Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (400)
Raspunsuri - Pagina 20
carpatina spune:
La multi ani si pentru toata lumea care-si aniverseaza azi onomastica! 
Sanatate, noroc, fericire! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
SabinaY. spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui carpatina La multi ani si pentru toata lumea care-si aniverseaza azi onomastica! ![]() Sanatate, noroc, fericire! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Hmmm,ce zi de sfant e azi?
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
SabinaY. spune:
Antonia Maria
de mami Mandarinutza
Elisa Lavinia
de mami Myral
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SabinaY.
Hmmm,ce zi de sfant e azi? |
Alexandru
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Sara, Bianca, Ana Martina, Antonia si Elisa
, la multi ani dulceticilor, sa fiti sanatoase si fericite, sa aveti noroc si bucurii! 
sarbatoritilor cu numele de azi
, un pup mare, sanatate si numai bine! 
Azi o sarbatorim si noi pe atomica noastra, e tare incantata si voioasa cu sarbatorile astea. De fapt noi sarbatorim 3 zile si 3 nopti, ca in povesti, ca am inceput de ieri cu petrecerea comuna, azi Alex in familie, si maine Andrei in familie. De fapt maine il chefuim pe Andrei si la gradi.
Sa nu ma ucideti ca nu am pus poze, pur si simplu nu reusesc sa fac acel calculator sa mearga. Nu stiu ce sa mai fac, abia ce reinstalasem totul. Decat sa aduc un hard extern la birou si sa prestez de aicea cumva.
Ieri a fost frumos, vremea numai buna, copiii cuminti, si petrecerea draguta. Am avut pe Tinker si Peter Pan, i-au animat mai mult pe cei mari. Dar a fost bine asa.
Cam atata. Bag un ochi repejor din urma si ma apuc de munca.
Roxana_G spune:
Carpatina, neata.
Sunt la birou. Nu zici nimic pe mail?
Sabina, ti-a zis o Annisia tare bine, nu stiu ce sa zic mai mult. Decat ca depinde de tine si ceea ce faci si felul in care te simti, cel putin psihic.
Hai putina vointa sa fie bine!
Gabriela, ce frumoasa petrecere ati avut! Cum e pe la voi? Tare bune merelele alea caramelizate, te rog da si mie reteta.
Rodica, suntem bine cu totii. Nazdravanii la gradi, in afara de nazdravanii si ciomageli intre ei nu prea e mult de zis. Sigur ca domnisoara ma uimeste mereu, e deja o persoana cu principii si trairi exprimate, iar Andrei e la o faza ceva mai mofturoasa si pretentioasa, dar ma bucur ca progreseaza cu multe, mai ales cu vorbitul.
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Scriu rapid ca astazi am tuns-o pe Daria un bob dragut. Peste vreo doua luni vreau sa o tund scurt. Nu vreau sa o invat sa fie scalav parului ca mine. Copiii la virsta ei sunt dulci, adorabili nu mici domnisorici! Am fugit la bebe David, va doresc o dupa-amiaza frumoasa! ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Sa ii fie de bine. Si eu am tinut o pe Alex tunsa scurt pana pe la 4 ani, dar apoi nu a fost chip sa ma mai inteleg cu ea. Din pacate, obisnuita fiind cu parul scurt si nu cu codite, nu le accepta nici acum si e tare complicat asa cu pletele mereu desfacute.