Gravidute si mamici de Timisoara (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

buna fetele ,

eu am luat de la ortisoara 2 perechi de incaltari , getute si adidas cu 31 lei perechea asta undeva prin septembrie , au avut reduceri la marimea 20 . sunt ok si multumita de ele si de pret nici nu mai zic ..in vara am luat sandalute cu 100 lei , au fost in regula dar oricum cam scumpute ...deocamdat de iarna avem asa ca noi doar mai cautam gecuta de schimb si salopeta pentru zapada ..
in rest creste , ne urcam pe canapea sa descudem usa , suntem smecheri , cuminti , jucausi , binedispusi ...va pupam si la mai mult scris ca vine iarna ... ce ne facem ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela Panduru spune:

va multumesc mult pt raspunsuri,la ortisoara mi-e cam greu sa ajung
dar o sa vad cum fac ,mai incerc si galeria unu ca am uitat ca au si acolo.Voi ce fel de cereale le dati copiilor peste un anisor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Iasmi si din partea mea!

tuturor celor ce isi serbeaza azi ziua!

anna24k bine ai venit! Noi avem ceva liste cu bagajul de spital in contul comun. O sa iti dau pe PM parola si poate gasesti acolo informatii. Oricum daca nasti cu Grigoras esti pe maini bune. Iti tinem pumnii sa vina bebe cu bine.

Si noi am luat incaltaminte tot de la Ortisoara...E trist ca in Tm nu prea ai de unde sa iei incaltaminte ptr kinderi. Eu am luat 2 perechi una de ghetute si una de cizme. Cizmulitele sunt frumoase si le poarta zilnic...ghetutele nu le vrea.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Miha, La multi ani!!!

Angela, Andreea mai mananca din cand in cand Orez cu roscove de la Nestle, sunt singurele cereale de bebelus pe care le-a acceptat. Acum ii mai dau si de la Bogdan, cereale cu miere sau Minnis de la Nestle, pe care le mananca cu placere mare.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Am si eu o intrebare pentru mamicile cu copilasi la cresa/gradi.La voi cum sunt primiti copilasii: cu muci, cu antibiotice, cu siropele de tuse, cu tuse... etc? Ce se intampla daca descopera ca un copilas are febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

miha multumim. la multi ani si tie!

irina, intrebi de gradi de stat sau particulara???

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Fetele va multumesc ptr urari!

Sunt socata...am aflat ca a murit dr Tepeneu...Nu-mi vine sa cred!
Voi stiati?
http://www.agenda.ro/news/news/35827/a-incetat-din-viata-profesorul-pavel-tepeneu.html

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Irina, la noi la gradi se primesc copiii cu muci, tuse. Daca au tratament de luat in timpul zilei, se plateste 5 lei/zi, pt. ca trebuie administrat de o asistenta, nu de educatoare/ingrijitoare. Daca un copil are temperatura, se anunta parintele sa vina sa-l ia acasa.

Miha, nu stiam de Tepeneu, am fost si noi anul acesta la el cu Andreea, mi s-a parut tare de treaba. Sa-l odihneasca Dumnezeu!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mai ce rau imi pare de Tepeneu... Noi am fost pacientii lui... Sa il odihneasca Dumnezeu in pace ca eu tare incantata am fost de el. ...El m-a operat si pe mine de hernie cand aveam 3 ani...era pe atunci la inceputuri

La noi la gradi se primesc copii cu tratament, am vazut mamici care lasau asistentei siropelele.. Eu una nu am facut asra.. In caz de febra am inteles ca se anunta parintii sa vina dupa copil;... La noi nu a fost cazul . In schimb am dus copilul cu muci ca a avut aproape tot semestrul... si am vazut ca nu era un pitic nemucos..daca era sa il tin acasa pt muci il tineam din septembrie non stop

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, dragi viitoare mamici.

Vand cosuletul de dormit pe care l-am utilizat la fetita mea, aici este anuntul : http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10360

Pretul este negociabil, iar transportul este inclus.

Imi cer scuze daca v-a deranjat mesajul meu, va multumesc pentru intelegere si va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi.

Mergi la inceput