Probleme cu scutecele Pampers
Buna!
As dori sa va intreb daca ati avut vreodata probleme cu scutecele Pampers, deoarece eu a doua oara am gasit in pachetele de scutece defecte de fabricatie. Prima oara jumate de pachet avea defecte, iar acum lipsea de pe cateva bucati aripioara pe care este si scaiul (sau cum se cheama?). Am incercat sa fac o reclamatie prin telefon, dar nimeni nu raspunde...
Voi ati reusit sa reclamati vreodata? S-a rezolvat ceva?
Eu am cumparat din Profi, Arad, dar bonul de casa nu-l mai am, altfel m-as fi dus inapoi la ei, ca totusi a costat ceva bani, nu?
Raspunsuri
adra_bell spune:
Eu am folosit alta marca de scutece. Acum vreun an jumate am gasit in scutec ceva ce semana cu o bucata de sfoara. Le-am trimis un mail si a venit cineva de la ei, a luat scutecul cu problema si mi-a dat la schimb doua pachete mari de scutece, alte chestii promotionale, un car de scuze si unul de multumiri ca nu m-am dus la OPC
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
erika85 spune:
Astia de la Pampersi sunt atat de nesimtiti, am sunat la 2 numere de telefon, de fiecare data imi spunea doamna care a raspuns, ca imi face legatura la altcineva, acolo tot suna suna suna...pana intra robotul, cum ca momentan nu poate raspunde, sa-mi las numele si nr de telefon, si revine...sunt foarte curioasa. Oricum aici in Arad nu cred ca vine nimeni la noi dupa scutecul defect.
elaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell Eu am folosit alta marca de scutece. Acum vreun an jumate am gasit in scutec ceva ce semana cu o bucata de sfoara. Le-am trimis un mail si a venit cineva de la ei, a luat scutecul cu problema si mi-a dat la schimb doua pachete mari de scutece, alte chestii promotionale, un car de scuze si unul de multumiri ca nu m-am dus la OPC adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) about Eva secolul XX la subiectiv Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Poti sa-mi spui ce marca de scutece foloseai?
CorinaDani spune:
erika, e posibil sa fie vorba despre un lot contrafacut de scutece marca pampers...sau loturi care ar fi trebuit sa fie distruse deoarece aveau defecte, insa cumva au ajuns pe rafturile din profi...si, scuza-ma, poate nu ai alt magazin la indemana de unde sa-ti faci cumparaturile, insa mie profi din ploiesti nu-mi inspira absolut deloc incredere, ai impresia ca esti intr-un magazin cu produse ieftine, dubioase, contrafacute sau confiscate...multe chinezisme...produse alimentare aflate foarte aproape de termenul de expirare, in fine...mezeluri dubioase ca aspect si culoare...multe produse marca proprie, suspect de ieftine...
ai putea sa le scrii un mail, la adresa contact@pampers.ro sau sa faci o reclamatie la firma care se ocupa cu distribuirea acestor produse in orasul/judetul tau (una dintre ele este interbrands m&d, e posibil sa mai fie si altele).
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
erika85 spune:
Multumesc Corina pentru raspuns! Le-am scris si e-mail, deocamdata nici un raspuns, nici telefonic, nici e-mail. Sigurat de la Profi nu o sa mai cumpar, doar ca atunci am ramas fara scutece si Profi este chiar langa noi, era si mai ieftin ca altundeva, era 54 lei pachetul de 58 buc, nr.5.
roli25 spune:
Le-am scris si eu la vremea mea, cand eram nemultumita de Pampers. Nu s-a deranjat nimeni sa raspunda. Am schimbat cu Happy de care am fost foarte multumita. Acum am descoperit Wickies care se gasesc doar la Kaufland. Ieftine si bune. Atentie, pachetele albastre, nu cele verzi! Cele verzi sunt varianta low cost proaste.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
adra_bell spune:
Elaga, happy
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Luminel spune:
Noi folosim scutece Pampers de cand s-a nascut Cris si nu am avut niciodata probleme cu ele. Am incercat si cu Happy dar s-a iritat de la ele si am renuntat.I-am mai luat chiloteii Libero, dar sunt mai scumpi si nu ne permitem mereu.
Legat de Profi, eu fac cumparaturi zilnic in cel de pe Valsan din Crangasi si sunt multumita de preturile, calitatea si varietatea produselor. Pentru un supermarket este ok.
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj