Remedii homeopate, de unde?
Buna ziua,
Cred ca sunt destule mamici care folosesc homeopatia pt a trata sau preveni diverse afectiuni ale copiilor. As vrea sa impartasim aici experientele in domeniu, recomandari de medici homeopati si locuri de unde se pot cumpara remediile.
Momentan, eu am mers la dra Ema Popescu la Naturalia. Am mai urmat in toaman un tratament pt cresterea imunitatii si a avut rezultate excelente la ambii copii. Nici unul nu a fost racit, nici un muc, nimic, toata iarna. E drept, nu au fost expusi in colectivitate, ci doar plimabrile in parc.
Anul acesta fetita incepe gradinita si am tratament pt cresterea imunitatii.
De unde cumparati remedii homeopate, exista vreun site unde faceti comanda?
Cei de la Naturalia mi-au recomandat remedia.at. Inca nu am comandat la ei, dar am de luat pt mine un remediu pt toxoplasma.
Ce farmacii homeopate stiti in Bucuresti?
Raspunsuri
asteryaro spune:
Farmacia "Farmedica", pe str. Ion Iriceanu.
Le prepara in laboratorul propriu, si au tot ce doresti.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8
MY LITTLE HERO
roxana971 spune:
pe str C.A .Rosetti e o farmacie unde au homeopate; se numeste ...Apifarm sau cam asa ceva;au si f. multe produse apicole;e in apropierea intersectiei dintre rosetti cu dionisie upu.
Sabina spune:
helpnet Miahi Bravu, langa statia de metrou iancului.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
iriss27 spune:
Am descoperit ieri ca si farmacia Magheru are multe remedii homeopate. se afla intre Patria si Teatrul Nottara.
Vivela spune:
uite www.cabinet-homeopatie.ro/farmacii.htm" target="_blank">aici o lista cu farmaciile care au si remedii homeopate.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba