Gasca de Constanta *121*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna dimineata si de la mine.
ne-am luat pisicuta ieri. e o scumpa si ne jucam cu ea si acum, fug.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

ia sa vedem trecem pe pag 15?
cafea si ceai de la mine.
tigari optional

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

pag 15 am zis

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

hihihi, a iesit.
sotul a pus la robotul de bucatarie grauntele pisicii si le-a facut mai mici ca e prea mica pt ele- zice el. iar cupilu' se joaca cu ea ca cu o jucarie si ea sta si ii place ne-am tzacanit de tot

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

...trecem pe pagina 16????

veni, vidi, vincit!!!!
parafrazand: am fost, am trecut, am venit acasa....sunt dashte(a)pt(a) !!!!vorba canticului....

dupa examen m-am cafelit colegii si dupa-amiaza ies iar singurica la o cina, cu altzi colegi

acum ma bag la cu Tibi....ca sunt ostoita de atata gandire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Madam Dana...nashicoooo!!!! distractie maxima, trec diseara pe la restaurant, sa va vad in formula de nashi si sa urez shi eu finilor "casa de piatra!!!"

Mergi la inceput

hai pe pag urmatoare
veni, vidi, vici
vinco,-ere, vici, victum, conjugat la indicativ perfect, vincit este la ind prezent.
distractie placut nasicii& casa de piatra finutilor.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

emaaime nu v-ati tacanit ,pur si simplu asta stiu sa faca pisicile,sa binedispuna oamenii .Noi am avut doua: una rea si naparlicioasa,pe care am dus-o la tara,si un motanel hazliu,care manca ciocolata,pufuleti si pe care l-a speriat vecinul acum 2 ani in ajunul Craciunului si nu s-a mai intors . Dupa el am plans,si ma tot uitam pe strada,poate-poate il vad,dupa care am ramas insarcinata si nu l-am mai cautat. Acum vrem iar sa luam un animalut in casa. ie mai mult imi plac pisicile decat cainii .
Dana nu te-ai trezit ? Pe mine m-a trezit Paul cu o canitza in cap,ca era goala .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

mah, tzacanit in sensul bun. ne plac muuult pisicile. noi am avut matzi de cand ne stim, aici in Irl nu am avut. si noi am plans dupa un pisoi care ne-a fost otravit. l-am ingropat saracutzu. il aveam de micutz, in ziua nuntii noi mergeam cu matzu' la dr ca l-a muscat cainele apoi ne-am nuntit

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Hai sa trecem la pagina 17! Doar ce ne-am trezit cu totii de vreo juma de ora, eram terminati, toata dimineata am cautat birou si scaun ergonomic pentru Ayla. Nu cu mari succese !Aveti idee pe unde as gasi ceva frumos, ca eu mi-am epuizat toate ideile.

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput