Aspirante optimiste > 20 ani (557)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Kitty, ti-a facut foliculul o surpriza aparand cand nu te asteptai. iti urez bafta la prestat ca poate o fi ala norocos. Mie imi par normale dimensiunile uterului, cine stie, poate se pregateste si el de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna seara fetele!

lorena ma bucur ca esti linistita si ca nu a aparut rosu inca, daca si l-a prima ti-a iesit pozitiv testul la mai multe zile intarziere ai fff. multe sanse, eu am intrebat mereu de tine, tin pumnii sa fie

Kitty Doamne-ajuta, ce frumos ar fi, am citit ca uterul poate creste prin tratament, poate tu l-ai ajutat
te-a mai chemat zilele astea la monitorizare?

pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

anda asa sper si eu...o surpriza,doar ca stam mai rau cu prestatul...in seara asta n-am cu cine ca am sotul de servici....dar maine dimi nu mai scapa..
draguto sa stii ca ai dreptate...de atunci au fost cele 3 luni de tratament.nu m-a mai chemat la monitorizare..in schimb maine fac unele analize hormonale...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

anda asa sper si eu...o surpriza,doar ca stam mai rau cu prestatul...in seara asta n-am cu cine ca am sotul de servici....dar maine dimi nu mai scapa..
draguto sa stii ca ai dreptate...de atunci au fost cele 3 luni de tratament.nu m-a mai chemat la monitorizare..in schimb maine fac unele analize hormonale...

ma bucur si ca ai scapt de instilatii
ti-a zis si cat e foliculul de mare? maine musai sa fii cu sotul acasa
te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

da...mi-a zis...de 4mm.dimi suntem amandoi pt ca apoi sunt eu la munca...dar ne facem noi timp si pt asta...
tu ce-ai mai facut?ceva simptome mai deosebite?

Mergi la inceput

daaa, eu am toate simptomele, de doua zile am o greata, intepaturi prin burta , visez si eu ca ar putea fi ceva, e gratis doar

astept sa vina doctorul din concediu sa merg iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

fetelor va si va urez Noapte Buna
yo am fost cu hartoage azi, si maine la fel ...

angi

Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume

Mergi la inceput

Kitty daca e de 4 mm eu cred ca mai dureaza pana ovulezi, trebuie sa se mai dezvolte foliculul, eu stiu ca e bun peste 15mm

Mergi la inceput

angi

ce mai faci, tot ocupata?

Mergi la inceput

multi angi si noapte buna!!!!
draguta...da....e gratis....dar sperantele false aduc numai dezamagiri...

Mergi la inceput