Gravidute si mamici de Timisoara (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cred ca luna trecuta cand ati primit pe iulie nu a fost taiata toata luna indemnizatia adica legea nu a intrat in vigoare d ela 1 iulie asa ca ati prins cateva zile cu indemnizatia intreaga si apoi cu ea taiata.Cred ca de aici e diferenta dar e bine sa sunati sa intrebati.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu am primit cu 20 lei mai putin decat luna precedenta. Chiar ma gandeam sa le fac o vizita.....

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui toshador

Niste poze din vacanta http://picasaweb.google.com/toshador/Grecia2010#

Parinti fericiti de Angelica, 18.06.2009.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador

pana nu esti parinte nu cunosti fericirea

Super faine pozele. Se vede ca bubulina mica s-a distrat!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

buna , elli ..cu intarziere .....uite ce am gasit eu http://www.activitaticopii.ro/jocuri_12_24_luni...andreiul meu are 1 an si o luna si cand va veni frigul vom sta mai mult prin casa asa ca tre sa fim inventivi :))

Citat:
citat din mesajul lui elliag2000

va pupam si noi cu drag.
f rar am mai intrat ca e f greu cu piticul asta,e mult de lucru.
noi avem deja 1 an si 3 luni,mergem in picioare dar am picat f urit si acum mama ne poarta cu hamul sau de minuta.
de papat papam.
sper sa-mi fac timp sa bag si eu niste poze cu igor ca deja sint neserioasa.
va salutam cu mult drag,sa va fie piticii sanatosi si sa pape si sa fie ok la gradi.
vreau si eu sa va intreb pe mamicile de virsta lui igor ce jocuri faceti cu ei in perioada asta ,ca in curind vom sta de nuam in casa .
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

liliana_m multumesc din suflet pt link e suuuuper fain si iti da idei de joaca cu copilul.

Mersi inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

helloooo fetele, ce-ati patit??????

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

www.salvatiuncopil.blogspot.com" target="_blank">http://www.salvatiuncopil.blogspot.com

Va rog sa ajutati cum puteti aceasta fetita care are mare nevoie de voi ! Mai sus aveti link-ul catre blog-ul care descrie trista ei poveste, iar mai jos aveti cateva numere de telefon unde puteti dona fiecare cat poate!

Donatii prin Romtelecom

09 00 90 08 50 - 2 Euro
09 00 90 08 52 - 5 Euro
09 00 90 08 54 - 10 Euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Carmina eu nu am mai gasit subiectul ...si mai nou sunt colega de serv cu 3 fete care scriau aici...asa ca mai ne intalnim la lucru :)
si ne mai conversam un pic...Cu cristina ma mai calluiesc...
Noi plecam la Sasca in weekend-ul asta, iar weekendul aviator la Romanesti la concert.

Toshador v-am confundat in mall cu o alta mamica si o alta fetita :)...erau la locul de joaca...credeam ca sunteti voi. :)

Va pup! Weekend fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

MIHA vrem poze de la Sasca! Distractie placuta!

Fetelor, aveti careva copilul la gradinita Montessori? Am vazut site-ul lor, dar as vrea si ceva pareri sau un pret, daca se poate. Stiu ca e cam devreme de gradi pt noi dar nu strica sa ma interesez din timp.

In rest, ne chinuie un pic mucisorii , primii nostri mucisori, dar n-avem ce face ca e perioada lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

La multi ani Raulito!!!
Sa cresti mare, sanatos si frumos!
Pupici si Ceciliei!!!

Mergi la inceput