Sezatoarea canadiana (189)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Maru, pai nu ne ramane atunci decat sa ne gandim la ce film mergem, ca stiu ca ne urnim mai greu si apoi incepem sa concepem lista. Propuneri ceva de box office ?

Ankalaura, cum ai sarbatorit printesa? Parca n-ai apucat sa ne spui ce bunataturi i-ai mai facut…eu de fiecare data saliez la ce spui tu in ale culinarelor…

Ontariencelor, si nu numai...atat cat mai e cald afara si pana ce sa vavaitati de toamna, sorry era sa zic iarna ooops , va recomand un parc acvatic pt. toate varstele in care sigur n-o sa va plictisiti Wild Water Kingdom Park , noi am fost azi si am petrecut vreo 6 ore acolo, am avut o vreme superba si am plecat cu jumatate de ora inainte sa ne dea afara….am pus poze pe fb.

Multa bafta micutilor scolarei!

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

meeey, incepe TIFF. Si tocma ce ma uitai ce film au anul acesta din Romania si mi-a cazut falca: http://tiff.net/filmsandschedules/tiff/2010/autobiographyofnicol... sa lesin si alta nu. Da' tot s-o gasi ceva pe acolo de vazut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Caro, dupa descriere nu pare proasta autobiografia, numai nu stiu cum o cadea la vremea dinner-ului insa . Deci putem indrazni sa incepem lista caro, eu, maru, jessie, mamaana, se mai inscrie cineva?

Mai, nu stiu cat ma tine, dupa predictii nu mult timp , dar de cand mi-am luat aragaz pe gaz gatesc intr-una Azi am facut ardei copti

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Pentru fetele din Quebec, am vazut ca a iesit un concurs pt. Agente ou agent de la gestion financière la guvernul Quebecului.
http://www.carrieres.gouv.qc.ca/obtenir-un-emploi/recherche-demploi/appel-de-candidatures/candidature/detail/370/category/all/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ultima zi din august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

ultima zi din august

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Memorabila ptr mine....au inceput copiii scoala...am cistigat la Loto $500.

Sa pic pe spate de emotie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

maru, m-ai doborat! si eu la fel: mai rau decat copiii, ca ma apuca jalea cand ma gandesc ca incepem cu dopr off si pick up de la scoala (Toma), cu innotul de 9 ori pe saptamana (Dan) si cu swim meet-uri la fiecare 2 saptamani (tot Dan)....ooofff!
Khristin, i-ai copt pe aragaz? eu ii coc pe bbq... si am luat ardei, vinete, rosii sa ma apuc sa fac zacusca. Cine m-a puuuuus?!?!? ca mi-e o lene, daca ar durea, m-ar auzi Maru de peste drum

Eu personal nu sunt pregatita (psihic) pentru inceperea scolii, in consecinta nu inteleg reclama de la Staples, aia cu most wonderful time of the year....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Fetelor,
Am inceput scoala!
Anul doi de primara.

Acum e inca roz acasa cu scoala, rechizitele, s.a.m.d., oarecum imi place sistemul lor in comparatie cu ce am avut eu, doar ca nu e idealul.
Probabil intr-o luna, precum anul trecut,disperata si enervata, o sa trec la cautarea de scoli private...din nou. Fac calcule si apoi probabil ma resemnez sau ii propun sotului sa vindem casuta data fiind proximitatea fata de orice scoala privata.

Altfel, prima zi de scoala a fost super ok, mi-au dat lacrimile putin, nu stiu daca in raport cu varsta copilului sau a mea

Acum la sfarsit de vara copilul a racit rau de tot, ma gandesc la un viraj spre o pneumonie dar ma rog sa nu.
Ea ne-a spus ca nu e bine duminica, dar noi i-am dat pas. Nasul curge non stop, febra, toata gurita marcata de feu sauvage, nu poate respira, daca e un virus luat trece cumva, daca e altceva o sa vedem doctorul si sper ca nu in looong weekend

Ce faceti in luuungul weekend? Se anunta ploaie si racoare. Am mai intrebat, dar n-a raspuns nimeni

Ce temperaturi incredibile! A functionat non stop aerul conditionat pana astazi dimineata, ma mai trezeam, il auzeam in mers, compresorul nu a luat pauza.

O sursa racoritoare va urez si sa nu gatiti pe caldura asta! Traiasca salatele, cel putin la noi acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

felicitari, Dana! eh, acu vezi cum stai cu norocu in dragoste

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Citat:
citat din mesajul lui maru

ultima zi din august

Memorabila ptr mine....au inceput copiii scoala...am cistigat la Loto $500.

Sa pic pe spate de emotie.

Born to shop, forced to work.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

eu am inceput scirbiciul azi , taman cind e asa vreme faina;

concursul ala pus de Mihaela/mikion e interesant pentru quebecoase pentru ca se recunoaste vechimea din afara guvernului si poti intra direct cu 60-65k/an; io zic ca nu-i rau.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Citat:
citat din mesajul lui caro

maru, m-ai doborat! si eu la fel: mai rau decat copiii, ca ma apuca jalea cand ma gandesc ca incepem cu dopr off si pick up de la scoala (Toma), cu innotul de 9 ori pe saptamana (Dan) si cu swim meet-uri la fiecare 2 saptamani (tot Dan)....ooofff!
Khristin, i-ai copt pe aragaz? eu ii coc pe bbq... si am luat ardei, vinete, rosii sa ma apuc sa fac zacusca. Cine m-a puuuuus?!?!? ca mi-e o lene, daca ar durea, m-ar auzi Maru de peste drum

Eu personal nu sunt pregatita (psihic) pentru inceperea scolii, in consecinta nu inteleg reclama de la Staples, aia cu most wonderful time of the year....

Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)
http://community.webshots.com/user/lidia67

Mey, voi vreti sa intru in depresie ca incepe scoala, mai imi dau si eu asa o saptamana, si dupa aia gata, glumesc fireste Intr-un fel ma bucur ca incepe din nou ritmul alert, eu lucrez destul de bine sub pressure, altfel ma lenevesc.

Caro, felicitari copiilor! Dupa numarul de sedinte inseamna ca fac inot competitiv. Spune-ne mai multe, si fiimea e o inotatoare puternica, desi e mica ca varsta, cred ca are potential, nu stiu insa daca-l va practica in mod profesionist vreodata. Aragazul meu smecher are si un grill special intre okiuri si am vrut sa-l testez cum lucreaza, caci deocamdata nu am instalat bbq in backyard, din cauza de sodding si udat intens

Ana, spor la scarbiciu

Dana
, nu-s de colea 500 bucsi unexpected

Yasmine et Chris Anthony

Mergi la inceput