anemie

anemie | Autor: ali981

Link direct la acest mesaj

bine v-am gasit, sunt si eu o "aspiranta" la statutul de mamica, asa ca m-am gandit ca n-ar strica niste analize inainte , mai ales ca ma simteam cam rau, obosita si tot timpul cu chef de somn, si se pare ca simptimele mele sunt de fapt rezultatul uni anemii cauzate de lipsa de fier din organism, aveti cumva un sfat sa scap mai repede de aceasta problema, intrucat am si o gastrita si din aceasta cauza pastilele cu fier imi dau dureri de stomac :(

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

buna si eu am anemie cauzata de lipsa fierului si medicul mi-a zis sa mananc nuci si spanac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Depinde cat de mic e nivelul fierului. Spanacul si nucile ajuta Deasemenea ficatul de pui si vaca, peste, brocolli, fasole boabe, seminte de dovleac, rosii, produse din soia.

Nu - ceai negru, cafea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

linte, naut, oua de prepelita (5 pe zi, crude) sfecla rosie, ori suc din ea cruda ori coapta in cuptor caarof, in niciun caz fiarta, ca nu mai are aceleasi propreoteti.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Pediatrul copilului meu mi-a povestit de un caz mai grav al unor gemeni cu o anemie feripriva (cred ca asa ii spune la acest tip), carora le-a administrat fier sub forma de injectie. Poate ar trebui sa intrebi medicul si de varianta asta, daca ai gastrita. De-asemenea, vitamina C stiu ca ajuta in asimilarea fierului,dar gastrita ta nu prea se impaca cu ea, nu? Iti urez sanatate si sa apara bebe cat mai repede, dar mai intai sa iti tratezi anemia fiindca dupa cum stii ea se va agrava in timpul sarcinii si apoi cand/daca vei alapta.

Mergi la inceput