Polipi la copii?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILONA_21 spune:

Multumesc mult IRA am sunat la Sanador si am facut programare pentru luni la ora 14:00 acum sa speram ca nu vom for fii probleme de genul acesta ms mult pentru numarul de telefon am zis de unde suntel acum sper sa avem noroc si sa fie totul bine

Mergi la inceput

Liliana am hotarat sa mergem la particular pentru ca medicul de familie este in concediu iar cel care se ocupa acum de pacientii ihn locul doamnei doctor nu se uita decat la urgenteAm facut o programare pentru luni la ora 14:00.MULTUMESC PENTRU RASPUNS!SANATATE MULTA!

Mergi la inceput

Ira ne-ai putea spune ce ar trebuie sa avem la noi pentru operatie inafara de pijamale,sevetele.etc te rog frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Ilona, iaka, m-ai prins in ofsait! habar nu am ce-ti trebuie pt operatie! in afara, evident, de cele obisnuite - pijama & papuci.

Dar de ce pomenesti de operatie?? esti tu asa de sigura k il opereaza pe bebe acum, la vizita asta?

sa stii k si noi am ajuns la dr Gheorghe pt k drei de fam i s-a parut k Eliza are polipii mariti. Ne si vedeam cu diagnosticul asta! cand colo, de Gheorghe ne-a spus k polipii sunt ok, urechile ok, doar amigdalele sunt usor mai mari din nastere, adica ar putea avea o predispozitie catre amigdalite mai des decat alti copii. In orice caz, nici vb de operatie de polipi.

K idee generala, noi am avut pana acum norocul sa trecem cu Eliza printr-o singura operatie, si aia de f mica amploare, si anume desfundarea unui canal lacrimal. In rest nu am experienta ref la operatii & spitalizare, deci aici nu iti pot raspunde in mod competent.

Eu zic - la fel, pt linistea ta - ia-i pijama & papuci si ce te mai sfatuiesc fetele sa iei la tine, insa f posibil sa nu intre in operatie. Cel putin la dr Gheorghe. E si ceea ce iti doresc din suflet: Nu operatie, NU spital!

Tine-ne la curent cum a decurs consultul la dr Gheorghe.

Mergi la inceput

Cu siguranta am sa te tin la curent cu totul noua asa ni sa zic ca trebuie scosi polipi de aceea sunt asa sigura acum ar fii bine sa nu fie asa SANATATE MULTA!

Mergi la inceput