Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (400)
Raspunsuri - Pagina 7
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia1178 Deci, io platesc toate facturile..io copil, io serviciu, io curatenie, io cumparaturi ptr casa, io facut mancare.... Teodora Victoria Darul lui Dumnezeu 10.10.2007 http://community.webshots.com/user/claudia117829 |
Incearca sa vizualizezi varianta " io platesc facturile... io copii..." si apoi tot restul. Si o sa ai imaginea multora dintre noi. Barbatii sunt alta specie... Dar pot fi adusi cu picioarele pe pamant cand devin extraterestri
Noi te sustinem oricare ti-ar fi decizia. Tu sa fii convisa si impacata ca e decizia buna pentru tine si Teodora.
claudia1178 spune:
Yia, cu siguranta am sa-i spun tot ce am pe suflet.....luni...cand voi merge sa-mi iau coilul...
Daca am sa-spun acum...imi e frica sa nu imi ia copilul...
Erina spune:
Claudia suntem alaturi de tine!!!
E bine ca te rupi de oras si de el si vei avea si sustinerea alor tai dar da-mi voie sa iti spun ca trebuie sa lamuriti foarte bine problema partajului. Nu inteleg cum adica lasi casa, masina?! Teodora are nevoie de o mama linistita dar si de resurse financiare.
Nu stiu ce tipologie e sotul tau dar vezi daca poti sa ai o confruntare deschisa cu el...Mai bine scrie-i. Daca pina acum nu a inteles ca, casnicia e munca in doi slabe sanse sa inteleaga acum.
Nu uita ca in primul rind trebuie sa fii tu bine si sa fii constienta ca va trebui sa alungi orice urma de ura pentru ca el ramine tatal Teodorei.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
claudia1178 spune:
Acum cateva saptamani am avut o noua discutie pe tem faptului ca sunt nefericita , in anii astia i-am dat atatea sanse...acum sunt la captul puterii mele fizice si psihice...trebuie sa ma gandesc si la mine...copilul meu are nevoie de o mama...
Nu il mai iubesc si cred ca nici el nu ma iubeste dar ii convine situatia: casa, sotie, copil, serviciu, masina......
claudia1178 spune:
Erina, da v-a ramane mereu tatal ei...si poate ca acum v-a fi responsabil in al 13 ceas si sa semneze actele fara prea mare agitatie...
Casa, stamin chirie la ANL, masina e cumparata de mama lui si nu vreau nimic din ea...doar sa ma lase in pace..
Erina spune:
Bernix, imi pare asa de rau
!!!
Astea sunt dezamagirile pe care trenuie sa le traiasca femeile dar draga mea corpul tau si Dumnezeu stiu mai bine de ce s-a intimplat asa.
Va veni si bebe 2 si stropii de apa vor saruta doua chipuri dulci!!!
Te imbatisez tare!!!
mamica Dariei
si a lui David
claudia1178 spune:
Printii si familia mea stiu si sunt alaturi de mine, deja mi-au inchiriat un apartament in brasov, am depus actele..mai ramene sa-mi iau copilul si sa plec...
claudia1178 spune:
Stiu ca nu o sa fie usor, dar imi vou reveni, imi voi gasi un serviciu...finaniar ma ajuta ai mei...nu imi fac griji...
Erina spune:
Claudia, era mai rau daca inca il iubeai. Pina acum ai demonstrat cit de puternica esti ingrijindu-te de toate problemele familiei,te vei descurca excelent si de acum incolo!!!
E mai bine pentru Teodora sa traiasca intr-un mediu linistit, hotarirea ai luat-o stii ca asa e cel mai bine pentru voi doua, va veni si linistea.
mamica Dariei
si a lui David
claudia1178 spune:
Fetele mele dragi....nu va puteti imagina cat de mult ma ajuta cuvintele voastre...