Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Sorana ai dreptate,m-am uitat mai bine
id Oanarus mi-a trimis parola,adica Oanamultumesc

NIKOL
ANTONIA MARIA(06 MAI 2010) si DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Iritatia noastra arata mai bine...dar e groaznic sa nu poti pune copilului scutec - deja m-am plictisit de schimbat pantaloni si alezele de dedesubt,,,

a mai intimpinat ineva pb asta? cu nce tip de scutece "lucrati" acum?

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Iritatia noastra arata mai bine...dar e groaznic sa nu poti pune copilului scutec - deja m-am plictisit de schimbat pantaloni si alezele de dedesubt,,,

a mai intimpinat ineva pb asta? cu nce tip de scutece "lucrati" acum?

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

da-i cu advantan milk. e super crema. m-a ajutat si pe mine in spital cand am facut dermatita de contacts i eram carne vie si le-a ajutat si pe fete cand au avut probleme cu fundulet iritat. o data ekaterina pe la 1 luna s-a iritata rau de tot. atunci o spalam cu apa calduta f des si ii dadeam cu crema asta de care iti zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Hello !

Stateam si ma gandeam cum sa incep acest mesaj ... speranta moare ultima ... eu tocmai am renuntat sa sper ca vom ajunge si noi sa fim o tara civilizata; din pacate nu avem cum atata timp cat pentru unii pana si banalul multumesc le este greu sa zica ... cand te gandesti ca visam o civilizatie cel putin pe aproape cu cea descrisa de Ioana (arturici) .

Sa vedeti cum rasplateste romanul o fapta buna !
Sambata dimineata se uita Florin pe geam si vede parcata masina unui vecin in fata casei , nimic anormal cu exceptia geamului deschis 7-8 cm dreapta fata ( locul copilotului ). Ma cheama, imi arata, sta putin pe ganduri si imi spune ca merge sa o impinga putin, poate are alarma si iese omul daca si-o aude ca e pacat deoarece a plouat toata noapte si inca ploua. Masina din pacate fara alarma. Al meu sot, mare iubitor de masini , se perpeleste de zor ... ce sa ii pun in geam ?! Ii sugerez sa puna o folie de celofan alimentar ca se lipeste si ar trebui sa tina. Zis si facut . Ii parea tare rau ca desi masina o vedeam parcata destul de des in fata casei nu stiam unde locuieste proprietarul ca sa il chemam sa inchida geamul.
Si uite asa trece weekendul si ziua de luni fara ca proprietarul sa isi verifice masina. Ne uitam din cand in cand pe geam sa vedem daca totul e on regula si nu i-a dat nimeni vreo spargere sau sa o fure ; din fericire pentru el hotii nu s-au plimbat prin zona.
Azi dimineata ma uit din nou pe geam . Masina in continuare pe trotuar dar geamul inchis. Ma bucur pentru el pentru cateva secunde pana cand vad dovada marlaniei si nesimtirii dumnealui. Precizez ca nici macar nu am avut pretentia sa imi multumeasca ( pentru ca intr-un fel era logic cine se ingrijise de masina , ca doar nu trecusera prin zona vecinii lui de bloc si i-a pus celofanul in geam si l-a cautat )... dar m-a deranjat teribil sa vad masina parcata bine mersi in acelasi loc, geamul inchis si CELOFANUL aruncat pe jos !!! Dupa ce iti fac un bine atata nu esti in stare sa arunci fasia respectiva de celofan la gunoi ??? Trebuie sa ma duc tot eu sa imi iau "gunoiul" din fata casei !!! Si atunci sa nu imi para rau ca m-am chinuit sa o izolez si chiar ma mai uit din cand in cand pe geam ca sa vad ca totul e ok ?! Merita sa si-o gaseasca inundata toata; ce prosti am putut fi , sa ne strofocam atata pentru masina unui nesimtit.

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Eu spuneam de cantitatea de lapte praf. Citisem ca nu e ok sa manance mai mult de 1L de lapte praf in 24h ca le supra solicita organele in special rinichii parca deoarece e mult mai concentrat decat cel de mama.
Incerc sa mai gasesc unde am citit ca sincer nu mai gasesc, asa ca nu dati cu rosii...

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna fetelor,

Va citesc in fiecare zi dar cu scrisul stau mai prost.
fetelor nascute in August multa sanatate lor si bebeilor si tot ce-si doresc.
Multumim de urari bebe Alex va saluta
Noi intr-un final ne-am oprit la laptele praf Nativa de la Nestle. Humana ii place la nebunie dar se constipa de la el. Nan si Aptamil l-a refuzat categoric. Si Topfer-ul ii place dar ne cheleste de bani. In Bv mi se pare exagerat de scump.
De luat ia bine in greutate acum avem 7.2 Kg si de cand cu vremea asta dormim mai mult. La fel e si la voi?
Legat de diversificare noi bem suc de portocale o data la doua zile si suntem incantati de el. Ne bagam manutele in gura si ne mai innecam ca ni le varam prea adanc.
Deci laptele gratuit se da indiferent de venit? Hmm.... o sa cer si eu reteta.
Rocsy ce sa-i faci asa e pe la noi. Si data viitoare probabil ca o sa faci la fel pt ca asa e firea ta. La fel sunt si eu si-mi iau la suturi dar nu cred ca o sa ma pot schimba
Va pup pe toate,

Bia

Bia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Am tot citit de azi-dimineata, sa vedem ce am retinut !

Teuta, Sorana, Bia : ce bebei mari aveti voi , felicitari !
Bubu : am facut "testul" suzeta ... nu este deloc interesata de ea, daca ar fi fost colorata poate dar este alba cu putin verde si nu prezinta interes; in plus ... nu suna . Sofia intinde mana doar dupa obiecte colorate sau daca suna. In schimb astazi a papat 80 ml de lapte in 20 de minute ca a descoperit ca poate sa scoata biberonul din gura daca ma prinde de degete si imi impinge mana ; cand s-a plictisit a trecut la luarea mainii de pe sticluta si prinderea din nou a degetelor mele cu care tineam sticluta .
Mary : ce ghinion cu iritatia de pe piciorusul lui Mateo !
Intalnirea pe teren neutru suna bine .
Ale :
Sabinutza lui Artu :

In rest ... ne pregatim cu mic cu mare de botez .
Astazi e cam maraita, mi-a sughitat de 2 ori si apoi s-a pus pe urlat. Abia am linistit-o, la un moment dat imi pierdusem si eu rabdarea .
Ne-am mutat cu baita din camera in baie ca prea s-a pus pe stropit, nu sta locului o clipa asa de mult ii place sa se balaceasca broscuta noastra .
S-a reapucat din nou de gangurit ca a avut cateva zile in care nu a scos aproape nici un sunet ... chiar i-am zis ca i-a papat pisica limba . Si cam atat.

Vor fi disponibile vaccinurile de la stat incepand cu saptamana viitoare (sursa sigura de la sanepid)... noi l-am facut insa Infanrix hexa acum 2 saptamani (250 lei) ca nu erau venite cele gratuite.

si va doresc o zi minunata !

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetelor,
cam greu cu cititul si la mine ca picea ma solicita din ce in ce mai mult de cand cu intorsul pe burta...tre sa stau non stop langa ea s-o intorc pe spate cand oboseste...plus ca dupa ce mananca n-apuc sa-i clatesc bibe ca ea e pe burta si imi poate voma...si-a facut obiceiul de a-mi urla seara inainte de culcare,ea care era asa cuminte,nu inteleg de ce s-a schimbat iar ziua ca sa doarma 2ore legate o infas altfel in juma de ora s-ar trezi

in legatura cu pampersii noi folosim premium care,sunt mai scumpi dar absorb mult mai bine....si emma e rosie la fundulet in jurul anusului,o dau cu sudocrem si bephanten alternant si se mai estompeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

am uitat sa va spun ca la a doua cultura la ochisor i-a iesit stafilococ,asa cum banuiam,i-a facut antibiograma si ne-a dat picaturi plus masaj pt desfundarea canalului lacrimal

in legatura cu constipatia la bb,a mea creste bine cu nan dar se constipa asa ca i-am luat de la humana un lapte special pt constipatie,peste masurile normale de nan se pune o masura de humana milkzucher,nu are nici o legatura cu laptele humana,e strict pt digestie,nu da dependenta si e produs natural pur din lapte,se recomanda tuturor grupelor de varsta inclusiv nou nascutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Rocsy, imi pare rau de situatie; din pacate unii oameni asa sunt.
Sa vezi su aici ce situatii, ce oameni; mai ales ca avem un mix f complex de natii deci de educatii diferite.

Se intampla si la noi tot felul de lucruri insa, poate, din fericire, cele pozitve sunt mai multe decat celelalte.

Ioana & PYS

Mergi la inceput