Gasca de Constanta *121*
Raspunsuri - Pagina 19
Lali_mete spune:
Hello missele mele minunate! Ce faceti voi pe aici? Ia sa vedem? Vreti sa scapati de capitolul schimbat de mine,ha ?Ca vad ca scrieti muult .Nu-i nimic ca fac altul !
Dodo ,mesajele tale au fost gonite de tine ori s-a intamplat ceva cu forumul? Acum doua seri am postat un mesa de trei ori ca sa il mai postez odata imineatza,ca nu aparea.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
happymumy spune:
Merci de sfaturi, Dana si ALina!Apropos, este vreo farmacie homeopata, mai la indemina, ca eu nu o stiu decit pe cea de linga stadion, si mi-e tare departe.
Cornelia, multam de urari! Chiar nu vreau sa o apuce nimic acum, inainte de inceperea scolii.M-am gindit de la 1 septembrie sa incep un program de imunizare, ca sa nu avem probleme in timpul scolii cu racelile si alte chestii de genul asta.
Gabi, unde ai disparut?
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
DanaAlex spune:
happy- maine, s-ar putea (nu e fff sigur) sa fiu eu pe langa eforie nord pe seara ...daca stii exact ce-tzi trebuie, tzi le cumpar eu in drum si le aduc cu mine
Lali_mete spune:
Happy,farmaciile Catena au si homeopate,2na farm, si nu mai stiu,dar astea doua sigur
Dana,tot la maselit suntem,a patra noapte de nesomn,sunt ca si ...
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
DanaAlex spune:
Vai, saracul Paulica!!! mi-l shi imaginez ...Paul
de tine, nu mai zic...trece si perioada asta shi vin altele
lulu77 spune:
happy, mai au homeopate si la farmacia din Poarta 6 de langa Piata Rosie.
noi cura de imunizare o avem deja scrisa..trebuie sa merg si eu sa iau homeopatele(bine ca ai scris, asa mi-ai adus aminte) sa incepem de poimaine.
Gabi...acu' serios...ce ai?Sau e o gluma....
Cuscra..abia te astept in vizita..sa stam la o cafeluta, la o barfa...si ..mai vedem noi
Tania??? Cum sunteti?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
happymumy spune:
Lulu, pe cuvint ca nu stiu care-i piata rosie . Tu ce-i dai pentru imunizare?
Apropos, La multi ani tuturor care poarta numele de Alexandru/ Alexandra!
Te anunt , Dana, daca nu reusesc sa ajung azi. Merci pentru oferta!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
DanaAlex spune:
meyyyy, despre ce imunizari vorbitzi voi acolo....eu n-am imunizat nici un copil pana acum/ am intrebat pediatra shi mi-a zis ca nu e nevoie....sa mai sap pe subiect?
imi aduc aminte de untura de peshte de pe vremuri...buna la orice!!!
acum mi-am luat shi eu gel cu bitter suedez de la brancovenesc (vindeca toate durerile) si aseara m-a durut un deget de la picior si un picutz calcaiul la celalat , m-am uns si mi-a trecut!!! bunica-mea avea o sticla cu bitter suedez...wow, imbatranesc!!!!
ma duc la somnul de frumusetze ...ne auzim mai incolo