca unde ma uit, e praf. Se face atata mizerie in casa. Am de scris planificarea pe prima saptamana. Am o lene.... de ma doare.
AM numai sefi si coordonatori noi, anul acesta si trebuie sa muncesc ca nebuna sa ma afirm, sa vada ca merit sa predau cot la cot cu vorbitorii nativi.
AM observat la Pinky, ca ii place sa-i dau sa manance din mana mea decat din castronel. Ieri i-am facut un galebenus cu unt. Ea se uita prin casa si eu ii bagam bilute de galbenus in gurita. Acum, cateva seri i-am dat un pic de friptura de la mine. Vroia cu orice pret. Sa zic ca a mancat un cm patrat de carnita. Rupeam bucatele mici, mici si ea le mesteca. AM ramas surprinsa sa vad ca a invatat sa mestece. S-a invatat de la biscuiti. Ii plac tare. Ii rup bucatele si ii bag in gurita si ea mesteca si, apoi, deschide gurita ca mai vrea. AM scris asta, gandindu-ma ca poate vrea cinva sa incerce si asa. Vreau s aincerc si cu legume, dar ma indoiesc ca va vrea.
Dana, mama lu' Pinky
monis5 spune:
Reteta de iaurt - pt Andre si nu numai
se fierbe lapte dulce si se lasa la racit. Se unge un borcan de 400 cu o lingurita de smantana dulce sau una de iaurt (pe interior ) si se toarna laptele caldut. Se acopera borcanul cu o farfurioara si se lasa la caldura din casa (atentie nu in curent) (daca e iarna, merge pus pe calorifer, invelit intr-un prosop). Deasupra se va separa grasimea din lapte care de obicei se arunca. Daca se pune smantana dulce, iaurtul va fi si el mai dulce, daca se pune "cuibul" din iaurt, rezultatul va fi mai acrisor.
monis5 spune:
Lili ai cazut in cafeluta? ca n-ai mai revenit. Ce mai faceti voi? cum merge treaba?
Na_bo nu stiu sa-ti spun despre nr la scutecele alea , Many si Raluci parca folosesc...
Tinonino vazut poze cu baiat mare si frumos sa-ti traiasca!
Despre plante... daca doar le-ar rupe ar fi una, dar ghivecele sunt f mari si ieri era sa-si traga unul de ala greu peste el . Asa ca tot in ceata sunt...
mai scriu mai incolo....
edit fetele gospodine, cine-mi da si mie o reteta gustoasa si simplu de facut de gulas?