Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (400)
Raspunsuri - Pagina 15
luy spune:
Annisia, tu pe unde mai bantui, te-ai repatriat ? Hai sa umpli de culoare petrecerea papanashilor de sambata viitoare !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
35+ cu
la purtator
Annisia spune:
Mai am fetelor, mai am... Inca nu am terminat si strainezii asa m-au placut ca tare m-ar mai tine pe aici. Dar m-am cam saturat. Vreau la baietii mei ca tare greu e familie la distanta asa...
Deci cel mai sigur in octombrie ar trebui sa termin. Numai ca dupa asta am doua luni vacanta si cine stie pe unde o sa mai bantui... Asta-i viata! Sa nu-mi spuneti ca nu v-ati obisnuit cu mine.
Pupici!!!! Ma duc, ca ma cheama datoria. Sa fiti cuminti!!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Mai am fetelor, mai am... Inca nu am terminat si strainezii asa m-au placut ca tare m-ar mai tine pe aici. Dar m-am cam saturat. Vreau la baietii mei ca tare greu e familie la distanta asa... Deci cel mai sigur in octombrie ar trebui sa termin. Numai ca dupa asta am doua luni vacanta si cine stie pe unde o sa mai bantui... Asta-i viata! Sa nu-mi spuneti ca nu v-ati obisnuit cu mine. Pupici!!!! Ma duc, ca ma cheama datoria. Sa fiti cuminti!!!!! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
Am vazut pozele, micul Yanis bananis s-a facut baiat mare si frumos, cred ca iti este tare dor de el, iar despre celelalte poze superbe, se intelege ca si de protagonista vorbesc

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
| citat din mesajul lui Annisia Mai am fetelor, mai am... Inca nu am terminat si strainezii asa m-au placut ca tare m-ar mai tine pe aici. Dar m-am cam saturat. Vreau la baietii mei ca tare greu e familie la distanta asa... Deci cel mai sigur in octombrie ar trebui sa termin. Numai ca dupa asta am doua luni vacanta si cine stie pe unde o sa mai bantui... Asta-i viata! Sa nu-mi spuneti ca nu v-ati obisnuit cu mine. Pupici!!!! Ma duc, ca ma cheama datoria. Sa fiti cuminti!!!!! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
Annisia ce a crescyt Yanis!!!
E frumos si treny ca deobicei!Tu mi-ai plaut maxim, zimbitoare si supla si bineinteles super fashionable!!!
Astept sa ne spui locurile unde ai pozat!-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Sabina
iti doresc din inima sa se rezolve sau macar sa fie mai bine. Trebuie sa fie teribile starile acelea de rau si slabiciune
.
Doamne ajuta!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Degetica scumpa! Felicitari parinti pentru asa o comoara!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
SabinaY. spune:
Erina esti o draguta!Stii ca imi esti draga.
M-am gandit zilele acestea la voi,la Daria si cel mic.E greu cand sunt bonlavi amandoi.Am tot am vrut sa-ti dedic o melodie,www.youtube.com/watch?v=moOfA1_qjVQ" target="_blank"> Stiu ca-ti place!
ps:Mi-a placut mult Brenciu.Multumesc.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
alina.clau spune:

Multumim pt urarile primite!

La multi ani papanasilor si dulceturilor care au implinit 3anisori!
Noi suntem bine,sanatosi si asta e cel mai important!!!
Ne inscriem si noi la petrecere:1adult+1copil!!!
Va pup!
alina
8+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
alina.clau spune:
Am uitat sa schimb semnatura!!!![]()
alina
32+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
Erina spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Erina esti o draguta!Stii ca imi esti draga. M-am gandit zilele acestea la voi,la Daria si cel mic.E greu cand sunt bonlavi amandoi.Am tot am vrut sa-ti dedic o melodie,www.youtube.com/watch?v=moOfA1_qjVQ" target="_blank"> Stiu ca-ti place! ps:Mi-a placut mult Brenciu.Multumesc. ![]() Draga mea Sabina draga, mi-ai infrumusetat dimineata!!! Multumesc. Si pentru ca tot e vorba de flori va las si eu: www.youtube.com/watch?v=sT2BloTgw7k" target="_blank">Astrud Gilberto-Aqua de beber "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla |
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David