Aspirante optimiste > 20 ani (557)
Raspunsuri - Pagina 6
bebelu86 spune:
si www.youtube.com/watch?v=xn63smzmrJ0&feature=related" target="_blank">asta e tare ![]()
![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
21+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
gabyv spune:
Aventurile lui Badea in Franta sunt ...tari si reale ...![]()
Eu eram cu o prietena la MC Do cand am fost "abordate" de un moldovean mai negru la fata, care vb romana. In primele secunde, sincer, nici una din noi nu am realizat ce se intampla. Apoi am aflat ca omul facuse Poli la Bucuresti.
Iar la Ambasada, am vazut o doamna, care voia sa-si inregistreze copilul care era roman ca si ea, iar cea de la ghiseu o trimitea la ambasada Congo (locul de nastere). Nervoasa a intrebat: Doamna, dar dvs. nu mai intelegeti romana, de cand sunteti in Franta? Nu vedeti ca eu am cetatenie, pana si buletin de romania?" Toata sala se uita mirata si mai ma sa radem.
+1 pt astfel de "cetatateni"
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bebelu86 spune:
sau www.youtube.com/watch?v=VedHldjfHWw&feature=related" target="_blank">asta ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
21+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
draguta spune:
buna fetele si de la mine!

eu am fost pe la mama,cu toate ca nu tia ca ma duc ea facuse gratarul, mi-a zis ca presimtea ca ma duc, draga de ea
, mi-e asa draga...carmen imi pare rau pentru ce ti so=a intamplat, toate se rezolva dar trebuie sa avem ffff. multa rabdare
eu tot ce am obtinut pana acum am obtinut foarte greu, cand numai speram venea dar asta dupa foarte mult timp si suferinta, poate asa si cu copilul mul asteptat, cred ca Dumnezeu pe unii ne incearca si dupa aia ne da ce ne dorim
Luizza, spor la treaba si eu sunt in curatenie dar fac dimineata si seara ca e mai racoare si eu zugravesc abia sapt. viitoare asa ca mai am de munca mult si o iau usurel
va pup pe toate

, credeam ca gasesc titlu de felicitare pentru lorena dar vad ca ne tine in suspans![]()
![]()
![]()
tuturor fetelor va dorec II liniute cat mai repede
anda15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 sau www.youtube.com/watch?v=VedHldjfHWw&feature=related" target="_blank">asta |
Daaaaaaaaa

E nebun omu asta cum le zice

draguta spune:
cos minuta, mi-a placut de tine cu ovulatia in timpul AC ca si de Lia cand a zis ca ar colora cu markerul testul![]()
![]()
, asta arata cat de mult ne dorim
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui draguta cos minuta, mi-a placut de tine cu ovulatia in timpul AC ca si de Lia cand a zis ca ar colora cu markerul testul |
precum disperatii de la bricolage

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
draguta spune:
da Lia, eu nu am folosit cuvantul dar prea multa asteptare ne face sa ajungem la disperare

Lia73 spune:
| citat din mesajul lui draguta da Lia, eu nu am folosit cuvantul dar prea multa asteptare ne face sa ajungem la disperare ![]() ![]() ![]() |

asta e adevarulpozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR