Aspirante optimiste > 20 ani (557)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Fete,voi in ce zi sunteti?vreti sa ne intrecem in simtome inchipuite?
Eu sunt ziua 19 cu testare pe 5

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele

ce mai faceti?
mie mi-au trecut greturile sper
ma mai iau asa dar f rarrrrrrrrrrrr
cine se mai testeaza zilele astea?
am intrat mai rar
deoarece sotul are ceva de lucru la laptop
si mi-l confisca
aproape intreaga zi

va pup si asteptam cat mai multe liniute duble

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

cos minutza... eu nu vreau sa-mi dau cu parerea prea tare, sa nu te supar, plus ca nu sunt doctor...eu o sa-ti zic ce cred eu, dar e de verificat si de decis.
Eu am impresia ca Diane 35 e un fel de tantum verde pt Ceausescu. Daca nu stii povestea...el lua asa ceva, indeferent de durere. Asa e si cu Diane 35: o prietena de a mea avea acnee, s-a dus la doctor i-a dat astea, apoi o alta prietena mai plinuta i-a dat un alt doctor pe motiv ca sunt bune pt cele cu kg in plus, alta prietena slabuttaaa, altul, i-a dat tot Diane pe motiv ca e prea slaba si e cam stramt acolo la ea. Acum tu ai pt ca ai probleme cu ovulatia. Deci, scuza-ma, dar cineva greseste.
Acum sa zic si experienta mea: am luat mai multe tipuri de pastile, si trifazate(3 hormoni) si monofazate(cum sunt diane), iar de la un tip am facut intolerenta. Aceasta nu se manifesta efectiv, decat cu o prolactina mare, din care toti dr romani trasesera concluzia ca sunt sterila.Ajung in Fr, fac investigatii, iau pastile pt scaderea prolactinei, nimic. Si apoi vine medicul meu endocrinolog si zice: aa pai stai ca tu ei Ac-uri cu progesterol, care creste prolactina. AAA, stai sa schimbam pe estrogen: si ghici de 2 ani prolactina ff mare, in doua luni normala. (prolactina mea nu scadea semnificativ in lunile de pauza de ac-uri)
Acum Diane 35 este de forma 28 pastile (deci ultimele sunt placebo), dar contin si estrogen si progesterol, mie mi se pare cam radical. Tu ce zici?
Doctorul meu zice asa: maj femeilor care iau progesterol, le ia intre 3 si 6 luni sa se refaca organismul pt ovulatie, pe estrogen intre 1si 3 luni (ce iau eu e micro-dozat deci au fost cazuri si de 15 zile, cand fetele au ramas)

sper ca nu te superi... eu iti recomand sa te informezi, ca e pt tine...

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Gaby nu ma supar,eu am probleme cu ovulatia din cauza de ovare polichistice si oricum iau numai luna asta AC asa ca....La ultimile analize am avut putin sub limita inferioara estrogenul,medicul mi-a zis ca Diane ajutaAcum eu ce naiba sa fac,daca nici in medic nu as avea incredere atunci une as ajunge
Cami ma bucur ca au trecut greturile
Nelia

tuturor!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

te cred cosminuta
uitasem de prietena mea care se trateaza de ovare polichistice cu Diane si cu Androcur,
in fine, ai zis ca e numai pt e luna, deci nu cred ca poate dauna o luna
apropo eu mai am pana la sf lunii si gata cu Ac-urile

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Deci ne punem amandoua pe treaba de luna viitoare ca si eu termin saptamana asta cu ele
Doamne ajuta sa curga liniutzele la toata lumea luna viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

da, asa sa fie !!!

(desi eu vreau un BB de august- dar nu ma supar daca e mai devreme)

Mergi la inceput

Am stelutze albastre

Dau de baut

Mergi la inceput

felicitari, vreau si eu steluta colorata

Hai ca ma laud si eu:

Dau de baut pt ca azi sarbatorim 4 ani de casnicie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Hai ca ma laud si eu:

Dau de baut pt ca azi sarbatorim 4 ani de casnicie

Felicitari Gabyv si la cat mai multi ani inainte, cu sanatate, iubire multa si .
Cum sarbatoriti?Ceva special?

Mergi la inceput