Gravidute si mamici de Timisoara (45)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

ali deiu iti multumesc,poti sa imi dai te rog adresa si nr de telefon,eu am aproximativ 5 saptamani de sarcina.
Sa imi spui si mie cum o fost la nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

salutare, ce s-a intamplat de e asa de liniste aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Foarte, foarte liniste pe aici! Nu stiu ce se intampla ...

Fetele, daca stiti pe cineva, am de vanzare de la Andreea un trio Hauck, un scaunel de masa si un cantar electronic.

Trio Hauck este asta:
http://www.vanstore.ro/hauck-carucior-condor-trio-circle-p-3715.html
si l-as da la 500 RON.

si scaunelul de masa este pe pagina asta:
http://reclama/puericultura/primii-pasi/scaune-de-masa-8220primii-pasi8221.html
primul model care apare (R232 cu jucarii) si e roz. A fost 400 RON nou si ma gandesc sa il dau cu 200 RON daca e cineva interesat.

Cantarul:
http://www.shopmania.ro/articole-medicale/p-cantar-pentru-bebelusi-laica-bf2051-5609755
si cer 200 RON.

Toate arata foarte bine.
Daca vrea cineva, fac si poze. Transportul il asigur eu.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali_deiu spune:

Aly k Iti dau numarul de cabinet sa iti faci programare ca daca il suni pe el tot aia iti spune. 0356-174.900 Eu am nascut in 5.05.2011 Nu am prea mai intrat ca sunt foarte ocupata, copil examene, licenta etc. Daca cumva ti-ai luat deja un medic, nu-i nimic. Incearca-l pe al meu si nu o sa-ti para rau. Are peste 1000 de naster la activ. De nascut am nascut foarte greu. Cu cat ma indepartez de moment incerc sa uit, dar e practiv imposibil. Am avut 14 ore de travaliu si mi l-a scurtat cu oxitocin, altfel cine stie cat dura. Dupa 5 ore de dureri, medicul mi-a recomandat epidurala ca sa ma pot linisti si odihni pana va trebui sa nasc. M-a ajutat f mult desi la mine este i oriblema cu anestezia. Am avut 2 operatii si m-am trezit pe masa de operatie, HORROR!! In ultimele 3,4 ore (dca nu mai mult) era tot mai greu ca simteam durerile cu tot cu anestezie. Am nascut prin vidextractie putin dupa miezul noptii. Ce pot sa zic? Si acum simt ca viata mea si a fetei mele au fost in mainile medicului. Si eu multumesc celui care mi l-a recomandat pe Popa Zoran. Nu stiu care alt medic ar fi putut sa immi inspire atata incredere. Astept vesti de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali_deiu spune:

Aproape ca uitasem. Adresa e Str. Florimund Mercy Nr. 7
ap. 7 (in curte). Asta vine prin Unirii. Oricum iti va explica domnisoara draguta care iti va face programarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Acum, ca e fetita mea mai mare si pot sa vin si eu cu ea la intalnirile voastre din Botanic, nu se mai organizeaza nimic. Ocupate mai suntem. Eu, recunosc faptul ca jumatate din timp o petrec la Lugoj, la mama. Sta la casa si mi-e super ok cu buburuza acolo ca pot sa o las sa alerge in voie prin curte.
Poate mai prin septembrie ne organizam si noi un pic si o punem de o intalneala. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

salutare, ce s-a intamplat de e asa de liniste aici?

Mamica de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Irina...sper ca nu te-ai suparat...greu mi-a picat fisa in magazin...te stiam de undeva si nu stiam de unde...dupa ceva timp mi-a picat fisa...

Ce mai faceti fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Miha, mi-am dat seama ca nu ti-a picat fisa, nu aveam de ce sa ma supar

Noi avem un program "minunat" - cresa, lucru, cresa, casa si de dimi o luam de la capat. Simt ca nu mai am timp pentru nimic ;-(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Wow,dar chiar ca e foarte liniste pe aici!
Eu ma mai uit si pe aici doar ca nu prea am ce sa citesc si nici cu cine sa vb!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Fetelor va astept sa mai povestim

mamica de baietzel Darius

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput