Gravidute si mamici de Timisoara (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

FANCY am uitat sa te intreb: cum a iesit actiunea voastra de Mos Nicolae?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Cristina, multumim
Am vazut ca mi-ai scris ieri pe mess, da' n-am fost pe faza, suntem bine, Andreea a tras o viroza urata saptamana trecuta, acum si-a revenit bine, noroc cu tratamentul homeopat, dar inca tine la silueta, mananca prost tare.
Bogdan e cu muci de vreo 2 saptamani, ieri am fost sa-i fac un exudat, sa vedem ce iese.
M-am bucurat ca i-am gasit ieri costum de schi lui Bogdan, la Takko in Real-ul de pe Sagului (tare fain magazinul ala, pacat ca fac o ora pana acolo, ca m-as duce mai des). Mai trebuie sa caut pentru Andreea, n-am gasit inca asa mic. De revelion mergem la munte si as mai vrea sa-l trimit pe Bogdan in tabara la schi sau eventual sa mai mergem noi prin februarie.
Voi ce mai faceti? Copiii?

Cam slaba activitatea pe-aici, ce faceti fetelor?

Va pup, ma scufund la treaba

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Ce fain ca mergeti la munte!
Si noi vrem dar nu stim inca in ce perioada.
Sanatate voinicilor tai!
Si ai mei au fost bolnavi, intai Alex cu o viroza urata ce am crezut ca e pneumonie si apoi l-a durut urechea, deci si o otita (usoara ptr ca s-a rezolvat ft bine cu cateva zile de Otovowen si homeopate), apoi Bea si ea putina tuse dar muci la greu, soacramea bronsita si inceput de astm si in final am racit si eu dar am fost doar infundata si cu muci. In rest servici, acasa si tot asa...

Eu de mancare nu pot sa ma plang ca ai mei mananca foarte bine si chiar aseara ma distram ca Alex imi spune vreau sa mananc asa: si insira pe degete: 1.ou; 2.sunca; 3. branza; 4.iaurt si 5. paine!!! Si m-am conformat ptr ca Bea si ea dupa el adica tot ce face el si ea hop top!!!

Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Apropo, am auzit ca Bacila este, mai nou, director la Odobescu. O fi adevarat?

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

Da, e adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

N-am mai intrat de multa vreme sa scriu...

Va doresc sarbatori fericite, spor la cumparaturi, la facut curatenie, la pregatit bunataturi!

Si eu si Marius suntem mucosi de vreo 2 saptamani, am incasat un virus de la servici. Bine ca nu avem si alte simptome sau probleme.

As avea si eu o intrebare la voi. In ianuarie o sa imi schimb mobila de bucatarie. Asta veche e cam veche dar poate fi inca intrebuintata de cineva care nu isi permite sa faca nazuri, pot fi alese macar cateva din dulapurile pe care le are. Ar mai fi si un aragaz, tot vechi dar care arata destul de bine, merge bine, am copt in el si prajituri si torturi, am facut si fripturi. Ar mai fi si chiuveta de inox care daca o curat inainte arata si ea bine.
Asa ca daca stiti pe cineva care are nevoie si nu isi permite sa isi cumpere eu le donez cu drag.

In rest abia astept sa vina Craciunul, sa ma odihnesc, ca imediat dupa Anul Nou ne apucam de renovat. Prost moment o fi, dar acum s-a ivit ocazia asa ca nu mai fac nici eu nazuri.

De vreo 3 saptamani Marius a inceput sa fie mai egoist, nu prea mai vrea sa imparta jucariile. Si in plus are si momente cand vine si da cu palma in mine sau mama mea. Ceva sfaturi cum putem rezolva problemele? El era un copil cuminte, darnic. Nu imi placea cand era impins de altii dar nu imi place nici cand impinge el copiii fara sa ii fi facut nimic.

Si cateva poze mai noi:
http://picasaweb.google.com/rn.paula/DeAleBucatariei#
http://picasaweb.google.com/rn.paula/AVenitMosNicolae#

Mai sunt ceva actiuni pentru Craciun? ca cea de Mos Nicolae am ratat-o.

somnic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Buna fetelor!

Nici noi nu am mai scris de mult. Buburuza imi ocupa tot timpul plus ca imediat ce ma apropii de calculator incepe sa strige "hai si tu catutator!":)))...adica vrea si ea. Am stat mult si pe la sat.

Am nevoie de o mica parere de la mamici ai caror pitici au facut varicela (daca avem pe aici): Oliviei i-au aparut niste bubite (marisoare) pe corp care au evoluat cam asa: marti i-a aparut una pe obraz, joi au mai iesit cateva pe mana stanga in partea inferioara spre palma si aseara s-a umplut pe umarul stang- astea o si mancau rau si i-am dat cu calamina sa nu se mai scarpine. Cand apar sunt un pic rosii (ca niste cosuri) si apoi devin transparente (par a fi pline cu lichid) dar sunt foarte tari si nu s-au spart la scarpinat. E adevarat ca nici nu am lasat-o sa se scarpine, calamina a calmat mancarimile.
Am sunat-o pe pediatra si mi-a zis ca pare a fi o forma de varicela dar va veni sa o vada. Momentan nu avem voie sa iesim afara sau sa facem baie.
Mentionez ca nu a facut febra si nu a avut nicio schimbare de dispozitie.

Lucia patutul nu l-am dus deoarece nu este gata mobila pentru camera Oliviei. Au fost cateva incurcaturi...sper sa fie tot ok de Craciun. O sa te ajut cu ceva banuti si hainute. Te sun eu.

In rest ce sa spun: am crescut (parca nici nu imi vine sa cred ca au trecut 2 ani), vorbim non stop :))) si chiar foarte bine. Vrea sa faca tot ce fac si eu, se urca peste tot, ma innebuneste cand o vad pe unde e cocotata. Si culmea este innebunita dupa masini, nu vrea nimic altceva. Seara la culcare umple patul de masini si trenulete. Ma distram cu sotul ca in loc sa o dam la balet sau mai stiu pe unde, o inscriem la carting.
La ziua ei vom avea un tort cu locomotivele Chuggynton.

Va pup pe toate, va doresc toate cele bune, spor la pregatirile de Craciun. Ne mai "auzim".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Ciao fetele.
Nu am mai scris nici eu de mult timp.
Eu am inceput lucrul de 3 luni,pe Alexia am dat-o la cresa si de atunci au inceput problemele noastre. Intr-una este cu muci,nas infundat,tuse,ba seaca ba productiva, otita. Nu mai stiu ce sa fac si la ce medic sa ma mai duc. Am facut si tratamente cu aerosoli, i-am dat si medicamente homeopate, siropuri peste siropuri pt tuse, ridiche neagra cu miere, siropuri pentru imunitate, auerius si degeaba.... Este mai bine in timpul tratamentului, si cateva zile dupa tratament si apoi o luam de la capat. Am fost la o gramada de medici si fiecare imi zice altceva, unul laringita, altul viroza, altul pneumonie virala. Am fost si la un control ORL acum 2 saptamani, avea otita seroasa ( care nu doare, daca nu mergeam la control nici nu o descopeream).Mi-a zis ca o sa scapam de ea cand o sa rezolvam problemele cu nasul si mi-a dat medicamente pentru rinita alergica, desi nu mi-a zis ca Alexia ar avea rinita alergica. Luni ma duc iar la control ORL sa vad cum mai e cu otita, dar ... sincer nu cred ca i-a trecut, caci in tot timpul asta ea nu a scapat de muci si nas infundat.
Cristina imi spui te rog de Otovowen, este bun pentru orice tip de otita ? Stiu ca voi ati avut cateva otite.Am o colega care pleaca la Viena saptamana viitoare si ar putea sa mi-l cumpere si mie.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cristina multumim pt urarile de Sf Andrei.
Ale o solutie ar fi sa faca o pauza de 2-3 luni de la cresa ca sa isi revina la normal.La ce ORL-ist ati fost?Si noi avem rinita alergica insa nu avem mari probleme de la ea dar noi intr-adevar nu suntem inca in colectivitate si nici nu va merge pana pe al 3-3,5 ani.Ii e bine asa.Pt rinita alergica voi ce tratament ati primit?
Sa stii ca noi pt rinita alergica am fost in august 10 zile la Praid i-a facut fff bine.Vom merge si la anul cu siguranta.
Va dorim multa sanatate.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Dya, am fost la dr Smoc. Mi-a dat spay Awamys ( pe net am vazut ca nu se da copiilor sub 6 ani ) si Aerius ( sa ii dau pana cand se termina sticla, nu stiu exact cate saptamani inseamna asta).
Aerius i-am dat 2 saptamani, nu si-a facut nici un efect si l-am intrerupt. Awamys nu l-am mai cumparat cand am vazut pe net ca nu se da copiilor sub 6 ani. Am fost si la alt doctor si am optat pt un tratament cu aerosoli. Ii fac tare bine aerosolii.... dar totusi nu isi revine complet.
Ai dreptate, ar trebui sa o tin o perioada acasa, insa marea mea problema este ca nu am cu cine sa o las. La un strain mi-e cam frica sa apelez....In plus, ii place atat de mult la cresa incat si in weekend ma innebuneste sa o duc. Mi-am mai luat eu concediu medical si am mai stat cu ea cate o saptamana... insa stiu ca ar trebui sa stea mai mult acasa sa isi revina. Sper ca acum de sarbatori sa o pun pe picioare, o sa am concediu.
Noi la Praid nu am fost.... stiu ca este si la Turda o salina, dar in perioada asta sigur nu am cum sa ajung. Mi-am cumparat insa un aparat, Salin se numeste, este un aparat de purificare salina a aerului. Cica este foarte bun. Doctorita Zabos il recomanda. Voi la ce ORL-ist ati fost ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ale noi mergem doar la dr Smoc de cand avea Andrei 8 luni.Eu sunt ff multumita de el.Noi am facut tratament bazat pe aerosoli si am luat si Aerius si Xyzal.Cu ce faceti aerosoli?
La dr Zabos am fost si eu cand avea Andrei vreo 4-5 luni insa nu am fost pe aceiasi lungime de unda.
Eu am optat pt varianta bona si sunt multumita.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Fetelo, va salut! Doamne, intru din joi in Pasti aici...chiar mi-am adus aminte zilele trecute ce fain era cand stateam acasa, cum ne conversam noi aici:).

Noi suntem bine, lucru/gradi/casa, abia astept sarbatorile...ne pregatim de serbare la gradi, avem rol:)...Iulia e o dragutza dar timpul trece mult, mult prea repede!

Ade, nu-i bai, duci patutul cand poti....

Ale.....vb luni la tel...eu sustin ideea ca este reactia ei la colectivitate si ca si daca o duceai la 4 ani la gradi tot asa ar fi reactionat pt asa a fost organismul ei! Bafta sa rezolvati problemele! O sa vezi ca in curand.....Alexia e o leoaica!

Strunfita...l-am cunsocut si eu pe Ionut Haisan care s-a ocupat de actiunea umanitara! Jos palaria pt voi, am citit ca ati strans 7400 ron si s-a mers la Valea Plopului! Ce sa zic?! LAUDABIL! BRAVO!
Ionut a venit si el la Centru saptamana asta, a vrut sa ii cunoasca pe copii....

Despre actiunea noastra....ce sa spun, am ramas impresionata de nr mare de oameni care m-au contactat, oameni pe care nu i-am vazut in viata mea, inclusiv din alt judet, care au adus haine/jucarii/lapte praf/cosmetice/pampersi/bani etc la mine acasa;unii au mers special la cumparaturi pt asta.... am avut depozit aici weekendul trecut......am reusit sa adun si 700 ron si am mers la cumparaturi in Kaufland, am luat cereale/miere/pateu/ulei/biscuiti etc. Cu masina incarcata am mers la copilasi!
Si mi s-a rupt sufletul...am mers la grupa de copii de 7 luni-2 ani si i-am tinut in brate, ne-am jucat putin cu ei.....dureros e putin spus! Ma bucur mult ca am reusit sa fac asta! Am plecat plangand de acolo dar cu bucurie ca i-am tinut in brate!
Acum adun banuti pt Mos Craciun, as vrea sa merg prin 20-22 si sa le duc efectiv cadouri in mana; un spectacol de teatru nu cred ca vom reusi pt ca toata lumea e cam ocupata dar ma gandesc ca poate reusesc eu cumva sa fac ceva cu ei, o sa vad....

Ieri am fost la Centrul de zi si noapte de pe strada Damsescu si iar am ramas cu sufletul franjuri.....si acolo as vrea sa ajutam cu ceva, le vom duce haine in prima faza si ziceau ca au mare nevoie de haine pt copii mai mari, de 15-18 ani. O sa incercam sa facem ceva si pt ei!
As vrea mult sa facem ceva mai sustinut pt ei, mai de durata nu asa ocazional dar deocamdata asta e tot ce putem face! Eventual sa facem campanii mai des pt ei!
Le lipseste afectiunea cu desavarsire!!!! De asta au nevoie in primul rand! Si am observat ca le plac mult de tot spectacolele, chestiile educative/culturale/jocurile, cred ca si astea le lipsesc mult!

va pup cu drag! inca mi-e tare draga comunitatea asta desi intru din ce in ce mai rara!
daca aveti de donat ceva, sa ma sunati oricand!
Lucia

Mergi la inceput