Sezatoarea canadiana (189)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Iselin, am spus quebecoase pentru ca nu cred ca pe fetele din Ontario le intereseaza ; ti se recunoaste vechimea daca iei examenul si o ai trecuta in cv/formulare de inscriere.
Khristin, imi amintesc si eu reclama ;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Merci Ana! Inteles!
Deee, varsta, cred ca am citit eu altfel fraza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Khristin, nu ma omori cu SATC 2!

L-am vazut si am crezut ca nu se mai termina o data sa ies din sala. Sincer mie mi s-a parut sub orice critica, parea facut in graba si de un amator. Hai sa gasim un film mai nou, care apare in urmatoarele saptamani

Vreti in downtown, sau prin alte zone?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

iselin e un post la extern. Adica tot muritorul de rand poate concura. E inca unul tot acolo pentru cei care au doar CEGEP. Nici ala n-ar fi chiar rau.
Am inteles de la colega mea haitiana care e pe punctul sa termine ceva a HEC ca sa aiba dreptul sa devina contabil agreé ca e super interesant,insa examenele nu sunt simple .Ca apare o data pe an concursul, iar anul trecut nu a luat examenul.Ea a zis ca-si depune dosarul pt ambele examene. ( e considerat la extern si ea pt. ca e nu e permanenta se e doar receptionista acum)
Daca ei examenul faci parte dintr-o rezerva de candidaturi. Apoi esti chemat la interviuri.
Eu cred ca trebuie profitat, e o ocazie buna. Mai ales ca se zvoneste ca vor angaja si mai mult dupa ce ministerul revenu se va transforma in Agence.

Dana felicitari

Caro uau!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Buna fetelor!
Am pus poze cu prima zi de scoala a fetitei mele!
Clasa a patra!

Joi incep si eu munca, dupa o luna de huzur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Scuze....
Le-am sters, din greseala am facut publice toate albumele, o sa pun pozele din nou.
Scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Helou tuturor!
Deci am inceput scoala. Mama ce obosita sunt, si deocamdata sunt prinsa doar in "drop off si M-au aiurit zilele astea doua, primele, scurte. nici nu apucam sa las copilul la scoala, trebuia sa ma duc dupa ea. De saptamana viitoare incep si myself, atunci sa te tii.
KHRIS - Felicitari pentru cei 14 ani!
N-am pregatit mare lucru de ziua fetei, din lipsa de timp, plus suprapunerea cu inceputul gradinitei si scolii. Insa copiii se pare ca s-au distrat din plin.
Am facut ceva aperitive, o salata de ton cu ardei rosu pus pe pesmeti de-aia rotunzi, maxim succes au avut maslinele la copii, niste cremvusti in foetaj, tortul a fost cu fructe... Dar atractia principala a fost pinata, tortul nu
ISELIN - cum mai pneumonie? Poate sa fie si aerul conditionat raspunzator?
DANA - 500 bucsi!
CARO - felicitari pentru asa inotator!
SIMI - cum fu vacanta deci?
Edit ca sa intreb daca stiti ceva de www.academiedemontreal.com/index.html" target="_blank">ASTIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Citat:
citat din mesajul lui maru

ultima zi din august

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Memorabila ptr mine....au inceput copiii scoala...am cistigat la Loto $500.

Sa pic pe spate de emotie.

Born to shop, forced to work.

Bravo Dana !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Eu am inceput scoala de sambata trecuta, maine e marea zi pentru Sonia, prima zi de gradi !!!

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Tinem pumnii sa fie totul bine!!!!!

Si aveti maine grija cu caldura asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

of, of, of... mi se face pielea de gaina cand citesc pe aici de prima zi de scoala, prima zi de gradinita! cum mai trece timpul asta si nici nu ne dam seama. Maine va fi ultima zi de day care pentru Toma. Si pot sa spun ca sotul meu era foarte trist astazi din cauza asta... eu probabil ca o sa miorlai oleaca martea viitoare cand juniorul va incepe clasa 1 si cel mare va incepe clasa a 9-a (tot un fel de clasa 1, nu-i asa? )
Felicitari si multe succese tuturor scolarilor care au inceput deja scoala. Celore care mai au 1 saptaman (fara o zi) de vacanta: enjoy!

Mergi la inceput